Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές που απορρέουν από το χώρο που ζεις ή να χρειαστεί να αναλάβεις και μία δουλειά ενός ανθρώπου της οικογένειας σου, προκειμένου να τον βοηθήσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα περιμένεις «αντάλλαγμα» για οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα. «Κάνε το καλό και ρίξε το στο γιαλό» λέει η παροιμία και  καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις προκειμένου να μην εκνευριστείς σε περίπτωση που  νιώσεις πως κανείς δεν αναγνωρίζει αυτά που κάνεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου είναι πιεστικός/η απέναντί σου για αυτό καλό θα ήταν να του/της το πεις και όχι να κάνεις το ίδιο. Αν είσαι  αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να κρατήσεις μία διακριτική στάση απέναντι σε αυτόν/ην που σου αρέσει, όσο και αν θέλεις να τον/ην ρωτήσεις τα πάντα!
Ταύρος
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις μία βόλτα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο κάνει έντονη την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους γύρω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε κάνει να πιστέψεις πως όποιος δεν έχει την ίδια γνώμη με εσένα βρίσκεται αυτόματα στο απέναντι στρατόπεδο. Προσπάθησε να μην είσαι «ή του ύψους ή του βάθους» και να συνειδητοποιήσεις πως οι διαφορετικές απόψεις θα αποτελέσουν καλή ευκαιρία για ένα δημιουργικό διάλογο και όχι για εντάσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τους  αγαπημένους σου ανθρώπους παρά με τον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να του/ης δημιουργήσει σκιρτήματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που θα βρεθεί στο περιβάλλον σου θα θελήσει να μάθει πολλά για εσένα.
Δίδυμοι 
Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με τα χρήματα που υπάρχουν στο ταμείο σου. Αυτή η ανασφάλεια δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς ξεκάθαρα αν πρέπει να ρισκάρεις προκειμένου να κερδίσεις περισσότερα ή αν  είναι καλύτερο να  περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα έχεις μία ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην  κάνεις παρορμητικές κινήσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου, σου ανήκει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα λόγω της κτητικής σου διάθεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε αναστατώσει και θα  αποτελέσει το κίνητρο για να την κερδίσεις!
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρχει ένα πιεστικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Είναι πιθανόν εσύ να έχεις αρκετές απαιτήσεις από αγαπημένους σου ανθρώπους όπως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου, είναι πιθανόν όμως να συμβαίνει και το αντίθετο με αποτέλεσμα να νιώθεις αρκετά περιορισμένος/η. Προσπάθησε να συζητήσεις σε ήρεμο τόνο  αν κάτι σε ενοχλεί και μην τραβήξεις το σχοινί.
Σήμερα είναι πιθανόν να  χρειαστεί να χαμηλώσεις τους τόνους προκειμένου να μη δημιουργηθεί θέμα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, με αφορμή  μία συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να αφήσεις την ιστορία μεταξύ εσένα και ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει να κυλήσει σε χαλαρό ρυθμό.
Λέων
Σήμερα θα προτιμήσεις να μη συναναστραφείς με κόσμο παρά μόνο με αυτούς που είναι απαραίτητο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και εσύ ανάγκη από ξεκούραση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η καχυποψία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και πιθανόν να σου δημιουργήσει μία σειρά σκέψεων με υποθετικά σενάρια. Προτίμησε να ασχοληθείς με  καταστάσεις και γεγονότα που  υφίστανται και μην σπαταλάς την ενέργειά σου κάνοντας υποθετικές σκέψεις σχετικές με γεγονότα που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό να κατηγορήσεις τον/τη σύντροφό σου για κάτι που δεν έχει κάνει, απλά και μόνο επειδή εσύ σκέφτηκες ότι μπορεί να το έκανε! Αν είσαι ελεύθερος/η ζήσε το παρόν και άφησε το παρελθόν στη θέση του!
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο  στους φίλους και την παρέα σου. Οι συλλογικές δραστηριότητες και η επαφή με κόσμο ευνοούνται πολύ σήμερα για αυτό επίλεξε να μη μείνεις σπίτι αλλά να δραστηριοποιηθείς μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα σε οτιδήποτε σας κάνει κέφι! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να συνειδητοποιήσεις πως  θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι «αισθηματικής φύσεως» με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον!
Σήμερα είναι μία ημέρα που επιβάλλεται να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου  διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τα παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον θα σου εκμυστηρευτεί τα συναισθήματά του για εσένα!
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο  και να στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως. Σήμερα είναι πιθανόν να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σκεπτόμενος ένα επαγγελματικό στόχο που έχεις θέσει, το επόμενό σου βήμα ή ένα θέμα που υπάρχει στη δουλειά και σε ταλαιπωρεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως υπάρχει περίπτωση να πιεστείς προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα επαγγελματικό και ένα οικογενειακό σου ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να αποφύγεις  να μεταφέρεις τα ζητήματα του ενός τομέα στον άλλο.
Σήμερα  το ταίρι σου είναι πιθανόν να γίνει αρκετά πιεστικό  απέναντί σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσει ώστε να του αφιερώσεις χρόνο, καθώς θα κάνεις διάφορα σενάρια με το μυαλό του! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει σε ένα κοινωνικό κάλεσμα όπου θα παρευρεθείς.
Σκορπιός
Σήμερα θα ψάξεις τρόπο να βιώσεις συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα για αυτό και δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να κάνεις ένα ταξίδι ή έστω μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να συλλέξεις στιγμές οι οποίες θα  μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σου.  Χρησιμοποίησε την πειθώ σου προκειμένου να καταφέρεις να βάλεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον σου σε αυτή τη διάθεση, και να οργανώσετε όλοι μαζί μία σύντομη απόδραση!
Η ημέρα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και μία καλή ιδέα είναι να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να φύγετε έστω για λίγες ώρες σε ένα κοντινό προορισμό! Αν είσαι ελεύθερος/η οι αδιάκριτες ερωτήσεις κάποιου/ας που έχεις γνωρίσει πρόσφατα μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, κράτησε αποστάσεις ασφαλείας.
Τοξότης
Σήμερα είναι πιθανόν να δείχνεις ήρεμος/η και ωραίος/α όμως στο μυαλό σου θα υπάρχουν ανησυχίες, άγχη και ανασφάλειες για θέματα του παρόντος αλλά και του παρελθόντος, οι οποίες θα κάνουν πάρτι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και αναμοχλεύει έντονα συναισθήματα τα οποία  θα σου δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία επιτυχία στον οικονομικό τομέα η οποία  θα σε κρατήσει απασχολημένο/η!  Προσπάθησε να ακούσεις τη διαίσθησή σου καθώς είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις. 
Σήμερα είναι μία  ιδιαίτερη ημέρα για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει μία έντονη  διάθεση που θα οδηγήσει είτε σε μία ερωτική ατμόσφαιρα είτε σε ένα καυγά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ερωτική περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει…
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να στρέφει την προσοχή σου στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου είτε είναι κάποιοι στενοί συνεργάτες σου είτε ο/η σύντροφος σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιούργησε την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ίσως να συναντήσεις εμπόδια από τους άλλους καθώς είναι πολύ πιθανό οι σκέψεις σου να μην τύχουν της αποδοχής που περιμένεις. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συνειδητοποιήσεις ποιες σχέσεις αξίζει να μείνουν στη ζωή σου ως έχουν και ποιες χρειάζονται βασικές αλλαγές.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις  πως κάποια πράγματα στη σχέση σου χρειάζονται αλλαγή όμως θα πρέπει να βρεις και τον/τη σύντροφό σου στην κατάλληλη διάθεση για τέτοιου είδους συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αλλάξει το status της προσωπικής σου ζωής!
Υδροχόος
Λίγο ακόμα έμεινε για να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις και αγγαρείες που σου έχουν ανατεθεί, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο μπορεί να σε πιέζει αλλά την ίδια στιγμή σου χαρίζει υπομονή και αντοχές προκειμένου να ξεμπερδεύεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη  όχι απλά να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου αλλά να το κάνεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό μπορεί να σε παρασύρει και τελικά να ξεπεράσεις τις αντοχές που έχεις. Κράτησε τις ισορροπίες και μην πιέζεις τον εαυτό σου και τον οργανισμό σου, καθώς θα αντιδράσει.
Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείς αρκετά με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν ασχοληθεί με μια δουλειά που εσύ έχεις κατά νου, όμως να θυμάσαι πως για να καταφέρεις να τον/ην πείσεις για οτιδήποτε χρειάζεται τρόπος και όχι κόπος. Αν είσαι ελεύθερος/η η στενή επαφή με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού σου περιβάλλοντος θα σε κάνει να το δεις αλλιώς!
Ιχθύες
Η αισιοδοξία και η διάθεση να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σε γεμίζει είναι το αποτέλεσμα της Σελήνης που βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και ευνοεί την καλοπέραση! Ακόμα και αν έχεις δουλειές και υποχρεώσεις προσπάθησε να βρεις χρόνο για να τον περάσεις με την αγαπημένη σου παρέα ή με τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο!  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  ενδέχεται να δημιουργήσει κάποια θέματα σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων.  Καλό θα ήταν να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σε γεμίζει και όχι σε αυτά που σε εκνευρίζουν!
Σήμερα φρόντισε να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα θέλει πάθος και έντονα συναισθήματα ώστε να περάσεις καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει σε ησυχία και αυτό θα ανεβάσει το γόητρο σου!


Ζώδια 839840705263991610
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε