Loading...

Παρίσι και δημόσια έργα φουντώνουν την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ


Κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, όχι για το θέμα της αξιολόγησης όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι καθώς και για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή την συνεχιζόμενη προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να συντηρήσει την υπόθεση του σπιτιού της Μαρέβα Μητσοτάκη στο Παρίσι, η Νέα Δημοκρατία έβαλε εκ νέου στο στόχαστρό της, όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγορεί για πόλεμο λάσπης αλλά και τον κ. Καλογρίτσα, στην εφημερίδα του οποίου υπήρξε το σχετικό δημοσίευμα, αυτή τη φορά με αφορμή και το θέμα των δημοσίων έργων. 

Η 4η κατά σειρά εργολαβία, ύψους 74.000.000 ευρώ που ανατέθηκε στην κατασκευαστική εταιρεία του κ. Καλογρίτσα, στον οδικό άξονα Πάτρα - Πύργος, οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία να βγάλει αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία συνδέει τα δημοσιεύματα για το σπίτι της κυρίας Μητσοτάκη με τη νέα ανάθεση, ενώ στο στόχαστρό της μπήκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τη φράση που υπάρχει στο τέλος της ανακοίνωσης: “Τσίπρας κερνάει Καλογρίτσας πίνει”!

Και φυσικά όσο το Μαξίμου θα συντηρεί την υπόθεση «σπίτι στο Παρίσι» ζητώντας από τον κύριο Μητσοτάκη να δηλώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και να κάνει συμπληρωματικό πόθεν έσχες, τόσο η ΝΔ θα κρατά ψηλά στην πολιτική αντιπαράθεση το θέμα του ταξιδιού του πρωθυπουργού επίσης στο Παρίσι, πολύ περισσότερο δε όταν δεν παίρνει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου για ψεύδη όσον αφορά το non paper που εξέδωσε η κυβέρνηση το Σάββατο γύρω από το θέμα αυτό, βασιζόμενος σε δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχθηκε όπως λέει ο κ. Κικιλιας ότι δεν υπάρχει τέτοια σύμβαση της επενδυτικής τράπεζας Ρότσιλντ με την Ελλάδα και τον ΟΔΔΗΧ. 


ΠΗΓΗ
Πολιτική 4932698826776046186
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε