Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Έλλειμμα ρεαλισμού.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο στον επαγγελματικό τομέα! Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ανεβάζει στα ύψη την ψυχολογία σου, πέρα όμως από τα ωραία λόγια και τις δράσεις εμψυχωτικού χαρακτήρα, καλό είναι να επικεντρωθείς και στις πνευματικές αναζητήσεις σου, προσδίδοντας τους έναν δημιουργικό χαρακτήρα, είτε στο φιλοσοφικό, είτε στο καλλιτεχνικό πεδίο.
Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση να συμβάλλεις θετικά στην επίλυση ενός προβλήματος που αφορά σε ένα τρίτο πρόσωπο, μπορεί να σε μπλέξει, φθάνοντας σε στο σημείο να προσπαθείς να πείσεις τον/την άλλον/η για τα αυτονόητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα επαγγελματικό άνοιγμα στο εξωτερικό, ικανό να αναβαθμίσει πλήρως τον ρόλο και τη θέση σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει κάτι με «ανεκτίμητη αξία» κι ας είναι μικρή η αντικειμενική του αποτίμηση. Αντίθετα όμως, αν προσανατολιστείς σε -υποτίθεται- κερδοφόρες δράσεις, το τελικό αποτέλεσμα θα σε διαψεύσει. Επιπλέον, καλό είναι να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε διάφοροι «καλοθελητές».
Ερωτικά
Ναι, και τα μάτια σου σε ξεγελούν και η κρίση σου για ένα πρόσωπο μπορεί να είναι λανθασμένη, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες που τελικά θα σε εκθέσουν. Μείνε λοιπόν στην… φαντασία σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να αλλάξει μια για πάντα το οικονομικό status σου, ίσως όμως χρειαστεί να κάνεις «σκόντο» σε κάποιες από τις αρχές σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα καλό είναι να αποφύγεις να συνεργαστείς, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, αφού όσα σου «τάζουν» δεν θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να εξαπατηθείς από άτομα που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται τις καλές προθέσεις των άλλων. Κράτα λοιπόν τα όνειρά και τα οράματά σου αποκλειστικά για… σένα!
Ερωτικά
Έχεις κι εσύ βέβαια δικαίωμα σε μια «παραμυθένια» ευτυχία, επειδή όμως, η «θεά» ή ο «θεός» σου δεν είναι αυτό που φαίνονται, «απογειώσου» μεν στον κόσμο του έρωτα, αλλά να είσαι γερά… δεμένος/η στο κάθισμά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα δείχνει πρόθυμο να σε βάλει στο «κλαμπ των ισχυρών», όχι όμως χωρίς να στερηθείς το αυτόβουλό σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα διεγείρει την καλλιτεχνική σου φύση, απελευθερώνοντας την έμπνευσή σου. Ωστόσο, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο φαίνεται πως «ζεις στον κόσμο σου» και κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων «πονηρών» ή παρασκηνιακών ενεργειών που αποσκοπούν στην εκμετάλλευση σου.
Ερωτικά
Θετικά μηνύματα που καταφθάνουν από παντού ανεβάζουν στα ύψη την ψυχολογία σου, καλό είναι όμως να παραμείνεις στην «σφαίρα του ανεκπλήρωτου», αφού είναι βέβαιο ότι η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια πληροφορία «χρυσάφι», ιδιαίτερα ως προς τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή- Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να φθάσεις στον «κολοφώνα» της δημιουργικής σου έκφρασης. Στον αντίποδα όμως, φαίνεται να τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, τόσο για τις προσωπικές σου υποθέσεις, όσο και για τις οικονομικές συναλλαγές σου.
Ερωτικά
Η σεξουαλικότητά σου αποκτά «φτερά», που με την δύναμη της φαντασίας μπορεί να σε ταξιδέψουν σε πρωτόγνωρες απολαύσεις. Υπάρχει βέβαια κι ένα θέμα εμπιστοσύνης, με το ζητούμενο να είναι το ποιος/α θα κάνει πρώτος/η την... πονηριά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να βελτιώσει θεαματικά τα οικονομικά σου, έστω κι αν το πλεονέκτημά σου προέλθει από ζημιές άλλων ή από μια δανειοδότηση που σίγουρα θα σε δεσμεύσει για πολύ χρόνο. Παράλληλα όμως, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα το «παραμύθι» καλά κρατεί, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν συνιστάται για την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων.
Ερωτικά
Μπορείς το ίδιο αποτελεσματικά να εμφανίσεις στους άλλους μια εξωραϊσμένη πλευρά του εαυτού σου, όσο και να πιστέψεις σε μια αντίστοιχη που σου παρουσιάζεται. Στην πράξη όμως όλα θα ανατραπούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε μια εντυπωσιακή αναβάθμιση του ρόλου σου, μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία. Επιπλέον, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για την οριστική ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μπορεί να σε μπλέξει σε καταστάσεις, όπου κυριαρχούν τα ψέματα και οι «εκ του πονηρού» δράσεις. Από την δική σου πλευρά, φρόντισε απλά να μείνεις μακριά από παράνομες ή κρυφές πρακτικές.
Ερωτικά
Άστοχα σχόλια και παραπλανητικές κρίσεις μπορεί να σου αφήσουν μια λανθασμένη εντύπωση για ένα πρόσωπο, που σίγουρα η ζωή και οι επιλογές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα λέγονται ή… φαντάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα είναι «βούτυρο στο ψωμί σου», αφού σου δίνει το δικαίωμα για ένα μεγάλο «άλμα» στην ζωή σου που θα σε περάσει σε άλλο επίπεδο! Παράλληλα βέβαια η κάπως κυνική στάση σου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όσους/ες αρέσκονται να παραμυθιάζονται. Εδώ είναι όμως που το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου προσφέρει την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι όντως σε κάποιες περιπτώσεις η πίστη «μετακινεί βουνά».
Ερωτικά
Η φαντασία σου σε ταξιδεύει σε ευτυχισμένες καταστάσεις, αν όμως θελήσεις να υλοποιήσεις άμεσα τα όνειρά σου, το πιθανότερο είναι να μείνεις με την προσπάθεια, αφού σε πρακτικό επίπεδο είναι πολλά τελικά αυτά που… δεν θα γίνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να αναβαθμίσει ριζικά τα οικονομικά σου, με την βοήθεια ισχυρών φίλων ή «μεγαλόσχημων» παραγόντων. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι βέβαιο ότι για σένα δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να γίνει, φρόντισε όμως να μην αποτελέσει η αισιοδοξία σου ένα όχημα παραπλάνησης ή αποπλάνησης, παρασύροντας κάποιους/ες να επιχειρήσουν εκεί που… δεν φτάνουν!
Ερωτικά
Σήμερα, έχοντας την τάση να «αντλείς» ευτυχία ακόμη κι από καταστάσεις που «αντικειμενικά» ορίζονται ως προβληματικές, είσαι όντως «άτρωτος/η» από οτιδήποτε μπορεί να φθείρει ή να «δηλητηριάσει» μια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα αναμένεται να πιστοποιήσει έμπρακτα την ισχύ σου, μέσα από δράσεις ή σχέδια που δεν είναι για τον καθένα! Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δυσκολέψει κάπως την καθημερινότητά σου σε πρακτικά ζητήματα κι είναι πιθανό να ακυρωθούν κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου. Από την άλλη πλευρά, παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως τα θέλεις, θα κερδίσεις την υποστήριξη ακόμη και των πιο δύσπιστων.
Ερωτικά
Σε μια ημέρα όπου κυριαρχούν τα ψέματα και τα «κόλπα», το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να… λες σε όλα «ναι», έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού σου, ότι σίγουρα η αλήθεια απέχει πολύ σε σχέση με αυτά που σου παρουσιάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποια πολύτιμα μυστικά αλλά και σε κύκλους του εξωτερικού που διατίθενται να σου δώσουν μια ισχυρή ώθηση προς τα εμπρός! Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θέτει ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης ή αξιοπιστίας στις οικονομικές συναλλαγές σου. Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις πράγματα σε όσους/ες κρίνεις πως έχουν την ανάγκη σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί, εκούσια ή ακούσια, να παίξει έναν «ύποπτο ρόλο» στην ζωή σου, προβαίνοντας σε «εκμυστηρεύσεις» για πράγματα που απέχουν πολύ από το να είναι αληθινά.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Υπό το «καθεστώς» του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, έχεις βέβαια κάθε δικαίωμα να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι ολόκληρο τον κόσμο, μην κάνεις όμως το λάθος να πιστέψεις ότι όλα αυτά μπορεί να πραγματοποιηθούν άμεσα. Αν μάλιστα το πάρεις πολύ «ζεστά», κινδυνεύεις να πέσεις θύμα των οραμάτων σου και να σε εκμεταλλευτούν κάποια συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα είναι ικανό να σου εξασφαλίσει το… «εύ ζην»!
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις οτιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχθεί «ενοχλητικό» για τις σχέσεις σου, φρόντισε όμως να μην το… παρακάνεις, αφού μπορεί να πέσεις θύμα των ίδιων των «αθώων» ψεμάτων σου!
astrology.gr


Ζώδια 5457030192136574447
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε