Loading...

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το «ερωτικό τρίγωνο» του Κορωπίου


Ένα μήνα μετά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη για την υπόθεση του αποκαλούμενου «ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου». Στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κάθεται μια νεαρή γυναίκα, η οποία δικάζεται ξανά για ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, τον Αύγουστο του 2016.

Η καταδικασθείσα σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη, νεαρή γυναίκα, δολοφόνησε, σύμφωνα με τη δικογραφία, με πέντε μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Το έγκλημα έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος. Μάλιστα, η καταδικασθείσα, που αποδέχεται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά όχι τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από τον δεσμό της με τον σύζυγο του θύματος έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, στις 14 Ιανουαρίου, είχε καταθέσει φίλη του θύματος η οποία ανέφερε πως η αδικοχαμένη γυναίκα «δεν ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη» γιατί την παρακολουθούσε η κατηγορουμένη. Όπως ανέφερε η μάρτυρας, η άτυχη γυναίκα φοβόταν για την ζωή της και για την ζωή των παιδιών της και ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της. Μάλιστα, η μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο όσα της είπαν τα παιδιά του θύματος, τα οποία ήταν μπροστά στο φονικό. «Τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» είπε η μάρτυρας.

Ακόμη, στο δικαστήριο είχε καταθέσει ο σύζυγος της αδελφής του θύματος, ο οποίος ανέφερε ότι αρχικά η κουνιάδα του δεν είχε προβλήματα στο γάμο της, πλην όμως το 2014 άρχισε να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της. Ο ίδιος τόνισε, ότι είχε ακούσει από την θανούσα να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της. Ακόμη, κατέθεσε πως είχε πληροφορηθεί για την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από την κατηγορουμένη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του συζύγου, του άνδρα δηλαδή που αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τις δυο γυναίκες.

Σήμερα, ο άνδρας αυτός αναμένεται, εκτός απροόπτου, να καταθέσει στο δικαστήριο και να ερωτηθεί από δικαστές και ενόρκους για τις σχέσεις του με τις δυο γυναίκες. Στην κατάθεσή του στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ο 44χρονος σύζυγος του θύματος και ερωτικός σύντροφος της κατηγορουμένης είχε πει: «Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι πέθανε (η σύζυγός του)». Μιλώντας για τις στιγμές της δολοφονίας της γυναίκας του από την ερωμένη του, είχε καταθέσει: «Άκουσα φωνές, ήταν ο μεγάλος μου γιος. Άκουγα: «βοήθεια μπαμπά, χτυπάνε τη μαμά. Τρέχα» Πήγα και είδα τις δυο γυναίκες κάτω. Την κατηγορούμενη την κρατούσαν οι δυο γιοι μου κάτω και η μαμά τους ήταν στα γόνατα. Λέω στην κατηγορούμενη: «τι έκανες;» και της έριξα δυο σκαμπίλια. Έβαλα την πρώην σύζυγο στο αυτοκίνητο και πήγα στο Κέντρο Υγείας. Της έλεγα «κάνε υπομονή»και μου είπε: «τα παιδιά να προσέχεις, τίποτα άλλο»».

Ωστόσο, ο ίδιος είχε καταφέρει να εξοργίσει τότε δικαστές και ενόρκους καθώς έδινε συνεχώς διαφορετικές εκδοχές για τα γεγονότα αλλά και για τη σχέση του με τις δυο γυναίκες. Παρ' όλα αυτά, είχε αποδεχθεί ότι ο ίδιος είχε κάνει «πολλά λάθη», με αποτέλεσμα «να φτάσουμε ως εδώ με μια γυναίκα στο χώμα και μια στη φυλακή».

ΠΗΓΗ
Διάφορα 1501545279343841023
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε