Loading...

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του Δεκεμβρίου ‘16


Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του Δεκεμβρίου ‘16Ο μήνας Δεκέμβριος είναι προ των πυλών. Ιδιαίτερος και μεταβατικός χαρακτηρίζεται για όλα τα ζώδια. Συγκεντρώνει όλη την εμπειρία του προηγούμενου διαστήματος και ενώνει το επόμενο έτος. Πολλές οι ευχάριστες αλλαγές, που θα συντελεστούν, ειδικά σε ζητήματα αγάπης και ανθρώπινων σχέσεων.


Για όλον τον μήνα:
Κριός: Ανοίξτε τα μάτια σας διάπλατα. Ο καινούργιος μήνας, έρχεται με τον συγγενικό Τοξότη να σας υποστηρίζει σε όλα αυτά που σκέφτεστε. Οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί, μετά τις 12 του μήνα, θα ξαναξεκινήσουν τις συνομιλίες, για να σμίξουν και θα προχωρήσουν σε δέσμευση.
Ευνοϊκές ημέρες: 05 και 19 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 04 και 30 Δεκεμβρίου

Ταύρος: Τα μεγάλα σχέδια σας είναι σε στασιμότητα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας κάνει να μένετε άπραγοι, σε όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε. Πιο συγκεκριμένα, για την αισθηματική σας ζωή, βάλτε ένα λογικό όριο χρόνου, για την αναμονή επιστροφής μια παλιάς σας αγάπης. Μετά απομακρυνθείτε.. κάθετα.
Ευνοϊκές ημέρες: 02 και 20 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 03 και 15 Δεκεμβρίου

Δίδυμοι: Σίγουρα έχετε μερίδιο της εύνοιας του Ήλιου, έστω και από απέναντί σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή αυτή εποχή και ανανεώστε την σχέση σας με την οικογένεια σας, τον άνθρωπο σας και τους φίλους σας, που είναι και πολλοί. Είσαστε τετραπέρατοι και όλα μπορείτε να τα κάνετε εσείς.
Ευνοϊκές ημέρες: 03 και 10 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 01 και 19 Δεκεμβρίου

Καρκίνος: Είστε σε καταπληκτική φόρμα. Αυτό θα σας δώσει και το κίνητρο αυτόν τον νέο μήνα, να διώξετε άτομα – μνήμες και καταστάσεις μόνιμα. Πολλές οι καινούργιες επαφές που θα έχετε με ενδιαφέροντα κόσμο, που μπορούν να σας δώσουν κάτι που θα σας ταιριάξει και θα σας κάνει ευτυχισμένους. Ανοίξτε την αγκαλιά σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 01 και 11 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 05 και 17 Δεκεμβρίου

Λέοντας: Δεν θα μείνετε εσείς εγκλωβισμένοι, μέσα σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πια τίποτα. Η εποχή του Τοξότη συνεχίζεται και εσείς θα αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για την πορεία σας. Κάποιοι θα έχουν και επιτυχημένες επανασυνδέσεις, υπό όμως νέους όρους και προϋποθέσεις.
Ευνοϊκές ημέρες: 07 και 10 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 06 και 12 Δεκεμβρίου

Παρθένος: Είσαστε απόλυτοι και σταθεροί σε αυτά που ζητάτε από μια σχέση. Μην κάνετε λοιπόν εκπτώσεις σε κανέναν. Οι μέρες του νέου μήνα, είναι ιδανικές και για τους τσακωμένους συντρόφους, για να τα ξαναβρούν. Ευχάριστες και οι εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. Επίσης, το δεύτερο δεκαήμερο, θα προκύψουν και νέοι – μοιραίοι έρωτες.
Ευνοϊκές ημέρες: 02 και 17 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 08 και 12 Δεκεμβρίου

Ζυγός: Η ανεμελιά και η χαρμόσυνες ειδήσεις συνεχίζονται. Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας, είναι ιδανικές για επανασυνδέσεις και αισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Μετά τις 04-12, θα εμφανιστούν νέοι έρωτες, σε αυτούς που επιθυμούν πια να βρουν έναν ταιριαστό άνθρωπο. Εξελίξεις σε οικονομικές – νομικές υποθέσεις.
Ευνοϊκές ημέρες: 04 και 23 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 06 και 22 Δεκεμβρίου

Σκορπιός: Οι επόμενες ημέρες είναι καταπληκτικές για εσάς και τους στόχους σας. Μπορείτε να ξεφύγετε και εσείς και ο άνθρωπος σας, από την καθημερινή ρουτίνα και να ανανεωθείτε. Ιδανικές ευκαιρίες θα έχουν οι χωρισμένοι και μέσα από την συμβολή τρίτων, για να τα ξαναβρούν.
Ευνοϊκές ημέρες: 03 και 20 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 02 και 15 Δεκεμβρίου

Τοξότης: Διαλέξτε άμεσα τι και ποιον ζητάτε. Ο μήνας είναι δικός σας. Πολλά αυτά που μπορείτε να αλλάξετε μέσα στην σχέση – γάμο σας και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα. Ευτυχείς θα είναι και οι υποθέσεις, που συσχετίζονται με παλιά διαζύγια και εκκρεμότητες οικονομικές. Νέος – φρέσκος αέρας και για τους χωρισμένους.
Ευνοϊκές ημέρες: 06 και 12 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 02 και 17 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως: Ότι και να σας προκύψει εσείς είστε πια έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι πάνω από όλα, να είστε καλά και αυτό θα γίνει. Οι σχέσεις που επιθυμούν να δώσουν μια ευκαιρία παραπάνω, θα τα καταφέρουν και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Ευκαιρίες και σε νέους έρωτες να γίνουν μεγάλες αγάπες.
Ευνοϊκές ημέρες: 05 και 18 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 08 και 23 Δεκεμβρίου

Υδροχόος:
 Είσαστε ίσως οι πιο τυχεροί, αυτήν την περίοδο και κάτω από αυτό το υπέροχο αστρολογικό σκηνικό του νέου μήνα. Μπορείτε πια να βάλετε σε μια σειρά αισθηματικά και επαγγελματικά, έτσι ώστε το νέο έτος να σας βρει έτοιμους σε όλα. Ταξίδια, χρήμα νέες συνεργασίες και όχι μόνο είναι πολλά ακόμη καλά που θα διασταυρώσουν τον δρόμο σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 09 και 11 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 10 και 17 Δεκεμβρίου

Ιχθείς: Εσείς λειτουργείτε με την απόλυτη λογική σας. Αυτό είναι και κάτι που σας βγάζει και αστροπρόσωπους. Αυτό γοητεύει τα πλήθη και εσείς που είστε πραγματικά μόνοι, θα δείτε νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να ζητάει σας γνωρίσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Ο κατάλληλος άνθρωπος θα βρεθεί. Ακόμη και τα ζευγάρια, αυτήν την εποχή θα έρθουν πολύ πιο κοντά συναισθηματικά.
Ευνοϊκές ημέρες: 11 και 21 Δεκεμβρίου
Δύσκολες ημέρες: 03 και 27 Δεκεμβρίου

πηγή: www.astro-live.gr

Ζώδια 1026380200679047986
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε