Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε «ανεβάζει» ψυχολογικά με συνέπεια να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου, έστω και από... σπόντα! Επιπλέον η συνεύρεσή σου με άτομα που αγαπάς κι εκτιμάς θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δημιουργικό κλίμα αλλά θα σου δώσει και περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Παράλληλα βέβαια, αν έχεις παιδιά, ίσως να ανησυχήσεις από κάποιες εξελίξεις στην ζωή τους αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή μόνιμο ως προς τις συνέπειές του.
Ερωτικά
Έχοντας την διάθεση να «παίξεις», μπορεί να βρεθείς και στα πρόθυρα μιας κατάστασης που σοβαρεύει «επικίνδυνα» αλλά βέβαια, αν δεν έχεις άλλη δέσμευση, ουδείς λόγος υπάρχει για να κάνεις πίσω. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως το... παρακάνεις και «παρεξηγηθείς».



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ίσως και να σε «ξεβολέψει», ιδιαίτερα αν σχεδίαζες να μείνεις μακριά από κοινωνικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε θα μπορούσε να διαταράξει το πρόγραμμά σου. Οι βουλές ωστόσο των ουρανών είναι διαφορετικές αφού αναμένεται να υπάρξει μια κινητικότητα, με έδρα μάλιστα το σπίτι σου. Αλλά ακόμη κι αν κάποια στιγμή νιώσεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος», κάνε υπομονή και φρόντισε να επικεντρωθείς στα θετικά που προκύπτουν από όλο αυτό το «αλισβερίσι».
Ερωτικά
Αν και δεν αναμένεται κάποια σημαντική εξέλιξη ως προς την ανεύρεση της «αδελφής ψυχής», σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια «σούπερ» κατάσταση, είτε γιατί θα βοηθήσει το γενικότερο ρομαντικό κλίμα, είτε επειδή απλά έχεις μια τέτοια ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Το επικοινωνιακό «κρεσέντο» συνεχίζεται και η διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου καλά κρατεί. Χρειάζεται όμως να κάνεις και μια αξιολόγηση τόσο στις γνωριμίες σου, όσο και στις πληροφορίες που λαμβάνεις, αφού μπορεί να είναι τόσο πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους που αντί να σε βοηθήσουν τελικά να σε μπερδέψουν περισσότερο. Επιπλέον η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αυξήσει τις μετακινήσεις σου, που όμως σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι και άσκοπες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη αρχίζει να κινείται στον... αστερισμό της «απιστίας» και, παρότι σε πρώτη φάση οτιδήποτε συμβεί θα παραμείνει κρυφό, στο εγγύς μέλλον ενδέχεται να προκύψουν αποκαλύψεις και... πίκρες, ιδιαίτερα αν δεν πρόκειται για κάτι περιστασιακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Σήμερα θα σου είναι κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε σχέση με τις πραγματικές σου ανάγκες κι εκεί που την μια στιγμή θα θέλεις το «άλφα», την επόμενη θα στοχεύεις στο «βήτα». Αυτή η αστάθεια βέβαια δεν θα έχει ουσιαστικές επιπτώσεις αν πρόκειται για συναλλαγές στο... σούπερ μάρκετ αλλά στην περίπτωση που προκύψει ένα πιο σοβαρό θέμα οικονομικής διαχείρισης, καλό είναι να ελέγξεις περισσότερο το θυμικό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να προσφέρεις ένα δώρο αγάπης.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου αρχίζει να «παίρνει ανάποδες» κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα πολλαπλασιαστούν οι εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Φαίνεται πάντως ότι... από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ετοιμάσου για τα συγκλονιστικά που έρχονται!

ΛΕΩΝ


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει βέβαια κάποιες από τις αρετές σου, συμβάλλοντας κι αυτή στο να «λάμψεις» περισσότερο, εισπράττοντας θαυμασμό και πολλά χειροκροτήματα! Παράλληλα όμως μπορεί να «βγουν στην φόρα» είτε κάποιες πολύ διακριτές αδυναμίες σου, όπως για παράδειγμα η ματαιοδοξία σου, είτε ανεπάρκειες που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη των άλλων προς το πρόσωπό σου.
Φρόντισε λοιπόν να κινηθείς με μέτρο κι εκεί που «σε παίρνει», αποφεύγοντας τα άσκοπα «σόου».
Ερωτικά
Περιτριγυρίζεσαι από «θελκτικές υπάρξεις» που σου βάζουν πολλές ιδέες αλλά ίσως να φαντάζεσαι περισσότερα από αυτά που μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα. Εξ άλλου ένα πρόσωπο χάνει σταδιακά την «μαγεία» του, όταν «αποκαλύπτεται» στην καθημερινότητά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «αποσυρθείς» για λίγο από το προσκήνιο δίνοντας προτεραιότητα στην ξεκούρασή σου αλλά και στην «θεραπευτική» αντιμετώπιση όλων εκείνων που σου δημιουργούν μια ανασφάλεια για την συνέχεια, είτε πρόκειται για ενοχλήσεις στην υγεία σου, είτε για ψυχικές διεργασίες. Αλλά δεν χρειάζεται σώνει και καλά να «στύψεις» το μυαλό σου για να βρεις λύσεις, όχι τουλάχιστον πριν... κοιμηθείς και έρθεις «στα ίσα σου» από φυσικής άποψης.
Ερωτικά
Αν πραγματικά θέλεις να «κρυφτείς» από φορτικές καταστάσεις, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σου δώσει τα όπλα και τον τρόπο για να το πετύχεις. Ίσως όμως να γίνεις κι εσύ το θύμα της «εξαφάνισης» ενός προσώπου, που αφού άφησε πλήθος -και κατά τεκμήριο ψευδών- υποσχέσεων, έγινε... καπνός!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το «πανηγύρι» της κοινωνικότητας συνεχίζεται αλλά πέρα από την ικανοποίησή σου για τα τεκταινόμενα θα πρέπει ίσως να βάλεις κι ένα «φίλτρο» στις επαφές σου, ώστε να μην αναγκαστείς να σπαταλήσεις τον χρόνο σου με υποθέσεις τρίτων που όχι μόνον δεν σε αφορούν αλλά σε «φορτώνουν» κι από πάνω, ακυρώνοντας τις δικές σου προτεραιότητες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε πείσει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με «τυράκι» την απόκτηση ενός αξιώματος.
Ερωτικά
Για σήμερα έχουν προτεραιότητα οι φιλικές σου σχέσεις και, παρότι είθισται να αφήνεις κι ένα «παραθυράκι» ανοικτό για την μετεξέλιξη μιας τέτοιας σχέσης σε κάτι πιο... κοντινό, οι καλοί σου τρόποι δεν το επιτρέπουν για την ώρα. Μπορεί όμως να σου τύχει μια «αισθησιακή» εμπειρία κατά την διάρκεια μιας εξόδου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός αλλά όχι κι... εύκολος, αφού το πιθανότερο είναι να «φας τα μουστάκια σου» (κι ας μην έχεις) με άτομα που στοχεύουν όπου κι εσύ αλλά έχουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση και μεθοδολογία από την δική σου. Κι επειδή προοπτική συμβιβασμού δεν υφίσταται, προκειμένου να εξελιχθεί η κατάσταση σε «σύγκρουση δύο κόσμων», είναι προτιμότερα να «πας πάσο» αν διαπιστώσεις ότι ο λόγος σου δεν «περνάει»
Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία, έτσι τουλάχιστον νομίζεις... Όταν όμως σταματήσεις να προσφέρεις ή να πληρώνεις, εύκολα θα διαπιστώσεις ότι πίσω από τα υποτίθεται «αγνά» αισθήματα δεν υπήρχε τίποτε άλλο από ένα... υπέροχο βόλεμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το κλίμα ευφορίας που καλλιεργείται στην ζωή σου το τελευταίο διάστημα μπορεί να έχει και συνέχεια, ίσως μάλιστα από αυτές που σου... αρέσουν πολύ! Γιατί με την Σελήνη στον Λέοντα η προοπτική ενός ταξιδιού δεν είναι διόλου μακρινή, είτε πρόκειται να φύγεις άμεσα, είτε καταστρώνεις τα σχέδιά σου γι’ αυτό. Υπάρχει βέβαια κι ένας λιγότερο εξωστρεφής αλλά πολύ πιο πνευματικός δρόμος που μπορείς να ακολουθήσεις κι ίσως σήμερα να σου δοθεί η αφορμή για να κάνεις το πρώτο βήμα.
Ερωτικά
Από την στιγμή που βλέπεις το «ποτήρι» μισογεμάτο, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε πείσει ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». Και βέβαια από την μια πλευρά η πίστη σου μπορεί να σε οδηγήσει στο «θαύμα», από την άλλη όμως ελλοχεύει και ο κίνδυνος μιας προσεχούς «βαρβάτης» απογοήτευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Όσο το χρήμα εξακολουθεί να «κινεί την Ιστορία», δεν είναι δυνατόν να παραμένεις απαθής μπροστά στα τεκταινόμενα. Ωστόσο σήμερα οι προσπάθειές σου να αυξήσεις είτε το εισόδημα, είτε το αποθεματικό σου, ενδέχεται να σκοντάψουν πάνω σε έκτακτα έξοδα, με συνέπεια να... επιστρέψεις στην αφετηρία σου! Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να βρεις λύσεις και διεξόδους σε υποθέσεις φορολογικού ή ασφαλιστικού ενδιαφέροντος, έστω κι αν πρόκειται για «ημίμετρα».
Ερωτικά
Συμβάσεις και συνήθειες ετών παύουν πια να σε ικανοποιούν, με συνέπεια να «κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα». Κι αν μεν είσαι μόνος/η δεν θα αργήσει η ώρα κι η στιγμή που θα κάνεις το μεγάλο «μπαμ», αιφνιδιάζοντας τους πάντες.«Μπαμ» όμως μπορεί να ακουστεί και σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
 Σήμερα πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι «οι άλλοι» καθρεφτίζουν δικές σου τάσεις που «έχεις βάλει στην γωνία». Αν λοιπόν βρεθείς απέναντι σε συμπεριφορές ή επιλογές που «δεν σε εκφράζουν», σκέψου μήπως με αυτόν τον τρόπο το σύμπαν θέλει να σου πει κάτι κι όσο πιο γρήγορα συμφιλιωθείς με αυτές τόσο το καλύτερο για σένα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει και μια πρόταση συνεργασίας.
Ερωτικά
Το να υπάρχουν πολλές προσφορές δεν είναι βέβαια κακό, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις. Βέβαια, αν είσαι μόνος/η σου έχεις το ελεύθερο να «παίξεις με την φωτιά», ξέροντας πως ό,τι κι αν συμβεί πάλι «από πάνω» θα βγεις. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως «καείς»!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να αυξήσει τις καθημερινές σου υποχρεώσεις κι αν δεν κινηθείς οργανωμένα κι έχοντας επίγνωση των πραγματικών δυνατοτήτων σου κινδυνεύεις να αφήσεις πολλές δουλειές ανολοκλήρωτες. Παράλληλα, ίσως να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική αδιαθεσία, όμως το ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει και να το αγνοήσεις πλήρως. Επιπλέον, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου, αφού είναι πιθανό να σε πειράξει κάτι.
Ερωτικά
Αυτά που φαντάζεσαι είναι πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα κι αν μεν πρόκειται μόνον για μια «άσκηση ευτυχίας», τότε έχει καλώς. Αν όμως αρχίσεις να δημιουργείς προσδοκίες γιακάτι που σου αφήνει πολλές ελπίδες, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς.



Ζώδια 5635817226446142965
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε