Loading...

Τομεάρχης ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής ο Δημήτρης Φράγκος




Πρώτη επιλογή της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολικής Αττική αποτέλεσε ο Δημήτρης Φράγκος, ο οποίος ορίστηκε Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής. 

Ο Δημήτρης είναι 28 ετών, κάτοχος πτυχίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από τα 18 του χρόνια, ενώ κατόπιν της απόκτησης του Πτυχίου του, τα τελευταία πέντε χρόνια, εργάζεται στον κλάδο των σπουδών του. 

Το ενδιαφέρον του για την πολιτική είναι απτό μέσα από την διαρκή προσφορά του στα κοινά, αφού έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαρνών-Θρακομακεδόνων την περίοδο 2015-2017,  έχοντας υπάρξει η κινητήριος δύναμη στην αναζωπύρωση της οργάνωσης μέσα από πολλές και ουσιαστικές δραστηριότητες κατά την διάρκεια της θητείας του. 

Προωθεί και αντιπροσωπεύει μια ΟΝΝΕΔ, η οποία υπάρχει ενεργά μέσα στην κοινωνία και ενεργεί για τους ανθρώπους που αποτελούν την κοινωνία μας. Στόχος του και ταυτόχρονα όραμα του είναι μια σύγχρονη ΟΝΝΕΔ που να προηγείται της εποχής της, επιλύοντας ουσιαστικά τα προβλήματα των νέων, υπηρετώντας με συνέπεια τον άνθρωπο και όχι να αποτελεί απλά ένα κομματικό φερέφωνο.

Εμείς από την μεριά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να έχει μια θητεία αξιόλογη, με έργο προς όφελος της ευρύτερης περιοχής.


Πολιτική 3867407905104374609
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε