Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 11 Μαΐου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και είναι γεγονός ότι η παιδικότητα βγαίνει από μέσα σου ανεμπόδιστα. Το κέφι βρίσκεται στα ύψη και στρέφεις την προσοχή σου στο να περάσεις καλά με την παρέα σου και τον σύντροφό σου, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να κανονίσεις να διασκεδάσεις μαζί τους απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ημέρας. Είμαι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωκεντρικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα και δυσαρέσκεια. Είναι μοναδική ευκαιρία να προωθήσεις δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. 

Σήμερα ο έρωτας και το πάθος είναι στα ύψη γι’ αυτό και είναι μοναδική ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς η γοητεία σου έλκει τους πάντες.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη καθώς η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου είναι κυρίαρχη και αυτή σε καθορίζει. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με την οικογένειά σου, να συναναστραφείς με τα οικεία σου πρόσωπα να νιώσεις τρυφερότητα, ασφάλεια, ζεστασιά, θαλπωρή. Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις σήμερα είναι η έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου, καθώς η μεταβαλλόμενη διάθεση σου δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με σταθερότητα. 

Σήμερα δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και επιδίωξε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου δημιουργήσουν την αίσθηση της ασφάλειας.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η διάθεση για επικοινωνία είναι εντονότερη από ποτέ. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να στραφείς στα κοντινά σου πρόσωπα, αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους, για να μιλήσεις και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές. Εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και μπορείς να προωθήσεις συμφωνίες, καθώς έχεις την πειθώ για να το κάνεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Προσοχή στην έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Σήμερα η διάθεσή σου είναι στα ύψη και διασκεδάζοντας με το ταίρι σου μπορείς να δώσεις φτερά στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει, καθώς είσαι άκρως επικοινωνιακός και το ερωτικό παιχνίδι σε γεμίζει χαρά.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι έντονη η διάθεσή σου να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες. Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά σπατάλες και περιττά έξοδα, καθώς η τάση να ικανοποιήσεις την κάθε σου ανάγκη θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Το βράδυ μπορείς να απολαύσεις ήσυχες στιγμές με λίγους και καλούς, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις την αδιαλλαξία γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός που υπάρχει μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή που σε γεμίζει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, καθώς διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και εκφράζεις με άμεσο τρόπο αυτά που θέλεις από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, με σκοπό να σε κατανοήσουν και να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά νέες συνεργασίες, καθώς είσαι άκρως δραστήριος και δυναμικός στις κινήσεις σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι πιθανές εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενισμός που θα προκαλέσουν αντιδράσεις, γι’ αυτό δείξε την διάθεση να ακούσεις και τους άλλους.

Σήμερα είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθεί το ταίρι σου μαζί σου και να προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθώς είσαι άκρως κοινωνικός, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις εγωιστικές τάσεις που μόνο εμπόδια θα προκαλέσουν. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και γίνεται εντονότερη από ποτέ η εσωστρέφεια και η διάθεση για να μείνεις μόνος μακριά από όλους, καθώς καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο νου και αυτό είναι κάτι που σε ρίχνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στην καθημερινότητα, αφού δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε πιθανές υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να προκαλέσει λάθη από απροσεξία που θα σε εκθέσουν. Καλό είναι να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς και να ασχοληθείς με την τέχνη ή τον εσωτερισμό που θα σε φέρουν σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και θα καταφέρεις έτσι να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. 

Σήμερα μπορείς να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, μία ρομαντική βραδιά μακριά από όλους και όλα θα απογειώσει τα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανό να υπάρξουν, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις.
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι ιδανική ευκαιρία για εσένα να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους φίλους σου είναι μεγάλη. Νιώθεις ότι μπορείς να συζητήσεις με ευκολία μαζί τους πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που να θέλουν να σταθούν αρωγοί στην όποια σου προσπάθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου. Σημαντικό είναι για εσένα να λειτουργήσεις ομαδικά, γι΄αυτό και δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε συλλογικές προσπάθειες που αφορούν κυρίως κοινωνικές ομάδες και ζητήματα που αγγίζουν το ευρύτερο κοινό. Προσοχή δείξε σε πιθανή αλαζονεία και εριστική διάθεση που μπορεί να προκαλέσει κόντρες.

Σήμερα έχεις την ιδανική ευκαιρία να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσετε σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σας δένουν κοινές απόψεις και οράματα.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες γίνονται πιο έντονες, καθώς είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο άγχος και διάθεση για αντιπαραθέσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου, να καταβάλεις την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και να δείξεις υπευθυνότητα και μεθοδικότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι αναλάβεις. Είναι ο μόνος δρόμος άλλωστε για να αναγνωριστείς και να εξελιχθείς σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή γιατί η αδιάλλακτη στάση σου μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες με ανωτέρους σου.

Σήμερα οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην αφήσουν χρόνο για το ταίρι σου, αυτό όμως πιθανά να οδηγήσει σε εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου είναι στα ύψη, καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι ξεκάθαρο ότι δε σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε πράγματα της καθημερινότητας, γι’ αυτό και μπορεί να αμελήσεις υποχρεώσεις που δεν πρέπει. Έχεις την ευκαιρία να δεις πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, όπως επίσης και πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα μαζί τους και μπορείς να συζητήσεις για διάφορα θέματα παίρνοντας όμορφα το χρόνο σου. Προσοχή μόνο γιατί ο φανατισμός με τον οποίο υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα διασκέδασε με το ταίρι σου και, γιατί όχι, επεδίωξε μία μικρή απόδραση στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και το κέφι. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και ο εκνευρισμός σου από το πρωί είναι έντονος, καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις που σου δημιουργούν ένταση. Επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, σε ότι αφορά κληρονομιές και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθηση σε οικονομικά θέματα λειτουργεί σήμερα άκρως θετικά για σένα. Προσοχή μόνο γιατί η καχυποψία μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου, όπως επίσης και με το/η σύντροφό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσεις πιθανή ζήλια που μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.
Σήμερα εκμεταλλεύσου το έντονο ερωτικό πάθος που υπάρχει και μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και ζήλια να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα και θα εκτοξεύσει το ερωτικό πάθος. 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς για σένα είναι πολύ σημαντικό να επικρατεί ηρεμία τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σου, αφού ο φόβος της μοναξιάς σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και είναι διάχυτος. Σημαντικό είναι για εσένα να εξελιχθείς σε ότι αφορά νέες συνεργασίες, καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα ποιες είναι αυτές που σε συμφέρουν και να τις προωθήσεις κατάλληλα. Πρόσεξε μόνο την τάση να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες για να ευχαριστήσεις τους γύρω σου γιατί, αργά ή γρήγορα, θα έρθουν με ορμή στην επιφάνεια και θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Σήμερα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, αφού η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στρέφεσαι κυρίως στο να λύσεις καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά επιφορτίζουν το πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα σε γεμίσουν άγχος και γκρίνια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις, καθώς είναι γεγονός ότι μπορεί να γίνει πολύ επικριτικός με τους γύρω σου λόγω της τελειομανίας, αυτό όμως θα προκαλέσει δυσαρέσκεια, γι’ αυτό καλό είναι να το χαλιναγωγήσεις. Σημαντικό είναι επίσης το να εκτονώσεις το στρες σε ένα είδος άσκησης, γιατί είναι αυτό που θα καταφέρει να εξισορροπήσει την ψυχολογία σου.
Σήμερα μην επιτρέψεις στη ρουτίνα της καθημερινότητας να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου, άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η το έντονα φορτισμένο πρόγραμμα λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων πιθανά να μη σου αφήσει περιθώριο για νέες γνωριμίες.

Ζώδια 4631735837982678000
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε