Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ανανέωση και πορεία προς τα εμπρός!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε παίρνει υπό την προστασία του κι αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμη όμως κι αν διστάζεις να αλλάξεις πορεία μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν οι άλλοι να το πραγματοποιήσεις, φέρνοντας σε ενώπιον ευχάριστων τετελεσμένων, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, που ναι μεν σε «ξεβολεύει», αλλά σου δίνει προοπτικές που δεν τις είχες ούτε στον ύπνο σου! Το χειρότερο βέβαια που θα μπορούσες να κάνεις υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι το να «γαντζωθείς» στα ήδη υπάρχοντα, αφού τότε οι δυσάρεστες ανατροπές θα πάρουν τον χαρακτήρα «χιονοστιβάδας».
Ερωτικά
Σε σχέση με την «σοβαρή» κατάσταση που επικρατεί στην προσωπική ζωή κάποιων άλλων, η δική σου θυμίζει «παιδική χαρά» και με την συνδρομή του Δία στον Ζυγό μπορείς να «παίξεις», αφήνοντας τις υποσχέσεις να αιωρούνται και -το κυριότερο- χωρίς κανένα προσωπικό κόστος!.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ω καιροί, ω ήθη! Την ίδια στιγμή που ο Άρης στο ζώδιό σου σε βγάζει από την βολή σου, προκειμένου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, κάτι που σίγουρα θα σε «ταράξει», αν θεωρείς ότι τα... πάντα στη ζωή σου είναι διασφαλισμένα κι έχουν μπει στον «αυτόματο πιλότο»! Ίσως μάλιστα σε αυτό να παίξει ρόλο κι ένας φίλος ή μια φίλη με «προβοκατόρικες» αποκαλύψεις. Αν βέβαια ψάχνεις για μια νέα αρχή, τότε πιθανότατα θα την έχεις, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δεν είχες υπόψη σου, αφού ο Δίας στον Ζυγό δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει παραπονούμενο/η!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις», αφού όλα εκείνα που σε ικανοποιούσαν μέχρι προχθές, δεν ισχύουν πια!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ύστερα από μια περίοδο, όπου τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα το ήθελες, έχεις πλέον την ευκαιρία να βρεις αυτό που ζητάς, χωρίς μάλιστα να αγχώνεσαι και να βασανίζεσαι. Απλά αφήσου στη ροή των γεγονότων και θα... δικαιωθείς! Επιπλέον, με τον Δία στον Ζυγό μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή με την ιδιαιτερότητά της κι αν είσαι ανοιχτός στις «προκλήσεις» και δεν έχεις ταμπού ή «κολλήματα», στη χειρότερη περίπτωση θα κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι πως μέσα στις πολλές επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προκύψει και κάποια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κι αν το θες πραγματικά μπορείς να ζήσεις μια μικρή περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία και δεν υπάρχει κανείς λόγος να τον... παρακούσεις! Μπορεί βέβαια να μην σου αρέσουν οι αλλαγές, ιδιαίτερα αν είναι ξαφνικές, το «μυστικό» όμως είναι να τις προκαλείς εσύ, πριν σε προλάβουν. Σε κάθε περίπτωση μάλιστα, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε βαραίνουν. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό, οι συνθήκες ευνοούν κάθε είδους περιουσιακή ρύθμιση αλλά και την πρόθεσή σου να επεκτείνεις ή να αναβαθμίσεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προβληματίζεσαι από κάποιες «περίεργες» εξελίξεις, σκέψου μήπως πίσω από αυτές κρύβεται ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον/την φίλο/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι σε μερικούς μήνες από τώρα θα έχεις πολύ καλύτερες ευκαιρίες, οπότε μην σκας!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό αναμένεται να καλύψει και με το παραπάνω την δίψα σου για επαφές με «αξιοσημείωτους ανθρώπους», χωρίς μάλιστα να υπάρχουν όρια σε σχέση με την ηλικία ή την κουλτούρα τους. Το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι να μην «φθαρείς» αφιερώνοντας όλο σου τον χρόνο στο κυνήγι των εντυπώσεων, αποτυγχάνοντας να αποκομίσεις κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου κι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση, πολύ περισσότερο που φαίνεται να είναι στα σκαριά κι ένα συναρπαστικό ταξίδι, που θα συνδυάζει διασκέδαση και δουλειά.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό εξακολουθεί να σε «τροφοδοτεί» με «δεύτερες ευκαιρίες» και το βέβαιο είναι πως δεν θα πλήξεις. Αν μάλιστα αποφασίσεις να συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός θα προσπαθήσει να σε... ξεβολέψει εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ενδεχομένως με ξαφνικό ή απρόβλεπτο τρόπο. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Εξ άλλου, οΔίας στον Ζυγό σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα σου γίνει και μια πρόταση ή πετύχεις μια συμφωνία από εκείνες που σπανίζουν! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ευνοηθείς, παίρνοντας ένα μερίδιο από τις θετικές εξελίξεις στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στον «οίκο» των σχέσεών σου σε βοηθά να «στοχεύσεις» σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι κρυφές αλλά και «επιπόλαιες» ματιές που ρίχνεις και σου ρίχνουν!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να αφεθείς στην ροή των γεγονότων χωρίς να παρεμβάλλεις πεποιθήσεις ή «κολλήματα», που μπορεί να σου «κόψουν την τύχη». Κι αν τα καταφέρεις δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι ανήκεις στους ευνοημένους της ημέρας ανεξάρτητα με τις τυπικές προδιαγραφές ή τα... ανύπαρκτα προσόντα σου! Παράλληλα με τον Ουρανό απέναντί σου να διαταράσσει τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου, ίσως κληθείς να διαχειριστείς έκτακτες καταστάσεις και απρόοπτα, τεστάροντας την ετοιμότητα αλλά και την ευελιξία σου. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει».
Ερωτικά
Κόσμος πολύς συνωστίζεται στην «αυλή» σου, περιμένοντας ένα «νεύμα» σου κι αν θες απλά να περάσεις όμορφα, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις, αφού τώρα έχουν προτεραιότητα οι πειραματισμοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει αλλαγές ή ανατροπές στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως αυτό να πιστοποιηθεί με μια «παράδοξη» πρακτική, από την στιγμή όμως που πηγαίνοντας «by the book», δεν είχες τα επιθυμητά αποτελέσματα, αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Κι αν τα καταφέρεις τελικά, δεν χρειάζεται να... εξαντλήσεις τον κυνισμό σου, απέναντι σε εκείνους/ες που δεν μπορούν «να ξεφύγουν από την μοίρα τους», αφού έτσι κι αλλιώς ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό θα βοηθήσει ώστε να περιέλθουν στην κατοχή σου μυστικά ή «απαγορευμένα» έγγραφα, εξόχως... αποκαλυπτικά για το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση και μάλιστα «εν θερμώ», αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε βαραίνει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού παρά την αποφασιστικότητά σου, θα υπάρξουν και έξωθεν αντιρρήσεις, που θα σε «κλονίσουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Μια νέα δημιουργική πρόκληση δοκιμάζει την ικανότητα σου να... δαμάζεις τα θηρία αλλά γιατί να μην τα καταφέρεις; Ακόμη κι αν ο ενεργός Ουρανόςσε «κοντράρει» και τα πράγματα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες, έχεις τον τρόπο και τα μέσα να πετύχεις κάτι το μοναδικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να μην είναι οι επιθυμητές και προς στιγμήν να «σοκαριστείς» από τα όσα συμβαίνουν, ιδιαίτερα αν είσαι «παλαιών αρχών». Σε κάθε περίπτωση όμως, να θυμάσαι ότι με την συνδρομή του Δία στον Ζυγό, ένας φίλος ή μια φίλη θα σου προσφέρει τις λύσεις και τις διεξόδους που θα σε ανακουφίσουν.
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι ότι, μετά το πέρας της ημέρας, θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις πολλές επαφές που θα έχεις προσθέσει στο «καρνέ» σου. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις κάνει τις «βολιδοσκοπήσεις» και τα... πειράματά σου, ώστε να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητές σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό στηρίζει τις επιλογές σου και πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να πήγαιναν στραβά, τώρα βρίσκουν τον δρόμο τους χαλαρά! Κι αυτό ίσως σε βγάλει από μια κακώς εννοούμενη υπευθυνότητα, που μέχρι σήμερα μόνο προβλήματα σου έχει δημιουργήσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, συνδυάζοντάς τις με την προμήθεια κάποιων αξεσουάρ ή εργαλείων που θα σου διευκολύνουν την καθημερινότητα. Ως προς τις σχέσεις σου όμως με οικεία και συγγενικά πρόσωπα, φαίνεται να δημιουργούνται προβλήματα εξ αιτίας της απρόσμενης ή ασύμβατης στάσης τους.
Ερωτικά
Ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή, παρά τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα που σου δίνει, ως προς το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών σου, να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις για μια... ακόμη φορά! Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα ή τα παράδοξα, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα απροσδόκητο οικονομικό όφελος. Επιπλέον, μια απρόσμενη είδηση ή συνάντηση θα σε βοηθήσει να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα με όσα σε κρατάνε πίσω. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό να ενισχύει την μεταδοτικότητά σου και να επεκτείνει το εύρος της επιρροής σου, δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να συμμετάσχεις σε κάτι «μεγάλο», που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αξία των «μετοχών» σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως δυσκολευτείς να αντισταθείς στον πειρασμό να ζήσεις μια περιπέτεια, που -γιατί όχι;- θα μπορούσε να έχει και συνέχεια. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και αντιζηλίες, ιδιαίτερα αν συμβιώνεις με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό μπορεί να σου προσφερθούν ευκολίες ή εγγυήσεις, που μέχρι πρότινος έδειχναν απίθανες, γι’ αυτό έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στην τύχη σου! Αν μάλιστα την «κυνηγήσεις», το πιθανότερο είναι να εκπλαγείς από τα θετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε με αφορμή ένα θέμα υγείας ή μια τρέχουσα υπόθεση στα εργασιακά σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Κι ίσως τελικά από κουβέντα σε κουβέντα να προκύψει και το ποθούμενο!
astrology.gr


Ζώδια 5119905989105037530
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε