Loading...

Κικίλιας:"Όταν διαπραγματεύεται η κυβέρνηση οι πολίτες τρέμουν"


Κικίλιας:"Όταν διαπραγματεύεται η κυβέρνηση οι πολίτες τρέμουν" - Κεντρική ΕικόναΣφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο νέος εκπρόσωπος τυπου της ΝΔ Βασίλης  Κικίλιας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, επαναλαμβάνοντας το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.
   «Κάθε φορά που η κυβέρνηση έχει διαπραγματευτεί, οι πολίτες τρέμουν. Είναι θέμα ανεπάρκειας, εμπιστοσύνης, ικανότητας και διοίκησης. Αξίζουν αυτή η χώρα και οι συμπολίτες μου πολύ καλύτερα. Η ΝΔ δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη. Σε αυτήν έλαχε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να μπορέσουν να συσπειρώσουν το μέγιστο δυνατό αριθμό των συμπολιτών μας έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει πολιτική αλλαγή» τόνισε προβλέποντας νίκη του κόμματός του.
   «Μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, προφανώς στο πλαίσιο τού να πάει η χώρα παρακάτω, θα επιδιώξουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή κοινωνική συμμαχία» ανέφερε ο κ. Κικίλιας.
   Σημείωσε ότι τον Οκτώβριο είχαμε 85.000 απολύσεις, ότι οι συνταξιούχοι που είχαν πιστέψει σε αυτήν την κυβέρνηση είδαν περικοπές στις συντάξεις και στο ΕΚΑΣ και πως οι μικρομεσαίοι καταστρέφονται από την υπερφορολόγηση.
   «Το 85% της ελληνικής κοινωνίας λέει ότι οι κύριοι υφάρπαξαν την ψήφο μας και μας κορόιδεψαν. Γι' αυτό ο κ. Τσίπρας είναι απομονωμένος από την ελληνική κοινωνία. Γι' αυτό φαίνεται να παρακαλάει τους υπουργούς του και τα στελέχη του να βγουν από τα γραφεία τους και να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό το ψέμα και την καταστροφική πορεία που ζήσαμε αυτά τα 2 χρόνια» συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι, από την άλλη πλευρό, ο κ. Μητσοτάκης είναι φειδωλός και προσεκτικός με επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών.


ΠΗΓΗ
Πολιτική 6880130191351058366
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε