Loading...

Στις 26 Μαΐου ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ


«Ο κ. Τσίπρας ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης, σηκώνω το γάντι και λέω κάντε την 26η Μαΐου ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΔ και ψήφο απόρριψης στην κυβέρνηση», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ από την κεντρική πλατεία της Παιανίας. Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον για «ξεδιάντροπη υποκρισία».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από την Παιανία, όπου επισκέφθηκε τους κατοίκους της περιοχής, χαρακτήρισε κρίσιμη την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου και κάλεσε τους πολίτες να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση.
«Όπως πήγε στο Ζάππειο και βάφτισε το κρέας ψάρι και μίλησε για 13η σύνταξη λες και δεν καταλαβαίνουν οι συνταξιούχοι», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, έτσι «θα πάει ξανά στο Ζάππειο και θα προκηρύξει εκλογές».
Αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, που ο κ. Τσίπρας ζήτησε από το κοινοβούλιο να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, επισήμανε πως «προφανώς θα την έπαιρνε αφού είναι μια ετερόκλητη συμμαχία από πρόθυμους βουλευτές», ενώ συνέστησε στον πρωθυπουργό «να μην μιλάει για ελίτ ή αν μιλάει να μην κάνει πολυτελείς διακοπές στο Ιόνιο γιατί είναι ξεδιάντροπη υποκρισία».
Επίσης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού για τα φαινόμενα ανομίας, λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας παθαίνει αλλεργία κάθε φορά που μιλάω για την ασφάλεια» και ξεκαθάρισε πως με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία «η Πόλη μας δεν θα είναι όμηρος, αλητών και τραμπούκων».
«Την επόμενα μέρα θέλω να είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων» σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να μην σπαταλούν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα που δε θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά την επόμενη μέρα.
Τέλος, υπογράμμισε πως στόχος της κυβέρνησή του θα είναι η μείωση φόρων, οι νέες θέσεις εργασίας και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών. ΠΗΓΗ









Πολιτική 829969470080394896
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε