Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Μίξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο.


ΚΡΙΟΣ
 


Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό εμπλουτίζει την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως λάβεις μια είδηση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως η στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε «ξεβολέψει». Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σου ζητά να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές τεχνικές ή θεραπευτικές μεθόδους, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τις γνώσεις σου. Ίσως όμως να ανακάμψει κι ένα θέμα υγείας που είχε να σε απασχολήσει καιρό.
Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου αλλά και ο Δίας απέναντί σου σε καλούν να ανανεώσεις την σχέση σου αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που ζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα φιλικό σου πρόσωπο κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σου ένα σπάνιο αντικείμενο αξίας. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά και τα οικονομικά σου κι αν φερθείς έξυπνα μπορείς να βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει πρόσβαση σε έναν πιο διευρυμένο κύκλο θαυμαστών ή θαυμαστριών, ο ενεργός Χείρωνας σε «βομβαρδίζει» με συναισθήματα κι ίσως τελικά επιδείξεις δημόσια την «αδυναμία» σου για ένα πρόσωπο από το οποίο προσδοκάς πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να ενδώσεις μεν σε όσα υπαγορεύει το «εθιμικό δίκαιο», κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις.
Επιπλέον ίσως σου ζητηθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.
Ερωτικά
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις για... πάντα! Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαρτήσεις που καλείσαι να υπερνικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να προσδώσει μια απρόβλεπτη τροπή σε ένα εργασιακό θέμα αλλά και στην σχέση σου με ένα «ισχυρό» πρόσωπο..
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αρκεί για να εξασφαλίσει την ηρεμία και την ευτυχία σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει κι ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο πλησίασμα με τον άνθρωπό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ετοιμάσου για το παλιό που... ξαναγεννιέται!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την... καταλαβαίνουν! Ίσως μάλιστα να έχεις μια ενδιαφέρουσα συνάντηση στο δρόμο. Επειδή όμως παράλληλα περιστοιχίζεσαι και από άτομα που θα σε προτιμούσαν πιο «αισθηματία», είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθείς σε δίλημμα για την πολιτική που θα ακολουθήσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα ίσως «ανακάμψει» μια παλιά οικονομική υπόθεση.
Ερωτικά
Μπορεί να διακηρύσσεις... διάφορα περί «αυτόβουλου» αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, αποδεχόμενος/η μια κατάσταση που κάποιος/α «σε σέρνει από την μύτη»! Άντε να δούμε τι άλλο θα περάσεις σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «εμβαπτιστείς» σε παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, μάλλον κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις, που δεν βοηθούν πουθενά.
Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ευνοεί τα οικονομικά σου αλλά και την ανανέωση του προσωπικού σου χώρου.
Ερωτικά
Δεν θα έπρεπε να σε τρομάζει μια σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού μια τέτοια σχέση μπορεί να σου προσφέρει πολλά από εκείνα που ζητάς κι... ακόμη περισσότερα! «Παίζει» όμως δυνατά και το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείς με ένα παλιό σου «αμόρε».

ΖΥΓΟΣ

 
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου απλούστερη και πιο... ελεύθερη!. Επιπλέον σου παρέχει την δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και να ξεπεράσεις εκείνες τις προκαταλήψεις που σε εμποδίζουν να πας μπροστά. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα προσπαθεί να σε «πείσει» ότι τίποτε πραγματικά νέο δεν μπορεί να προκύψει, αν δεν ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποιους «λογαριασμούς» του παρελθόντος.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου αλλά και ο Ουρανός απέναντί σου σε θέλουν ανεξάρτητο/η και... ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε περιορίζει τις ελευθερίες σου, οπότε η «προσαρμογή» σου σε μια σχέση με «κλασσικά» χαρακτηριστικά καθίσταται μάλλον δύσκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά ή τα εργασιακά σου κι ίσως «ενοχληθείς» από μια εξέλιξη που δεν περίμενες. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από μια... άλλη εξέλιξη! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Επιπλέον, ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς μπορεί να αποδειχθεί το κρυφό «χαρτί» σου σε μια κομβική διαπραγμάτευση.
Ερωτικά
Το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, προάγοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην «βίβλο» του έρωτά σου! Πλούσια και δυνατά συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση πλήρους ταύτισης συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου βρίσκεται σε,,, σταυροδρόμι και τελικά δεν θα λείψουν οι αντιφάσεις, είτε στην συμπεριφορά, είτε στις επιλογές σου. Από την μια πλευρά ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις ένα «new look», να εντρυφήσεις σε νέα ενδιαφέροντα ή καινοτόμες πρακτικές και να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε παραπέμπει σε πιο... παραδοσιακές συνταγές ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, αναδεικνύοντας συνάμα και κάποιες από τις συναισθηματικές εξαρτήσεις σου.
Ερωτικά
Η ζωή σου θέτει δίλημμα: Να διαλέξεις κάτι προκλητικό και συνάμα «περιπετειώδες» που όμως διατηρεί ανέπαφη την ανεξαρτησία σου ή να μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και εξαρτήσεις; Ότι κι αν διαλέξεις πάντως, ή άλλη πλευρά θα... επιμείνει να σε παρενοχλεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως αναστείλει μια απόφαση που αφορά είτε στην δουλειά, είτε στην οικογένειά σου και «κανονικά» θα έπρεπε να πάρεις με «κρύο αίμα». Την ίδια στιγμή μάλιστα φαίνεται πως δρομολογούνται αλλαγές και αν «κολλήσεις» μπορεί να βρεθείς να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να δώσεις μια γρήγορη απάντηση στο δίλημμα, για το αν θα ενδώσεις στις «ρεαλιστικές» πιέσεις να αλλάξεις ένα καθεστώς ή αν θα «οχυρωθείς» σε αυτά που σε δένουν με ανθρώπους και καταστάσεις.
Ερωτικά
Όσο κι αν ο άνθρωπος σου έχει τις αντιρρήσεις του, μπορείς εύκολα να τον επαναφέρεις στην ερωτική «τάξη», χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο δυνατά όπλα σου, δηλαδή την καλά κρυμμένη «ηφαιστειακή» φύση σου, που απλά θέλει τον χρόνο της και την... σιγουριά της για να εκδηλωθεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος αλλά και να σου φέρει πίσω κάποια δανεικά που θεωρούσες «ξεγραμμένα».
Ερωτικά
Σήμερα το ζητούμενο είναι να κρατήσεις την διαφορετικότητα σου, κάνοντας διάφορες «τρέλες», χωρίς ωστόσο να χάσεις την επαφή σου με τις συναισθηματικές ανάγκες του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Για να το πετύχεις όμως θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μεγάλο μέρος από τις «κυνικές» θεωρήσεις σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν τόσο στην καριέρα σου, όσο και στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο». Γενικότερα, είναι πιθανό να ξαναδείς «με άλλο μάτι» μια υπόθεση του παρελθόντος. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου κι αν δεν θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να αιφνιδιάσεις πρώτος/η!
Ερωτικά
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.
astrology.gr
Ζώδια 7625804635448916334
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε