Loading...

Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον: Επισκεφθείτε την Ελλάδα «δεν υπάρχει καλύτερος τόπος»


Με ένα βίντεο - μήνυμα αισιοδοξίας ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον καλούν όλους τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επισκεφθούν την Ελλάδα. «Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος», «η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς , ο τόπος της δημοκρατίας , ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων» λένε στο μήνυμά τους.


Το μονόλεπτο βίντεο που γύρισε το ζευγάρι, που αποτελεί έναν άξιο πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό, έχει ως αφορμή τους εορτασμούς των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, «σε μία στιγμή που το μυαλό μας στην Ελλάδα το απασχολούν σοβαρά ζητήματα, τα οποία δημιουργούν ανησυχία σε όλους μας και μας παράγουν δυσάρεστες σκέψεις».

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, o οποίος πρόσφατα πήρε την ελληνική ιθαγένεια και η σύζυγός του γύρισαν μόνοι τους ένα μονόλεπτο βίντεο με το οποίο προσκαλούν όλους να επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» (greece2021.gr) και παρακινούν όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» η πορεία της Ελλάδας τα 200 αυτά χρόνια, «αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι και αυτά που μας ταλανίζουν σήμερα θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, εκ των οποίων η μία είναι Ελληνίδα εξ αίματος και ο άλλος από επιλογή, μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο!». Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το βίντεο δεν κόστισε απολύτως τίποτα στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021».
Showbiz 261888452338950381
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε