Loading...

Ράνια Δημητριάδη: «Όταν νοιάζεσαι για κάτι , πρέπει και αξίζει να δηλώνεις παρών και να αγωνίζεσαι γι’ αυτό.»



Η Ράνια Δημητριάδη είναι μόνιμη κάτοικος Δήμου Ραφήνας και διατηρεί λογιστικό γραφείο λίγο έξω από το κέντρο. Σήμερα μιλάει στο attikinewsγια την απόφασή της να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και μας περιγάφει τα χρόνια προβλήματα του τόπου της λέγοντας «Η διαδρομή δεν είναι εύκολη και τα προβλήματα του τόπου μας πολλά .Έχουμε βγει από μια τραυματική εμπειρία όπου τα προβλήματα είναι ακόμα πιο μεγενθυμένα και χρειάζονται σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση για την επίλυση τους»



Στην Γουλέτα Ευαγγελία 

Κυρία Δημητριάδη,

Που οφείλεται η απόφασή σας να συμμετάσχετε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και μάλιστα σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο;




Η Απόφαση μου να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοίκητες εκλογές είναι γιατί μεγάλωσα εδώ και αγαπώ αυτόν τον τόπο. Το ότι το αποκαλείτε πολυσυλλεκτικό αυτό από μόνο του είναι ίσως η λέξη «κλειδί» για την συμμέτοχη μου . Με υψηλή συναίσθηση,  κοινωνική ευθύνη και  ευαισθησία ,μέσα από τον χώρο της εργασίας μου δεν θέλω πλέον  να παρακολουθώ από απόσταση  το μέλλον και την τύχη του τόπου μου.
Όταν νοιάζεσαι για κάτι , πρέπει και  αξίζει να δηλώνεις παρών και να αγωνίζεσαι γι’ αυτό.

Σε δηλώσεις σας αναφέρεστε στα χρόνια προβλήματα της περιοχής σας. Πως ιεραρχείτε αυτά τα προβλήματα;



Η διαδρομή δεν είναι εύκολη και τα προβλήματα του τόπου μας πολλά .Έχουμε βγει από μια τραυματική εμπειρία όπου τα προβλήματα είναι ακόμα πιο μεγενθυμένα και χρειάζονται σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση για την επίλυση τους .Μια σύντομη  αναφορά σε ορισμένα και τα κυριότερα κατ’ εμένα από τα προβλήματα μας είναι η άμεση ενίσχυση του εμπορικού τομέα της αγοράς που βάλλεται τα τελευταία χρόνια λογω έλλειψης υποδομής (Δρόμοι ,Πεζοδρόμια, .Παρκινγκ ,Κυκλοφοριακή Συμφόρηση λογω λιμανιού., ώστε να επιτευχθεί η αύξηση της επιχειρηματικότητας και προσέλκυση νέων σχεδίων και επενδύσεων. 
Σημαντική είναι επίσης η ολοκλήρωση του  βιολογικού καθαρισμού  που θα δώσει λύση στα χρόνια  προβλήματα καθαριότητας,  περιβάλλοντος και υγείας που ταλαιπωρούν και υποβαθμίζουν την πόλη μας χρόνια τώρα . Απαραίτητο για ΜΙΑ ΠΟΛΗ που θέλει να λέγεται και να λογίζεται σύγχρονη και ευρωπαϊκή .
Βασικά και καίρια προβλήματα για τους πολίτες αποτελούν επίσης η ηλεκτροδότηση , η συντήρηση οδικού δικτύου, η καθαριότητα και η ασφάλεια τους , προϋποθέσεις που θα πρέπει να θεωρούνται και να είναι αυτονόητες.
Εννοείται ότι δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο Λιμάνι - Αεροδρόμιο  τα οποία δημιουργούν ασφυξία στην πόλη, ενώ θα έπρεπε  να λειτουργούν  θετικά και προσοδοφόρα για τους επαγγελματίες της περιοχής και τον δήμο μας.
Μέσα από την πραγματική ζωή, με προτάσεις και τη συμμετοχή όλων των  πολιτών, ευελπιστώ σε λύσεις για την πρόοδο  και την ευημερία της Ραφήνας.

Με ποιες προτεραιότητές σας κρίνετε ουσιαστική και χρήσιμη την παρουσία σας στην επόμενη τοπική αρχή;



Οι προτεραιότητες μου είναι να υπάρξει ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και την εξάλειψη των καθημερινών προβλημάτων. Με γνώμονα  αυτό και αφουγκραζόμενη  τις ανάγκες θεωρώ επιτακτική ανάγκη   να βρεθούν  λύσεις στα χρόνια προβλήματα που υπονομεύουν την καθημερινότητα μας.
Η συμμετοχή  μου στα κοινά , είναι γιατί πιστεύω πως η εντιμότητα  η αποφασιστικότητα , η εργατικότητα , η ανεξαρτησία και ο δυναμισμός που με   διέπουν, είναι τα απαραίτητα εφόδια για να  μπορέσω να βοηθήσω και  να είμαι κοινωνός για κάτι καλύτερο. Η επαφή μου μαζί σας θα είναι ταυτόχρονα η προσφορά μου για κάτι καλύτερο .
Ζω, εργάζομαι και  κινούμαι ανάμεσα σας, θα ήθελα λοιπόν την ψήφο σας για να φτιάξουμε με όραμα ,διάθεση και προοπτική μια νέα Ραφήνα.
Το αποτέλεσμα θα είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας αγάπης και φροντίδας για το τόπο .





Περιφέρεια Αττικής 2052432024894134647
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε