Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 15 Μαΐου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κρατήσεις ισορροπίες και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν είτε το ταίρι είτε τους συνεργάτες σου. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και δεν θέλεις να διασαλευτεί καμία σημαντική σχέση στη ζωή σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες συνεργασίες, καθώς μπορείς με ευκολία να βρεις τη χρυσή τομή των πραγμάτων και να αντιληφθείς ποια είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή πορεία.
Σήμερα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα ανανεώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς είσαι άκρως γοητευτικός και πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι.
Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και η καθημερινότητα απαιτεί εντονότερους ρυθμούς από εσένα, καθώς πιθανές είναι υποχρεώσεις και αγγαρείες που προστίθεται στο πρόγραμμά σου που λαμβάνεις τη δουλειά και αυτό σου δημιουργεί έντονο στρες και νευρικότητα. Προσπάθησε να μην γίνεις επικριτικός με τους γύρω σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξει δυσαρέσκεια και να χαλάσουν οι σχέσεις ιδιαίτερα με συναδέλφους. Προσπάθησε να βάλεις άσκηση σε καθημερινό επίπεδο γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτονώσεις το άγχος και θα αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις αλλά και θα ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι αναλάβεις. 

Σήμερα η γκρίνια και ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, μην αφήσεις τη ρουτίνα να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια για ενασχόληση με την προσωπική σου ζωή.
Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή, καθώς η διάθεση για παιχνίδι και φλερτ είναι διάχυτη. Σημαντικό είναι για εσένα να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με το/η σύντροφό σου, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απολαύσεις μία μέρα ξεφαντώματος που θα απογειώσει τη σχέση σου. Η τέχνη παίζει για σένα καθοριστικό ρόλο και είναι πιθανό να βάλεις στο πρόγραμμά σου κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο, καθώς είναι αυτή που σου δημιουργεί μεγάλη ευφορία. Προσοχή γιατί ο εγωισμός και ο εγωκεντρισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πολύ πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς είναι βέβαιο ότι γοητεύεις τους πάντες και μαγνητίζεις στο πέρασμά σου.
Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και αυτό που κυρίως έχεις ανάγκη είναι να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου γιατί είναι αυτοί που μπορούν να σου δώσουν τη θαλπωρή και την τρυφερότητά του που τόσο από ζητάς. Δεν αποκλείεται να κάνεις ένα μικρό απολογισμό των τελευταίων πεπραγμένων σου και αυτό να σε κάνει έντονα εσωστρεφή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην κυκλοθυμία που είναι αρκετή για να δημιουργήσει ένταση με τα οικεία του πρόσωπα χαλώντας την όλη ατμόσφαιρα και μπορεί να δημιουργηθεί.

Σήμερα στιγμές για δύο με το ταίρι σου εντείνουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μοναχικότητα και πιθανή κυκλοθυμία δεν σου αφήνουν το περιθώριο να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και εσύ αυτό που επιδιώκεις περισσότερο είναι να επικοινωνήσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να ανταλλάξεις απόψεις, να λάβεις νέες γνώσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν για σένα τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να δεις κάποια από αυτά και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας. Δεν αποκλείονται μετακινήσεις κοντινές ή μικρές αποδράσεις που μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου, αφού σε βγάζουν από τη στείρα καθημερινότητα. Προσοχή γιατί η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Σήμερα μπορεί να είναι μία μέρα διασκέδασης και εσένα και το ταίρι σου, μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς είσαι έντονα κοινωνικός και γοητεύεις με το ερωτικό σου παιχνίδι. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, καθώς λογαριασμοί και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και θέλεις να τους ταχτοποιήσεις. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις στη δουλειά σου συζήτηση σε σχέση με την αύξηση του μισθού σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και αυτό να επηρεάσει τις όποιες εξελίξεις. Πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης έρχονται στο προσκήνιο, καλό είναι βέβαια να βρεις την πραγματική αξία του εαυτού σου μακριά από τα υλικά αγαθά και να μην την ταυτίζεις ανάλογα με την οικονομική σου ευχέρεια ή όχι. 

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο για δύο μπορεί να απογειώσει τον πόθο και τον ερωτισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα εντείνουν το πάθος παράλληλα και την κτητικότητα.
Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και στρέφεσαι στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, καθώς θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και δεν θα διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αυτά που αποζητάς τόσο στο ταίρι όσο και στους συνεργάτες σου. Καλό είναι βέβαια να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό ή τον εγωισμό και να έχεις τη διάθεση να ακούσεις τους άλλους και τι αυτοί ζητάνε από σένα. Πιθανές είναι οι κινήσεις για νέες συνεργασίες καθώς είσαι άκρως δυναμικός και οι πρωτοβουλίες που παίρνεις μπορούν να είναι καταλυτικές επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα βρες τον τρόπο να εκφράσεις αυτό που ζητάς από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι κερδισμένος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες, καθώς είσαι πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.
Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που έρχονται με ένταση στην επιφάνεια και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη μελαγχολία και εσωστρέφεια. Προσοχή σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν γιατί το μυαλό δεν συγκεντρώνεται εύκολα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λάθη και να βρεθείς εκτεθειμένος. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με την τέχνη ή να έρθεις σε επαφή μέσω του εσωτερισμού με τον εσώτερο εαυτό σου για να μπορέσεις να διαχειριστεί την ψυχολογία σου και να ισορροπήσεις.

Σήμερα ζήστε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και έρωτα με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ανακαλέσουν έντονα συναισθήματα και θα εκτοξεύσουν τον συναισθηματισμό. 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και αυτό που κυρίως σε ευχαριστεί είναι να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς έχεις ανάγκη να συζητήσεις μαζί τους απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν φιλικά πρόσωπα που να σταθούν αρωγοί σε όποιο σου προσπάθεια. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός με όποιους δεν συμφωνούν με τις ιδέες σου δημιουργώντας κόντρες.

Σήμερα είναι μοναδική ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και με φιλικά σας πρόσωπα που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσω του φιλικού περιβάλλοντος που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και η επαγγελματική πορεία γίνεται πιο φορτική, καθώς πιθανό είναι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες και αυτό να κάνει εντονότερο το πρόγραμμά σου και να αυξήσει το στρες. Η μεθοδικότητα, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα που σε διακρίνει θα είναι σημαντικά όπλα αυτή την ημέρα, καθώς θα είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν σε άκρως επιτυχημένες κινήσεις που θα φέρουν και την πολυπόθητη αναγνώριση που επιζητά. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και άκαμπτος τις απόψεις σου και αυτό να προκαλέσει εντάσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου
Σήμερα μην επικεντρώνεσαι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και απογειώνεται η αισιοδοξία, η χαρά, η διάθεση να διασκεδάσεις και να συναναστραφείς πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα μαζί τους. Ζητήματα σπουδών, σεμιναρίων και γενικότερα γνώσεων έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε μία νέα φιλοσοφία που ανοίγει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οι επαφές με το εξωτερικό και με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας σου δίνουν μεγάλη ώθηση και αυξάνουν τις γνώσεις σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι μία τάση αμελείας και αφέλειες που μπορεί να σε επηρεάσει σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας διασκεδάζοντας με το ταίρι σου και αφιερώνοντάς την στο να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από περιβάλλον που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα που θα απογειώσουν την αισιοδοξία.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειας και φόβοι που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα και αυτή μπορεί να εκτονωθεί με ένταση στο ταίρι σου, καθώς η καχυποψία και η ζήλια κάνουν την εμφάνισή τους. Προσπάθησε να μετουσιώσεις αυτή την ένταση σε ερωτικό πάθος, καθώς είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά με το/η σύντροφό σου και θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά στη σχέση σου. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις, καθώς η διαίσθησή σου και το επιχειρηματικό δαιμόνιο λειτουργούν άκρως θετικά για εσένα.
Σήμερα μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε κυριεύσει, αφέσου στον πόθο και στην έξαψη και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα, αλλά θα δημιουργήσει και έντονο κύμα φόβων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Ζώδια 9128491529425369439
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε