Loading...

Μητσοτάκης: Αναγκαία η πολιτική αλλαγή


Μητσοτάκης: Αναγκαία η πολιτική αλλαγή - Κεντρική ΕικόναΑναγκαία χαρακτήρισε  πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης την πολιτική αλλαγή στη χώρα, μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματος.Όπως είπε, δεν είναι μόνο η παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης που κάνει επιτακτική την ανάγκη πολιτικής αλλαγής, αλλά είναι και οι διεθνείς ανακατατάξεις
Κατά τον κ. Μητσοτάκη, Μόνο μια νέα, σοβαρή και αξιόπιστή κυβέρνηση μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ανακατατάξεις αυτές προς όφελος της Ελλάδας.Παράλληλα έκανε λόγο για υπαρκτό κίνδυνο να καταρρεύσει η συμφωνία για το προσφυγικό λέγοντας ότι δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν σχέδιο Β.
«Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ρευστότητας δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται στο περιθώριο. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις τεκτονικές εξελίξεις χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική. Δεν είμαστε μέρος καμίας λύσης, αλλά ένα διαρκές πρόβλημα και η διεθνής κοινότητα στην καλύτερη περίπτωση μας αντιμετωπίζει με οίκτο» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.
«Η κατανόηση των ξένων όποτε αυτή εκδηλώνεται δεν είναι αρκετή να εξασφαλίσει από μόνη της την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και όπως φαίνεται από τη μίνι σύνοδο στο Βερολίνο κάποιοι θέλουν να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς. Αν δεν είχαμε τη θλιβερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα μπορούσε η Ελλάδα να αποτελεί μηχανή ανάπτυξης» έκλεισε τον κύκλο του στην αναφορά στα διεθνή θέματα ο πρόεδρος της ΝΔ.
Πολιτική 5526243489859113265
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε