Loading...

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: «Προσπαθούσα πάντα για τον εξωραϊσμό της περιοχής μου, προσδοκώντας στην συνεργασία και την βοήθεια της εκάστοτε δημοτικής αρχής με στόχο μου την αναβάθμιση της περιοχής μου. Δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής αυτός ο στόχος έχει μείνει ανεκπλήρωτος.»


Ο κύριος Πετρόπουλος Βασίλειος, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αχαρνών, μιλάει στο attikinews για την απόφαση του να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του κ. Χάρη Δαμάσκου, καθώς επίσης και για τα συχνά περιστατικά παραβατικότητας που αντιμετωπίζει η περιοχή του λέγοντας «Θεωρώ ότι με την σωστή πρόληψη της δημοτικής αρχής και την καταστολή της αστυνομίας μπορούν να αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο.»

Στην Ευαγγελία Γουλέτα

Κύριε Πετρόπουλε,

Πως αποφασίσατε να σταθείτε στο πλευρό του κ. Δαμάσκου ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές;


Η απόφαση μου να συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές  με την παράταξη του Χάρη Δαμάσκου, πάρθηκε με γνώμονα την εντιμότητα του, την εμπειρία του και την  ειλικρίνεια του, καθώς και την αγάπη του για την πόλη που ζει συμμετέχοντας επί 20 και πλέων χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού. Εμπνέοντάς μου λοιπόν εμπιστοσύνη και σιγουριά, ότι μπορεί να γυρίσει σελίδα ώστε να φύγουμε από το χθες και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο που θα εξασφαλίσει τα βέλτιστα για τον τόπο μας, για εμάς και τα παιδιά μας. Πρέπει να τον εμπιστευτούμε! 

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τον Δήμο Αχαρνών και πως σκοπεύετε να τους υλοποιήσετε με την συμμετοχή σας στην δημοτική αρχή;


Συμμετέχοντας περισσότερα από δέκα χρόνια στα κοινά ως πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίου Δημητρίου, προσπαθούσα πάντα για τον εξωραϊσμό της περιοχής μου, προσδοκώντας στην συνεργασία και την βοήθεια της εκάστοτε δημοτικής αρχής με στόχο μου την αναβάθμιση της περιοχής μου. Δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής αυτός ο στόχος έχει μείνει ανεκπλήρωτος. Απόρροια αυτού, είναι η απόφαση μου να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, είναι για εμένα ένα στοίχημα ζωής  και μία ευκαιρία να υλοποιήσω όλα αυτά που αξίζουμε και δικαιούμαστε με την στήριξη της νέας δημοτικής αρχής και τον Χάρη Δαμάσκο.    

Ποιο είναι το σχόλιο σας για την έως τώρα δημοτική εξουσία; Που έχει συνεισφέρει και που κατά την γνώμη σας ήταν απούσα;


Όπως προανέφερα σε προηγούμενη ερώτηση, θεωρώ πως η δημοτική αρχή ήταν απούσα στις βασικές ανάγκες των κατοίκων Αχαρνών και δεν έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στην  βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Συχνά η επικαιρότητα προβάλει περιστατικά εγκληματικότητας που διαδραματίζονται στην περιοχή μεταξύ Πύργουθη, Αγίου Δημητρίου και Αυλίζα. Πως πιστεύετε ότι μπορείτε να συνεισφέρετε προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν αυτά τα  περιστατικά; 
Στις περιοχές αυτές και όχι μόνο, τα προβλήματα παραβατικότητας είναι ένα πάρα πολύ συχνό φαινόμενο. Παρόλο αυτά, θεωρώ ότι με την σωστή πρόληψη της δημοτικής αρχής και την καταστολή της αστυνομίας μπορούν να αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να υπάρχει θέληση και να μην κλείνουμε τα μάτια μας στα καθημερινά προβλήματα.  

Περιφέρεια Αττικής 5178366039595146845
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε