Loading...

Σφοδρή επίθεση Νεκτάριου Καλαντζή στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής


kalantzis_nodeΜε αφορμή τη χθεσινή πολύ πετυχημένη εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κορωπίου, που είχε ως θέμα το Ασφαλιστικό-Εργασιακό, με ομιλητή τον βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Γ.Βρούτση, το μέλος της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής έκανε δήλωση με την οποία αναφέρθηκε στο παλιό κατεστημένο της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, που όπως δήλωσε αποτελεί μαγαζάκι δυο-τριών ανθρώπων, που λόγω ιδίων συμφερόντων συντηρούν την ‘’καμαρίλα’’ για να βρίσκουν θέσεις στο κομματικό κράτος της επόμενης μέρας.
Αναλυτικά, ο κ. Καλαντζής δήλωσε: ΄΄ Αυτό που συμβαίνει στη ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, δεν συμβαίνει σε καμία άλλη ΝΟΔΕ. Ο αιώνιος σημερινός πρόεδρος, που διορίστηκε το 2011 και ανανεώθηκε ο διορισμός του το 2013, με τις γνωστές του γκαιμπελίστικες μεθόδους, κατάφερε να εκλεγεί το 2016 με οριακή πλειοψηφία, έχοντας ως όπλο τις απειλές σε εκλέκτορες, τη βία και τις πλάτες ΄΄κηπουρών’’ συγκεκριμένων μετακινούμενων βουλευτών της περιοχής. Έχοντας απέναντι του το 60% όλης της ΝΟΔΕ και τη συντριπτική πλειοψηφία των Τοπικών Επιτροπών και προέδρων τους, το κατεστημένο εμπόδισε την αλλαγή, μαγειρεύοντας τελευταία στιγμή το αποτέλεσμα, αβαντάροντας την έως τότε αδύναμη υποψηφιότητα του τρίτου υποψηφίου, προκειμένου να αποδυναμωθεί η υποψηφιότητα της αλλαγής για τη ΝΟΔΕ, που έρχονταν χωρίς αντίπαλο. Και βλέπουμε πλέον και σε αυτή την τρίτη καθεστωτική θητεία, τον πρόεδρο με δυο –τρεις μαζί να θέλουν να διατηρήσουν την αποτυχημένη θητεία του και το απόλυτο τίποτα. Τρανό παράδειγμα η πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΟΣ της ΝΟΔΕ με παρουσία 50 το πολύ ατόμων σε μια άδεια αίθουσα στο δημαρχείο Κορωπίου, έχοντας ομιλητή τον Γ.Κουμουτσάκο και μια από τα ίδια. Το πρόσωπο του παλιού που δε τραβάει και δεν πρόκειται ποτέ να προσελκύσει το νέο, αν και δεν τον ενδιαφέρει να το κάνει, αφού τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του. Από την άλλη πλευρά, η χθεσινή εκδήλωση της ΤΟ ΝΔ Κορωπίου, με ανανεωμένη σύνθεση, φρεσκάδα και δυναμική, να συγκεντρώνει πάνω από 100 ανθρώπους μόνο από το Κορωπί και να φέρνει την ελπίδα, ότι η αλλαγή που έγινε σε πολλές ΤΟ της Ανατολικής Αττικής θα φέρει κάτι νέο ‘’.
Κλείνοντας, ο Νεκτάριος Καλαντζής δήλωσε : ‘’
Επειδή έχω και γνώση και μνήμη, τα τελευταία δέκα χρόνια, ο αιώνιος πρόεδρος- επαγγελματίας συνδικαλιστής, αφού αρχικά το 2006 παρέδωσε τον τότε δήμο Γέρακα στο ΠΑΣΟΚ, με διάσπαση, έπειτα αφού το 2010 ‘’καθάρισε’’ πολιτικά τον τότε δήμαρχο Παλλήνης και πήρε κρατική θέση χρησιμοποιώντας την ΝΟΔΕ Αν. Αττικής, τώρα λέει δημόσια από δω και από κει ότι αφού δεν κατάφερε αυτός να κάνει κάτι, θα εμποδίσει όποιον από τη ΝΔ διεκδικήσει το δήμο Παλλήνης, στηρίζοντας την κατάλληλη στιγμή τον σημερινό δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ. Επιτέλους ας τελειώνουμε με τους επαγγελματίες λασπολόγους και εκβιαστές της πολιτικής. Και δηλώνω ότι θα είμαι παρών σε καθετί που φέρνει την αλλαγή, απέναντι στην καμαρίλα, τα κατεστημένα συμφέροντα και στην αρρωστημένη λογική του μίσους για ότι δεν είναι προς ίδιον όφελος ‘’.
Υ.Γ.: Πόσο ειρωνικό είναι να γίνεται συζήτηση για το Ασφαλιστικό-Εργασιακό και τις ευθύνες πως φτάσαμε ως εδώ και δίπλα να βρίσκεται επαγγελματίας συνδικαλιστής, όπως δηλώνει κατ΄επάγγελμα. Παρατίθενται οι φωτογραφίες, με την άδεια αίθουσα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ στο Κορωπί, υπό τον επαγγελματία συνδικαλιστή πρόεδρό της που ψάχνει πάλι για καμιά κρατική δουλίτσα και η γεμάτη αίθουσα στην εκδήλωση της ΤΟ ΝΔ Κορωπίου, που αποτελείται από ομάδα νέων ανθρώπων, που εργάζονται και γνωρίζουν πολύ καλά για το τι γίνεται στην αγορά και τον χώρο εργασίας.
Πολιτική 7059564670924125451
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε