Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019


Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με όλους τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς μαζί τους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο το οποίο έχεις να δεις καιρό ώστε να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Επίσης είναι μία καλή ημέρα για να πας μία βόλτα στα μαγαζιά, να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να βρεις χρόνο για να πιείς ένα καφέ με ένα γνωστό σου! Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα αν περικλείει την επαφή με κόσμο, τότε σίγουρα θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά.
Σήμερα είναι μία εξαιρετικά επικοινωνιακή ημέρα την οποία αν εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να έρθεις πραγματικά κοντά στο/η σύντροφό σου και να λύσετε ζητήματα που μπορεί να είχαν δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση θα σπάσει τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον/α που θέλεις.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πως χρειάζεσαι επειγόντως μία καλή κουβέντα από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τους Διδύμους σου δημιουργεί ζητήματα αυτοπεποίθησης. Αυτά θα έχουν αντίκτυπο και στη διάθεσή σου με αποτέλεσμα να αναζητήσεις την επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως σε εκτιμούν ιδιαίτερα. Σε πρακτικό επίπεδο είναι καλό να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς η ημέρα είναι πολύ καλή για να τα διευθετήσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι γρήγορες εναλλαγές της διάθεσης σου, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν ακόμα και τις αποφάσεις σχετικά με το ταμείο σου.
Σήμερα θα αναζητήσεις το/η σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου για αυτό όσες δουλειές και αν έχεις, φρόντισε να αφήσεις και λίγο χρόνο για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα δείξει το ενδιαφέρον της, πρόσεξε να μη σε κρατήσουν πίσω οι ανασφάλειές σου.
Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι πολύ βοηθητική για ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα θα μπορείς εύκολα να πείσεις τους άλλους με τα λεγόμενά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις νέους συμμάχους σε επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η κυκλοθυμική τάση που ενδέχεται να έχεις καθώς είναι πολύ πιθανό να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει. Όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικές συνεργασίες σκέψου με βάση το συμφέρον σου και μην αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει τις αποφάσεις.
Σήμερα η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε εσένα περισσότερο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να παραμελήσεις αρκετά τον/η σύντροφό σου και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί αν «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!
Καρκίνος
Η εσωστρέφεια σου σήμερα θα είναι το βασικό σου γνώρισμα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κρατήσεις τα σχέδιά σου μόνο για εσένα, αλλά και να διαφυλάξεις τις πληροφορίες της προσωπικής σου ζωής! Σήμερα είναι πιθανό να μάθεις κάτι που τόσο καιρό υπήρχε στο παρασκήνιο και αυτό θα σε εκνευρίσει καθώς μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις με ορισμένους ανθρώπους. Προτίμησε να επικεντρωθείς σε κάποια εργασιακή απασχόληση ή οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έχεις αναλάβει αυτή την ημέρα, ώστε να μην ξεκινήσεις να ασχολείσαι με λόγια που μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου.
Σήμερα προτίμησε να είσαι ειλικρινής απέναντι στο/η σύντροφό σου ακόμα και αν αυτό ξέρεις πως μπορεί να φέρει διαφωνίες μεταξύ σας, διαφορετικά αν πεις ψέματα θα είναι πολύ εύκολο να εκτεθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μην κάνει από την αρχή ξεκάθαρη την πρόθεση της, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις και εσύ τις επιφυλάξεις σου.
Λέων
Οι φίλοι σου για εσένα σημαίνουν πολλά και σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους θα σου το υπενθυμίσει, μιας και τις τελευταίες ημέρες λόγω επαγγελματικών και όχι μόνο υποχρεώσεων τους είχες παραμελήσει. Εκμεταλλεύσου τη διάθεση που θα έχεις να τους δεις και οργάνωσε μία συνάντηση μαζί τους καθώς αυτή θα είναι το καλύτερο σενάριο της ημέρας. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με μία εθελοντική εργασία και θα παρακινήσεις και κάποιους φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Να θυμάσαι πως η κοινή ενασχόλησή σας με κάποια ομάδα, κάποιο σύλλογο ή ένα κοινό project θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.
Σήμερα θα έχεις την τάση να παραμελήσεις το/η σύντροφό σου προκειμένου να αφιερώσεις τον ελεύθερο σου χρόνο εξ ολοκλήρου στους φίλους σου, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει παράπονα εκ μέρους του/ης για αυτό θα πρέπει να προνοήσεις και για εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου θα σου φέρει νέα σχετικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Παρθένος
Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και η προσπάθεια σου να ξεχωρίσεις μέσα από τη δουλειά σου θα σε κάνουν ανταγωνιστικό/η σήμερα και μάλιστα αυτή η στάση σου θα εκπλήξει πολλούς! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σε ωθεί να επιτύχεις τους στόχους που έχεις βάλει στον επαγγελματικό τομέα εδώ και τώρα. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η καθώς στην προσπάθειά σου να ξεχωρίσεις και να δείξεις τις δυνατότητές σου, μπορεί να μην λάβεις υπό όψιν σου τους κινδύνους που υπάρχουν. Καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά κάθε κίνησή σου πριν αποφασίσεις να την υλοποιήσεις αν δεν θέλεις να έχεις «απώλειες».
Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο και είναι πολύ πιθανόν να φέρει τη προσωπική σου ζωή σε δεύτερο πλάνο. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου προσπάθησε έστω να «χρυσώσεις το χάπι» και να του/ης υποσχεθείς πως μόλις ξεμπερδέψεις με τις δουλειές θα είσαι όλος/η δικός/η του/ης!
Ζυγός
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσεις τη θετική επίδραση στη διάθεσή σου από νωρίς το πρωί! Δεν αποκλείεται να σου δοθεί μία ευκαιρία να κάνεις μία εκδρομή ή να ξεκινήσεις να συζητάς για ένα ταξίδι που έχεις στα άμεσα σχέδιά σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιους συγγενείς σου ή από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου, το οποίο θα σου μεταφέρει νέα που θα σε χαροποιήσουν. Η ημέρα θα είναι άκρως ευνοϊκή για εσένα καθώς μπορεί να φέρει είτε μία εκδρομή είτε ανθρώπους τους οποίους θα χαρείς που θα δεις και θα ακούσεις.
Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση από το/η σύντροφό σου να κάνετε ένα ταξίδι ή έστω μία εκδρομή και πριν βιαστείς να του/ης απαντήσεις πως δεν γίνεται, θα πρέπει να τη σκεφτείς σοβαρά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που ζει σε άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα είναι πιθανή!
Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στους Δίδυμους και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση προερχόμενη από γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Αυτό θα σε κάνει να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις αδυναμίες σου και τα συναισθήματά σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να τα διαχειριστείς και να τα τακτοποιήσεις μέσα σου. Σε πρακτικό επίπεδο είναι πιθανόν να έχεις κάποιο νέο σχετικά με ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, μία επιχειρηματική ιδέα ή ένα οικονομικό θέμα. Προσπάθησε να ασχοληθείς και με αυτά τα ζητήματα διαφορετικά θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων, οι οποίες θα σε γυρίσουν σε καταστάσεις του παρελθόντος.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ανάγκη να ελέγξεις το/η σύντροφό σου όμως οι συνεχείς ερωτήσεις που θα μπεις στον πειρασμό να του/ης κάνεις, θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως για να εξελιχθεί κάτι το οποίο έχει αρχίσει πρόσφατα χρειάζεται μία πιο χαλαρή προσέγγιση.
Τοξότης
Σήμερα δεν θέλεις να αποφασίσεις μόνος/η σου για οτιδήποτε σε απασχολεί για αυτό και θα αναζητήσεις τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου στο ζώδιο των Διδύμων και δείχνει πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου. Βέβαια είναι πολύ πιθανόν να προκληθούν και διλήμματα στην περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πως αυτά που θέλεις να κάνεις εσύ δεν ταυτίζονται με αυτά που σου λένε οι άλλοι. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους και να μην παρασυρθείς παίρνοντας λάθος αποφάσεις.
Σήμερα θα είσαι ο/η καλύτερος/η σύντροφος του κόσμου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με διάθεση να εξελιχθεί σε μια νέα σχέση.
Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους για αυτό και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τον οργανισμό σου και την ευεξία σου προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Αυτό θα είναι πολύ καλό για εσένα καθώς σήμερα υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν παραπάνω υποχρεώσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να αυξήσεις λίγο την «ταχύτητα» σου. Προσπάθησε να τις ιεραρχήσεις σωστά και να μην χάσεις χρόνο προσπαθώντας να τις αποφύγεις, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καθυστερήσεις και τελικά να τις αφήσεις για αύριο! Βάλε τα δυνατά σου καθώς είναι σίγουρο πως μπορείς να φέρεις οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί εις πέρας.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην προλάβεις να δεις το/η σύντροφό σου λόγω υποχρεώσεων της καθημερινότητας και αυτό ίσως είναι καλύτερο καθώς χρειάζεσαι χρόνο για ξεκούραση. Αν είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να μη «στριμώξεις» ένα αισθηματικό ραντεβού μέσα στην ημέρα, καθώς δεν θα βρίσκεσαι σε χαλαρή διάθεση.
Υδροχόος
Σήμερα θα προτιμήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εσένα και σε αυτά που σε γεμίζουν, σε διασκεδάζουν και σε βοηθούν να νιώθεις καλά με κάθε τρόπο! Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα βρει τρόπο να φέρει δίπλα σου ανθρώπους που σε βοηθούν να περάσεις καλά, τους φίλους σου και φυσικά το/η σύντροφό σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να την αξιοποιήσεις όπως εσύ θέλεις. Η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι που έχεις θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και θα ενισχύσει την ψυχολογία σου, αρκεί μόνο να μην βαρεθείς και να του αφιερώσεις χρόνο!
Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις μία ρομαντική βόλτα με το/η σύντροφό σου ή να του ετοιμάσεις ένα δείπνο από τα χέρια σου αποκλειστικά για εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον/α που γρήγορα θα σε ενθουσιάσει!
Ιχθύες
Το σπίτι σου, η οικογένεια σου και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτά τα δύο θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τους Διδύμους θα εγείρει τέτοιου είδους θέματα. Καλό θα ήταν να εστιάσεις σε ζητήματα που αφορούν το παρόν και να μην πέσεις στην παγίδα να ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις παρελθοντικά ζητήματα, καθώς αυτά μπορεί να δημιουργήσουν μία περίεργη κατάσταση στο σπίτι. Να θυμάσαι πως αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί τους πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετική με το σπίτι, ακόμα και αν είσαι σίγουρος/η πως έχεις δίκιο.
Σήμερα είναι πιθανόν να πεις λόγια στο/η σύντροφό σου τα οποία είναι προϊόν συναισθηματικής υπερχείλισης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις… Αν είσαι ελεύθερος/η θα ανακαλύψεις πως έχεις περισσότερα κοινά από όσα περίμενες με κάποιον/α που τελικά θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει.

Ζώδια 1133190436605538864
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε