Loading...

Ζώδια 2 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2019 κα ιτην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;
ΚΡΙΟΣ
Ο Ουρανός από τον 2ο οίκο σου θα φέρει σύντομα αλλαγές. Ρίξε το βάρος της προσπάθειάς σου για να προωθήσεις τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.
ΤΑΥΡΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου δίνει ευκαιρίες αρκεί να έχεις πειθαρχία. Μέχρι το μεσημέρι φρόντισε να ασχοληθείς με την εργασία σου. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Πολλές οι υποχρεώσεις της μέρας, θα πρέπει όμως να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις λιγάκι. Προσοχή στα οικονομικά σου! Η νευρικότητά σου είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείς άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάς.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12.
Ζώδια 3231277257604252489
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε