Loading...

Τα ζώδια σήμερα 8 Φεβρουαρίου


Κριός

Συναισθηματικά δεν είναι και η καλύτερη μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια σειρά από δύσκολες όψεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε την κυκλοθυμία, τις εμμονές, κάποιες εκρήξεις αλλά και τις υπερβολές. Κυρίως στο σπίτι εστιάζεται η αναταραχή, όμως επηρεάζονται και θέματα προσωπικά, σχέσεων, συνεργασιών κι επαγγελματικών. Βρείτε καλύτερες ισορροπίες.

Ταύρος

Επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις αλλά και με μετακινήσεις. Ωστόσο η Σελήνη σχηματίζει αρκετές όψεις, οι οποίες εφιστούν την προσοχή σε απότομα και ακραία ή πικρά λόγια, ενώ δεν αποκλείονται τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανόν να γίνουν και κάποια ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, συναδέλφους, δασκάλους.

Δίδυμοι

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με διάφορες συναλλαγές, όμως σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες ίσως προκαλέσουν εμπόδια και απρόοπτα σε πληρωμές, αγορές ή σε διάφορα άλλα θέματα. Προσέξτε επίσης τις σπατάλες και την κακή διαχείριση. Ακρότητες πιθανές στα ερωτικά ή με φίλους και γνωστούς.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής. Όμως σχηματίζει μια σειρά από δύσκολες όψεις, οι οποίες αυξάνουν την κυκλοθυμία και ωθούν σε διάφορες ακρότητες. Προσοχή σε απρόοπτα, ειδικά μάλιστα στα επαγγελματικά. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό. Προσοχή επίσης στις εμμονές και στις πικρίες.

Λέων

Θα θέλατε ίσως σήμερα να αποτραβηχτείτε, να ησυχάσετε και να κοιμηθείτε περισσότερο, και ίσως βρείτε λίγο χρόνο να το κάνετε. Όμως οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη αναμένεται να χαλάσουν κάπως την ησυχία σας, με διάφορα απρόοπτα και με προβλήματα στην επικοινωνία. Προσοχή σε ίντριγκες στη δουλειά. Ακραία λόγια.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανό να αλλάξουν ξαφνικά κάποια σχέδιά σας, με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη να εφιστούν επίσης την προσοχή σε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις και σπατάλες. Απρόοπτα οικονομικά θέματα. Στις φιλίες ή με γνωστούς μπορεί να εκδηλωθούν κάποιες ακραίες συμπεριφορές. Ίντριγκες ή αποξένωση στα ερωτικά και με τα παιδιά.

Ζυγός

Δεν είναι και πολύ εύκολες οι ισορροπίες σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις. Έτσι, θα πρέπει να προσέξετε τις ακρότητες, την αφέλεια, ή, απ’ την άλλη, την καχυποψία και τις εμμονές. Πιθανά απρόοπτα, και κάποιες απότομες ή απροσδόκητες συμπεριφορές στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προφυλάξτε το κοινωνικό σας όνομα.

Σκορπιός

Δεν λείπει ο φανατισμός και οι ακρότητες σήμερα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε να μην τραβάτε κάποια πράγματα μέχρι εκεί που δεν πάει. Η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες εφιστούν την προσοχή σε προβλήματα σε σπουδές, ταξίδια, νομικά, μετακινήσεις, επικοινωνία. Πιθανά απρόοπτα στο χώρο δουλειάς. Ξαφνική αλλαγή προγράμματος.

Τοξότης

Πιθανές ίντριγκες και περιπλοκές σήμερα με τις πολλές δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, οι οποίες τραβούν τα πράγματα στα άκρα. Ίσως κάποιοι άνθρωποι εισχωρούν έντονα στη ζωή και στον προσωπικό σας χώρο. Προσέξτε τα απρόοπτα και τα προβλήματα σε θέματα οικονομικά. Απότομες συμπεριφορές, κυρίως στα ερωτικά ή σε φιλίες.

Αιγόκερως

Κοινωνική η σημερινή μέρα, όμως η Σελήνη σχηματίζει μια σειρά από δύσκολες όψεις, οι οποίες ωθούν σε υπερβολές και σε απότομες συμπεριφορές. Προσέξτε τις εμμονές, την καχυποψία, την πικρία και τα αρνητικά συναισθήματα. Προστατεύστε το κοινωνικό σας πρόσωπο. Πιθανά απρόοπτα, κυρίως στο σπίτι. Κυκλοθυμία. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε καταστάσεις και ανθρώπους.

Υδροχόος

Έμφαση στα εργασιακά σας και σε καθημερινές δουλειές δίνει σήμερα η Σελήνη, όμως σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες είναι πιθανό να φέρουν εμπόδια, λάθος κινήσεις κι αστάθεια. Προσέξτε τις ακρότητες στη διατροφή και τις συνήθειές σας. Επίσης προσέξτε τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Επιπολαιότητα στις σπουδές. Πιθανά παρασκήνια.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα θα δώσει ευκαιρίες για παιχνίδι και διασκέδαση, ίσως και λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, όπως επίσης και για φλερτ. Ωστόσο η Σελήνη σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες εφιστούν την προσοχή σε ακρότητες στα ερωτικά, σε απρόοπτα ή επιπόλαιες κινήσεις στα οικονομικά, και σε ίντριγκες ή περιπλοκές με φίλους και γνωστούς.
Πηγή: protothema.gr
Ζώδια 7325192080001466642
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε