Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 «Όλα ή τίποτα»!

ΚΡΙΟΣ
 


Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου προσδίδει κοινωνική λάμψη, βοηθώντας σε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Ίσως μάλιστα εξαργυρώσεις άμεσα την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φαίνεται να οριστικοποιεί την απόφασή σου να προχωρήσεις σε ένα εγχείρημά σου, στην λογική του «όλα ή τίποτα», ίσως όμως να βρεθείς και προ τετελεσμένων που θα σε οδηγήσουν σε αυτό.
Ερωτικά
Όπως έχει ήδη ειπωθεί «το καλύτερο αφροδισιακό είναι η εξουσία», πολύ περισσότερο μάλιστα αν συνδυάζεται και μια γνήσια ερωτική απόλαυση.
Να θυμάσαι όμως ότι η επιτυχία σου έχει και κάποια «σκοτεινές» δεσμεύσεις, που θα τις βρεις μπροστά σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε οδηγεί προς την διερεύνηση του αγνώστου κι είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο. Επιπλέον, η καθημερινότητά σου μπορεί να διανθιστεί με θεάματα ή ακροάματα «θρίλερ» και ερωτικού περιεχομένου. Τα πιο «ζουμερά» νέα πάντως έρχονται από τον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, αφού για την ώρα φαίνεται να υποχωρούν σκοτούρες και βάσανα για να αντικατασταθούν από ευκολίες και περισσότερη ξεκούραση.
Ερωτικά
Ένα ερωτικό μήνυμα θα σου φτιάξει την διάθεση κι αν θες ακόμη περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο... πουριτανός εαυτός σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι «ενδιαφέρον» στην δουλειά σου αλλά πρόσεξε μήπως λάβει μια ανεπιθύμητη έκταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ανεβάζει την ψυχολογία σου και συμβάλλει σε μια αίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, αναμένεται να διανθίσει την καθημερινότητα σου με πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εξυπηρετεί τις οικονομικές σου φιλοδοξίες κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς σε σχέση με περιουσιακά φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα, ενώ μπορεί να λάβεις ένα σημαντικό κληροδότημα.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αποδείξει την αγάπη που τρέφει για σένα, δωρίζοντας σου κάτι που για εκείνο έχει ανεκτίμητη αξία. Προσπάθησε λοιπόν να μην προσπεράσεις την προσφορά του ως μια «αναμενόμενη» πράξη, πολύ περισσότερο που μπορεί να υπάρξει μια... άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας απέναντί σου σε ωθεί να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αλήθειες σου, από εκεί και ύστερα όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Είτε δηλαδή θα πορευτείς με βάση τα νέα δεδομένα, αλλάζοντας μονομιάς τις συνθήκες της ζωής σου, είτε θα «γαντζωθείς» από τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου, ακυρώνοντας τις δημιουργικές προοπτικές σου. Πάντως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως πάρεις μια χαρά ή μια ικανοποίηση από ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου.
Ερωτικά
Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε μια κατάσταση που δεν ελέγχεις κι αυτό δεν αναφέρεται μόνον στις δικές σου τάσεις αλλά και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Κι αν από την μια πλευρά είναι ωφέλιμο το να έρχεται η αλήθεια στο φως, από την άλλη μπορεί να απελευθερωθούν και πράγματα που δεν θα σου αρέσουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να αναθεωρήσεις τα μέσα ή την στρατηγική σου σε οτιδήποτε αφορά στην εργασία σου κι είναι καλό να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο το να μην αδιαφορήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας τελικά κάποιες «ριζικές» αποφάσεις. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σου προσφέρει και κάποιες... διασκεδαστικές διεξόδους, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή αυξήσεις τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο».
Ερωτικά
Αν και υψηλές προδιαγραφές που συνήθως θέτεις για την προσωπική σου ζωή, είναι και το βασικό εμπόδιο προς την ευτυχία σου, αυτήν την φορά φαίνεται πως «πιάνουν τόπο» και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια κατάσταση που εξελίσσεται στον χώρο της εργασίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση ή –ακόμα καλύτερα– σου χαριστεί κάτι πολύτιμο. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να «ξεσαλώσεις» καταναλωτικά, βγάζοντας τα... απωθημένα σου! Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου πάνω στα νέα –και τελειωτικά- δεδομένα που προκύπτουν σε σχέση με μια προσωπική σου υπόθεση ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Όταν οι σχέσεις σου κρίνονται από τον βαθμό της «χρησιμότητας» ή της υλικής προσφοράς που τις διέπουν, αργά ή γρήγορα θα φτάσεις σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Αναζήτησε λοιπόν την ουσία του γνήσιου έρωτα, στο ποιος/α είσαι κι όχι στο τι μπορεί να έχεις ή από τι ωφελείσαι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου έχει τα... κέφια του, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με καλή παρέα είτε στον δικό σου χώρο, είτε αλλού. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ευνοεί τα περιουσιακά σου κι ίσως λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς και από την αξιοποίηση ενός «κρυμμένου θησαυρού», είτε μεταφορικά, είτε... κυριολεκτικά! .
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φροντίζει ώστε να έχεις «ετοιμοπαράδοτα» και στον χώρο σου όλα τα καλά, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των ερωτικών απολαύσεων. Καλό είναι ωστόσο να σιγουρευτείς από πριν για το ταίρι σου, ώστε να αποφευχθούν «εμπλοκές» και... σκάνδαλα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Από την μια πλευρά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την δημιουργία μιας δυνατής φιλίας ή συνεργασίας, από την άλλη όμως μπορεί να αναδείξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενός προσώπου με το οποίο συνδέεσαι στενά. Τελικά όμως με την συνδρομή του Δία, φαίνεται να ικανοποιούνται ακόμη και οι πιο «αμφιλεγόμενες» επιθυμίες σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό... τεραστίων διαστάσεων!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν σε καλεί να ταξιδέψεις, αφού αυτός είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να «πέσεις πάνω» σε ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά. Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική μιας διαδικτυακής ερωτικής συνομιλίας ή ενός μυστικού ραντεβού στα... τυφλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ώστε να «πατήσεις» πάνω σε σταθερές βάσεις. Για να συμβεί αυτό όμως ίσως χρειαστεί να «θυσιάσεις» ένα μέρος των επιδιώξεων σου ή να ενδώσεις σε δεσμεύσεις που αύριο-μεθαύριο θα σου φανούν δυσβάστακτες. Αν πάλι επιθυμείς να αποφύγεις πιθανές «κακοτοπιές» και «στημένες» καταστάσεις, ο Δίας στον Ζυγό δείχνει διατεθειμένο να σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι μέσω φίλων ή γνωστών.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σου προσφέρει μια γνήσια ερωτική απόλαυση, πιστοποιώντας ότι... έχεις πολλά ακόμη να νοιώσεις και να μάθεις για τις πραγματικές δυνατότητες αλλά και επιθυμίες σου! Ίσως βέβαια να σου γίνει και μια «φιλική» πρόταση που θα σε προβληματίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κορυφώνει την γοητεία σου και κατ’ επέκταση την δυνατότητα σου να έχεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις. Δεν αποκλείεται όμως να συμβάλλει και στο τελείωμα μιας κατάστασης που σε ταλαιπωρούσε. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δίαμπορεί να σου προσφέρει μια σειρά από εύκολες λύσεις, το θέμα όμως είναι αν θα τις αξιοποιήσεις ή αν θα τις απορρίψεις, εμμένοντας σε κάποιες αυστηρές προδιαγραφές κι εδώ ίσως να έχεις κάποιο δίκιο, αφού στο... βάθος προβάλλει ένα σκάνδαλο!
Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» και... δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου! Φρόντισε ωστόσο να μην παρασυρθείς σε ζήλειες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ή να μην εμπλακείς με ένα πρόσωπο που παίζει «παιχνίδια εξουσίας».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ένα πρόσωπο που φαινομενικά παίζει έναν «δεύτερο ρόλο» στις εξελίξεις, έχει τον τρόπο και τα μέσα να σου προσφέρει πολύτιμες λύσεις, οπότε καλό είναι να μην υποτιμάς τίποτα και κανέναν. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κόψεις κακές συνήθειες του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, χωρίς όμως να καλυφθούν οι πιο ποιοτικές απαιτήσεις σου.
Ερωτικά
Αν ξεκινήσεις για δουλειά και βρεθείς... αλλού μην απορήσεις! Ίσως μάλιστα να απολαύσεις τα καλά ενός «χλιδάτου» περιβάλλοντος, σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα είναι το «μετά», αφού το πιθανότερο είναι να σου ζητηθούν «αιώνιοι όρκοι», που φυσικά είναι αδύνατον να τηρήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι ίσως ότι καλύτερο θα μπορούσε να σου τύχει σε σχέση με τις οικονομικές και επαγγελματικές επιδιώξεις σου, έστω κι αν προβείς σε κάποιες επιπολαιότητες ή σπατάλες. Παράλληλα όμως η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με τις παρέες σου, αφού ανάμεσά τους κυκλοφορούν και άτομα με «άνομες» βλέψεις και πρακτικές. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει δυσάρεστα μαντάτα από έναν φίλο ή μια φίλη σου.
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο τέλος ενός κύκλου και στην χάραξη μιας νέας πορείας, είτε αυτό συμβεί μόνον μέσα σου, είτε συνδυαστεί με εξωτερικά γεγονότα, που θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ακόμη μπορεί να σου γίνει μια «αμαρτωλή» πρόταση μέσα σε μια παρέα.
astrology.gr
Ζώδια 6888848432040740833
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε