Loading...

Κυριάκος Μητσοτάκης : Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων



Κυριάκος Μητσοτάκης Του Δημήτρη Ασημακόπουλου 

         Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την κυβέρνηση της χώρας μας, στάθηκε με υπευθυνότητα και απόλυτη σοβαρότητα απέναντι στον κάθε πολίτη, επιβεβαιώνοντας συνεχώς ότι είναι "Πρωθυπουργός ΟΛΩΝ των Ελλήνων".
         Μία από τις κρίσεις, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ήταν η πανδημία, που όχι μόνο την αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία, ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων και των θυμάτων, αλλά στάθηκε δίπλα στους πολίτες που έπληξε η πανδημία, με μέτρα ουσιαστικά, καινοτόμα και προσεκτικά ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί η συνέχεια τους και η οικονομική επιβίωση επιχειρήσεων, εργοδοτών και εργαζομένων.
         Η επόμενη μέρα, μας βρίσκει ενωμένους και πιο δυνατούς, μα κυρίως έτοιμους να αντιδράσουμε δυναμικά και αποφασιστικά στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, μεριμνώντας για την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την καταπολέμηση της ενδεχόμενης ανεργίας.
         Με το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού, κατέστη σαφές, ότι ο ρεαλισμός θα αποτελέσει την πυξίδα μας στα "αχαρτογράφητα νερά" της νέας παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης και το οργανωμένο σχέδιο, θα είναι τελικά ο χάρτης, με τον οποίο θα βρούμε τον δρόμο για την οικονομική και επιχειρηματική κανονικότητα!
Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί για ακόμα μια φορά Πολιτική Δύναμη Ευθύνης και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τον ηγέτη που επιβεβαιώνει και τιμάει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του!

Πολιτική 7723198459781810372
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε