Loading...

Μητσοτάκης: Δεν θα είναι εκλογική χρονιά το 2021



Σε διάψευση των σεναρίων περί πρόωρων εκλογών προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 απόψε.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας για το νέο κυβερνητικό σχήμα και κατά πόσο αυτό βρίσκεται σε «προεκλογικό σχηματισμό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το 2021 δεν θα είναι εκλογική χρονιά.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η φερόμενη ενίσχυση του υπουργείου Εσωτερικών σημαίνει κάτι» σημείωσε και πρόσθεσε ότι πρόθεσή του είναι η κυβέρνηση «να εξαντλήσει την τετραετία».«Δεν θα είναι εκλογική χρονιά το 2021. Και γιατί να είναι εκλογική χρονιά; Για να διεκδικήσω ακριβώς τι;»

Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει άνετης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και πως παρά τις δυσκολίες οι πολίτες την εμπιστεύονται.

Κληθείς να σχολιάσει αν με τον ανασχηματισμό σημειώθηκε «δεξιά στροφή» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «απλοϊκή συζήτηση» και υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι κυρίαρχη δύναμη στον κεντρώο πολιτικό χώρο, ενώ έχει στις τάξεις της στελέχη από διάφορες πολιτικές αφετηρίες.

www.cnn.gr

Πολιτική 1183279444775518890
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε