Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 19 Μαρτίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και δείχνει πως το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών έφτασε στο τέλος του. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις και να δραστηριοποιηθείς σχετικά με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε ζητήματα της καθημερινότητας. Σήμερα είναι μία καλή ιδέα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής καθώς ο οργανισμός σου θα βρει τρόπο να σου δείξει πως έχει ανάγκη τη φροντίδα σου. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος προτίμησε να τον αφιερώσει στην ξεκούραση σου, καθώς είναι από τις σημαντικότερες ανάγκες σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις από κοινού με το/η σύντροφό σου κάποιες υποχρεώσεις που έχετε σε εκκρεμότητα για αυτό προτίμησε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε αυτές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πιθανόν να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια κάποιας δουλειάς ρουτίνας που θα έχεις.
Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και δείχνει πως η ημέρα που ξεκινά είναι πάρα πολύ καλή για εσένα και για τη διάθεσή σου. Η ενασχόληση με αγαπημένες σου δραστηριότητες θα σε βοηθήσει να περάσεις μία πολύ καλή ημέρα και να αφήσεις για λίγο τα άγχη και τα θέματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Όσο κι αν λες πως δεν έχεις ελεύθερο χρόνο επιδίωξε να βρεις, προκειμένου να τον περάσεις παρέα με το/η σύντροφό σου τους φίλους σου ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι που έχεις. Η ημέρα μπορεί να σε γεμίσει θετικά συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους να ανεβάσουν όχι μόνο την αυτοπεποίθησή τους αλλά και την ενέργειά σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό αξίζει να του/ης αφιερώσεις χρόνο καθώς η κοινές σας δραστηριότητες θα σε κάνουν να περάσεις ακόμα καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο ερωτική.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που εκκρεμούν και σχετίζονται με δουλειές του σπιτιού και λοιπές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο είναι πολύ βοηθητική για τέτοιου είδους θέματα. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα είσαι περισσότερο οργανωτικός/η και αυτό θα σου χαρίσει κίνητρο για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις εδώ και τώρα. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι ημιτελές το οποίο σχετίζεται και με εσένα αλλά και με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τη διευθέτηση του για να μη δημιουργηθούν παράπονα από καμιά μεριά.
Σήμερα προτίμησε να ετοιμάσεις ένα δείπνο στο σπίτι για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η ήμερα ενδέχεται να είναι αρκετά κουραστική και να μην σου αφήσει ενέργεια για βόλτες. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις αρνητικές σκέψεις για κάποιον άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα και δώσε του χώρο να εκφραστεί.
Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Αφορμή για αυτό θα σταθεί ένα τηλεφώνημα ή μία τυχαία συνάντηση που θα έχεις με κάποιον από αυτούς! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να συναναστραφείς με κόσμο καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Επίσης είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις κάποιες αγορές που χρειάζεσαι αρκεί να προσέξεις να μην παρασυρθείς και αγοράσεις κάτι που δεν έχεις ανάγκη.
Σήμερα θα υπάρξει ένα καλό κλίμα συνεννόησης ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου αρκεί να μην αρχίσεις να αναφέρεις ζητήματα που υπήρξαν κατά το παρελθόν και τώρα δεν έχουν λόγο αναφοράς. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσω κάποιου συγγενή, κάποιου γνωστού ή ακόμα και κάποιου γείτονα θα γνωρίσεις ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα, τράπεζες και οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς καθώς η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο θα τις φέρει στο προσκήνιο. Αυτές είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σχετικά με τα χρήματα τους κερδίζεις και τους πόρους που έχεις, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να ξεκινήσεις ένα πλάνο αποταμίευσης χωρίς να παρεκκλίνεις από αυτό. Προσπάθησε να αποφύγεις σενάρια καταστροφών τα οποία θα σου δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις χωρίς λόγο.
Σήμερα το κύριο σου μέλημα θα είναι να «εξακριβώσεις» τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου για εσένα και αυτό μπορεί να σε κάνει να φανείς κτητικός/η απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και θα προσπεράσει τις ανασφάλειές σου.
Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και θα φροντίσει να φέρει τις δικές σου ανάγκες και τα δικά σου θέλω σε προτεραιότητα. Είναι πιθανόν να έχεις μία αντιπαράθεση με ανθρώπους που απαρτίζουν το στενό σου περίγυρο είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σου. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τον τρόπο που θα διεκδικήσεις κάτι που θέλεις από τους άλλους. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην τις αφήσεις να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και διαφωνιών με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μπορέσεις να σκεφτείς πέρα από τα δικά σου θέλω και τα δικά του καθώς είναι σημαντικό να υπάρχει μία ισορροπία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει από ένα στοίχημα με τον εαυτό σου.
Ζυγός
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις την ίδια διάθεση που είχες και χθες καθώς η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο θα σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή. Αυτό θα επηρεάσει τις συναντήσεις αλλά και τις συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς μπορεί να φανείς απόμακρος/η προς εκείνους, εξαιτίας διαφόρων σεναρίων που κάνεις με το μυαλό σου. Προσπάθησε να επενδύσεις μόνο σε ρεαλιστικές σκέψεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Φύλαξε τα νώτα σου καθώς ενδέχεται να συναντηθείς με ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν δείξει ακόμα αν και κατά πόσο θα πρέπει να τους εμπιστεύεσαι.
Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με το/η σύντροφό σου όμως πριν μιλήσεις φρόντισε να έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να υποστηρίξεις οτιδήποτε του/ης προσάψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη γνωριμία μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να δεις τους φίλους σου και να αφιερώσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο δείχνει πως θα περάσεις πολύ καλά αν συναναστραφείς με ανθρώπους που αγαπάς. Η ημέρα μπορεί να φέρει και διάφορες κοινωνικές προσκλήσεις και δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση για να βγεις με τους συναδέλφους σου για φαγητό ή για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Αν δεν έχεις καλύτερο να κάνεις μην την αρνηθείς καθώς θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσει στις ιδέες σου, τις απόψεις σου και ένα κομμάτι του εαυτού σου που θα σε φέρει πιο κοντά με τους άλλους.
Σήμερα είναι πιθανόν να φερθείς στο/η σύντροφό σου περισσότερο σαν να είναι ο/η κολλητός/η σου και λιγότερο σαν να είναι το ταίρι σου και αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς προσωρινά μπορεί να κάνει το ερωτικό στοιχείο να εκλείψει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου θα σου φέρει νέα για μία γνωριμία με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Τοξότης
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά. Είναι πιθανόν να προκύψει ένα σημαντικό επαγγελματικό meeting ή μια συνέντευξη η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά τους επαγγελματικούς στόχους σου. Προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις σκεφτεί καθώς δεν θα βγουν έτσι όπως τις φαντάστηκες. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κερδίσεις την προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να προωθήσεις τις ιδέες σου.
Σήμερα προσπάθησε να μη μετατρέψεις μία συνάντηση με το/η σύντροφό σου σε επαγγελματικό meeting και απόφυγε να συζητήσεις μόνο για τη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τον θαυμασμό που τρέφεις προς κάποιο πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και να θεωρήσεις θα μπορούσες να το δεις και ερωτικά.
Αιγόκερως
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι πολύ πιθανόν να σου φέρει στο μυαλό ένα ταξίδι που είχες κάνει πρόσφατα και αυτό θα είναι η αφορμή για να αρχίσεις να σκέφτεσαι νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε πρακτικό για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις υποχρεώσεις σου καθώς θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η. Αν καταφέρεις οργάνωσε μία μονοήμερη ή διήμερη απόδραση σε κοντινό προορισμό καθώς είναι το μόνο που χρειάζεσαι προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Σήμερα ευνοούνται ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση αλλά και με το εξωτερικό.
Αν κανονίσεις μία εκδρομή με το/η σύντροφό σου σε κοντινό προορισμό θα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για εσάς σήμερα για αυτό δες αν υπάρχει τρόπος να το υλοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσω κοινωνικών υποχρεώσεων και ανθρώπων που δεν βλέπεις και τόσο συχνά!
Υδροχόος
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σου αφήσει ιδιαίτερη όρεξη για να ασχοληθείς με οτιδήποτε. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν τα οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με επιχειρηματικά και τραπεζικά θέματα, για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα προτίμησε να ασχοληθείς μαζί του άμεσα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να «εισβάλει» στη διευθέτηση ενός πρακτικού ζητήματος καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από τη συναισθηματική σου υπερχείλιση και αυτό να έχει αντίκτυπο στις αποφάσεις σου.
Σήμερα μπορεί να είσαι λίγο εκνευρισμένος με το/η σύντροφό σου ακόμα και αν δεν σου έκανε κάτι -απλά θα ξυπνήσεις με αυτή τη διάθεση- όμως προτίμησε να λύσεις τις διαφωνίες σας εντός κρεβατοκάμαρας καθώς είναι σίγουρο πως εκεί σίγουρα θα λυθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα είναι πιθανόν να είσαι απόμακρος/η και να μη διευκολύνεις κάποιον/α που θέλει να σε προσεγγίσει.
Ιχθύες
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με τους συνεργάτες του, το/η σύντροφό σου αλλά και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα τονιστούν ιδιαίτερα καθώς η γνώμη των ανθρώπων που τις απαρτίζουν θα είναι πολύ σημαντική για εσένα. Η ημέρα μπορεί να φέρει συζητήσεις για νέες συνεργασίες όμως η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρες και να νιώσεις πως σε μπερδεύουν. Μη βιαστείς να δώσεις απαντήσεις και σκέψου καλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην ξεκινήσεις να του/ης υπενθυμίζεις τις θυσίες που έχεις κάνει για εκείνον/η προκειμένου να τον/ην πείσεις για κάτι που θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια με αφορμή μία πρόσφατη γνωριμία και ζήσε το παρόν.
Ζώδια 449657745337255231
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε