Loading...

Τα ζώδια σήμερα (20/5)


Κριός
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων αύριο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και συναντήσεις οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η σύνοδος του Ήλιου/Ερμή θα έχει διάρκεια 2-3 ημέρες και θα φέρει πολλά νέα στα αυτιά σου. Η θετική όψη του Άρη με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις λύση για ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου, αρκεί να σκεφτείς «έξω από τα κουτάκια». 
Ταύρος
H ανάγκη σου για επαφή και επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι έκδηλη. Ο Ήλιος και ο Ερμής παίρνουν στους Διδύμους στις 21/5 και χρωματίζουν ευχάριστα την εβδομάδα καθώς θα σε ωθήσουν να πάρεις ένα τηλέφωνο συγγενείς, γνωστούς και φίλους ιδιαίτερα αυτούς που έχεις παραμελήσει. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό θα σου δώσει μία θαυμάσια ιδέα σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά εσένα.
Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα καθώς δύο πλανήτες -ο Ερμής και ο Ήλιος- παίρνουν στο ζώδιό σου στις 21/5. Αυτό δείχνει πως θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές αλλά και να υπογράψεις κάποια συμβόλαια. 
Καρκίνος
Μία εσωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η μετακίνησή του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5, ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από την «κινητικότητα» και τις κοινωνικές υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στις 22/5 το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μία λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί δια στόματος ενός φιλικού του 
Λέων
Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η ανάγκη σου να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου και να κανονίσετε να βρεθείτε από κοντά θα είναι έκδηλη. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση ώστε να έρθεις κοντά με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες χαθεί λόγω έλλειψης χρόνου.
Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα περνάς περισσότερο χρόνο στη δουλειά ή θα είσαι ένα μεγάλο διάστημα κάθε ημέρας σε επαφή με τους συνεταίρους σου, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσεις σε εκείνους ακόμα και θέματα της προσωπικής σου ζωής. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει επικοινωνιακή άνεση στη δουλειά αλλά και για τη δουλειά. Βάλε τα επαγγελματικά σου ζητήματα σε προτεραιότητα καθώς μπορείς να βγεις κερδισμένος από αυτά.
Ζυγός
Μία νέα πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα αρχής γενομένης από τις 21/5 καθώς η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σου ταιριάζει πολύ. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι που θέλεις να πας ή ακόμα και να αρχίσεις να κάνεις δειλά-δειλά τα πρώτα πλάνα των καλοκαιρινών διακοπών. Kάποιο πρόσωπο που σχετίζεται ή βρίσκεται μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι υποστηρικτικό απέναντί
Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται συχνά-πυκνά πως να λύσεις ή να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία πολύ πιθανόν έρχονται από το παρελθόν και τέτοιου είδους σκέψεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 είναι ευνοϊκό για να διαπραγματευτείς οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, δάνεια και ασφάλειες.
Τοξότης
Το ενδιαφέρον η άποψη και η γνώμη των άλλων για εσένα θα είναι πολύ σημαντική για τις αποφάσεις σου, για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να περιμένει διακαώς τις αντιδράσεις και τις εντυπώσεις των αγαπημένων σου προσώπων σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει την ανάγκη σου να είσαι αρεστός στους άλλους και αυτή η ανάγκη θα παρακινήσει αρκετές από τις ενέργειές σου. 
Αιγόκερως
Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βασική αιτία για να συναναστραφείς με κόσμο. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα ακόμα και αν δεν την περιμένεις. 
Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί στα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα. Επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά καθώς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το εξάγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22/5 σε προτρέπει να ενδιαφερθείς για δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου καθώς θα είναι εύκολο να τις φέρεις εις πέρας.
Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 21/5. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις να τηρήσεις «σιγή ιχθύος» σε σημαντικά ζητήματα και να μην παρασυρθείς από την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την ανάγκη να περάσεις ολοένα και περισσότερο χρόνο εντός οικίας.
Ζώδια 9003985566818358685
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε