Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βοηθήσει πολύ τα σχέδια που έχεις για απόψε, ιδιαίτερα αν αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν και την επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους. Προτίμησε να κάνεις τις συναντήσεις που θέλεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο μέχρι το απόγευμα, καθώς η ενέργειά σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή σου θα είναι πολύ βοηθητική για να κάνεις καλή εντύπωση. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό κόλλημα σε κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η αυτοπεποίθησή σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις, αρκεί να μην την αφήσεις να φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως η εξέλιξη ενός αισθηματικού σου ζητήματος είναι στο χέρι σου.
Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διαχωρίσεις τις υποθετικές σκέψεις από αυτές που ανήκουν στην πραγματικότητα. Βέβαια για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να προσπαθήσεις καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου και να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε αυτά, αφήνοντας αυτά που πραγματικά συμβαίνουν χωρίς να τα προσέξεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πιθανόν να δημιουργήσει «συναισθηματικά κρατήματα» κατά τη συνάντηση σου με αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην ξεκινήσεις υποθετικά σενάρια για ζητήματα που αφορούν εσένα και το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να μπορέσει να σου δείξει τι ζητά από εσένα.
Δίδυμοι
Οι πιθανότητες να μην μείνεις καθόλου μόνος/η σου σήμερα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό, θα φροντίσει να φέρει δίπλα σου αγαπημένους σου φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να αναθερμάνεις τη σχέση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς σίγουρα θα το καταφέρεις. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προσωρινά ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Αν δεν θέλεις να πέσεις στην παγίδα απόφυγε να φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει κατά το παρελθόν.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να περάσετε τον κοινό σας χρόνο βγαίνοντας με φίλους σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που είχε ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να «παγώσει», όμως μην ανησυχείς καθώς αυτό θα είναι προσωρινό.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει μαχητική διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να επιτύχεις επαγγελματικούς σου στόχους. Σήμερα δεν θα είσαι εύκολος/η αντίπαλος στη δουλειά, όμως δεν θα πρέπει να είσαι ούτε παρορμητικός/η ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Προτίμησε να διεκπεραιώσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα με ένα συνεργάτη σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μία διαφωνία με το/η σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να περιορίσεις την αυστηρή κριτική σου, ιδιαίτερα όσο περνούν οι ώρες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο όμως αυτό θα είναι ένα καλό τεστ για να δεις αν και κατά πόσο σε ενδιαφέρει.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις νέες γνώσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει για αυτό δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις «έρευνα αγοράς» σχετικά με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για συζητήσεις οι οποίες θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η αγορά ενός βιβλίου ή ακόμα και η απόφασή σου να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο είναι πιθανά σενάρια για σήμερα! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου υπενθυμίσει με επιτακτικό τρόπο πως πρέπει να ασχοληθείς με μία δουλειά της καθημερινότητας.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις την κριτική καθώς ακόμα και αν είναι καλοπροαίρετη θα τον/ην πειράξει. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να αδικήσεις μία νέα γνωριμία καθώς θα δεις το ραντεβού σας σαν μία υποχρέωση.
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς προκειμένου να μπορέσεις να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Τις τελευταίες ημέρες όπως και σήμερα είναι πιθανόν να έφερες στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί εσωτερική ένταση. Το βράδυ το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έχεις όρεξη για αντιπαραθέσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους και ιδιαίτερα με το/η σύντροφό σου! Προσπάθησε προκειμένου να μην πέσεις στην παγίδα και χαλάσεις την ημέρα σου.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ο τρόπος προς το/η σύντροφό σου δεν θα είναι ο καλύτερος και μπορεί να εγείρει αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να είσαι απόμακρος/η.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου αλλά και με το/η σύντροφό σου. Η γνώμη των αγαπημένων σου ανθρώπων θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα σήμερα και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις με βάση αυτό που θέλουν εκείνοι και όχι αυτό που θέλεις εσύ. Προσπάθησε να μην πιέσεις τον εαυτό σου, καθώς το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω αυτή η πίεση θα έρθει στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις την ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις διαφορετικά η ατμόσφαιρα ενδέχεται να παγώσει.
Σήμερα είναι πιθανόν να τα βάλεις με το/η σύντροφό σου αν νιώσεις πως δεν σε στηρίζει, όμως η αλήθεια είναι πως θα είσαι αρκετά αυστηρός μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να μην έχει την εξέλιξη που περιμένεις όμως να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία ημέρα που σε καλεί να «σηκώσεις μανίκια» και να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις, αγγαρείες ή δουλειές καθημερινότητας. Προτίμησε να τις διεκπεραιώσεις άμεσα ακόμα και αν έχεις αρκετό χρόνο, καθώς όσο νωρίτερα τις τελειώσεις τόσο το καλύτερο για εσένα. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι δουλειές της ημέρας θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, τον οποίο θα πληρώσει κάποιος άνθρωπος του στενού σου περιβάλλοντος.
Σήμερα προτίμησε να πάρεις «ρεπό» μία ημέρα από το/η σύντροφό σου καθώς η κούραση που θα έχεις λόγο της καθημερινότητας θα σε κάνει να δεις το ραντεβού μαζί του/ης σαν υποχρέωση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται χαλαρή διάθεση και σήμερα θα είναι δύσκολο να την έχεις.
Τοξότης
Σήμερα η ημέρα θα είναι φαινομενικά καλή όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως μπορεί να υπάρξουν στιγμές οι οποίες θα χαλάσουν το κλίμα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με αγαπημένες σου δραστηριότητες και οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά. Προσπάθησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου αρέσει από νωρίς, ώστε να έχεις αποθέματα! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία θα σε εκνευρίσουν!
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου για θέματα άνευ σημασίας, όπως είναι μία βόλτα. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να αναθερμάνεις τη συμπεριφορά σου προς κάποιον/α που σου αρέσει.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο προσκήνιο παράπονα που έχεις μαζέψει τον τελευταίο καιρό και σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα αλλά και με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα θα είσαι πολύ αυστηρός/η μαζί τους και οι ευθύνες που θα τους αποδώσεις θα είναι υπερβολικές. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να εντείνει την παγωμένη ατμόσφαιρα ιδιαίτερα εντός οικίας. Αν δεν θέλεις να γίνει κάτι τέτοιο απόφυγε να εξαντλήσεις όλη την αυστηρότητα σου πάνω σε αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση και με το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν για κάποιο λόγο φανεί κατώτερος/η των προσδοκιών σου, όμως έλεγξε μήπως οι προσδοκίες σου είναι ανώτερες της πραγματικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή…
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μιλήσεις, να εκφραστείς και να ανταλλάξεις απόψεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα σε βοηθήσει να μοιραστείς μαζί του οτιδήποτε σε ανησυχεί. Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να συναναστραφείς με κόσμο, καθώς το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις. Αν δεν θέλεις να είσαι εσύ ο/η υπεύθυνος/η για αυτές, προσπάθησε να περιορίσεις την τάση που θα έχεις να ασκείς κριτική στους άλλους.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να είναι καλή για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να καταπολεμήσεις την τάση που θα έχεις να του/ης κάνεις υποδείξεις για τα πάντα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Ιχθύες
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τις οικονομικές σου κινήσεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες, που με τη σειρά τους θα σε κάνουν να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει «συνθήκες πίεσης» στο πορτοφόλι σου. Προσπάθησε να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και σχετίζονται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις, καθώς έτσι θα μπορέσεις να δεις καλύτερα τι πρέπει να δώσεις και τι θα σου μείνει.
Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να εκφραστείς στο/η σύντροφό σου όμως αν δεν το κάνεις δεν θα πρέπει να περιμένεις και από εκείνον/η να καταλάβει τι σκέφτεσαι και τι αισθάνεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Ζώδια 4746583389971116173
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε