Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και  μπορεί να φέρει αλλαγές στο ημερήσιο σου πρόγραμμα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να κάτσεις περισσότερες ώρες στη δουλειά ή να αναλάβεις και τις ευθύνες κάποιου συναδέλφου που σήμερα λείπει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι κουραστική λόγω των υποχρεώσεων, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως θα υπάρξει ανταμοιβή.  Το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι λίγο ψυχρό αλλά αυτό εσένα θα σου βγει σε καλό, καθώς θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να διασπάται η προσοχή σου.
Σήμερα προσπάθησε να μη μεταφέρεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου γιατί το ωραίο κλίμα θα χαλάσει και η δράση φέρνει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  που μπορεί να ξεκινήσει σήμερα θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή μέχρι να εξελιχθεί.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανόν να διαβάζεις για κάποιο σεμινάριο ή να ασχολείσαι με ένα μάθημα που έχεις να δώσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεσαι γύρω από πηγές γνώσεων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ευνοεί τις νέες πληροφορίες, το διάβασμα και τη  διεύρυνση των πνευματικών του οριζόντων! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως τα σχέδιά σου -ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα- θέλουν υπομονή και όρεξη, όμως σίγουρα αν βάλεις στόχους μπορείς να τους καταφέρεις! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να γίνεις καυστικός/η με αγαπημένους σου ανθρώπους!
Σήμερα είναι  πιθανόν να είσαι επικριτικός/η με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν ξεκινήσετε μία συζήτηση για ένα θέμα το οποίο γνωρίζεις πως κατέχεις καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην είσαι ισχυρογνώμων σε μία συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, καθώς δεν θα σε βοηθήσει.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να σου δοθούν αφορμές οι οποίες θα γυρίσουν τις σκέψεις σου πίσω σε γεγονότα του παρελθόντος. Τέτοιου είδους αφορμές μπορεί να είναι η συζήτηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο  ακόμα και μία τυχαία συνάντηση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει συναισθηματική  αναστάτωση με αφορμή πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι βοηθητική για εσένα, καθώς θα σταθεροποιήσει τη συναισθηματική αναταραχή και θα  μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε σε αναστατώνει. Πρόσεξε ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να μην πάει όπως  το έχεις φανταστεί.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η σου όμως  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα το επικοινωνήσεις, καθώς ο/η σύντροφός σου μπορεί να  το πάρει προσωπικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα αισθηματικά ζητήματα, καθώς ούτε εσύ ο/η ίδιος/α θα έχεις όρεξη για αυτά!
Καρκίνος
Σήμερα θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις της ημέρας και στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται οι αγαπημένοι σου άνθρωποι όπως είναι οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και  η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως πιθανόν να  νιώθεις πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι είναι επικριτικοί απέναντι σου. Η αλήθεια είναι πως η ημέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα  το συναίσθημα και μπορεί να μας κάνει όλους  λίγο απόμακρους και επικριτικούς, για αυτό δεν χρειάζεται να το πάρεις προσωπικά.  Κάνε υπομονή και μην αναλύεις κάθε μία κουβέντα που θα ακούσεις ώστε να μπορέσεις να περάσεις την ημέρα «αλώβητος/η» και το κυριότερο χωρίς να εκνευριστείς!
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου είναι πιεστικός/η απέναντί σου για αυτό καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί του/της πως νιώθεις και όχι να απομακρυνθείς χωρίς εξήγηση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές προσεγγίσεις.
Λέων
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα κάνουν την εμφάνιση τους δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα από το πρωί να έχεις κάτι να κάνεις και να μην είναι εύκολο να βρεις ελεύθερο χρόνο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνουν την εμφάνισή τους όλες οι δουλειές της εβδομάδας! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα υπάρξει κούραση και ευθύνες οι οποίες πιθανό να σε εκνευρίσουν.  Το καλό νέο της ημέρας είναι πως αυτή η σύνοδος θα σου χαρίσει οργανωτικό πνεύμα και όρεξη να δουλέψεις!  Αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου εδώ και τώρα!
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου ή να μην έχεις χρόνο, όμως προσπάθησε να μην του/ης μεταφέρεις το άγχος των δικών σου υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η η δουλειά θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα είναι δύσκολο να  δείξεις ενδιαφέρον σε οτιδήποτε άλλο.
Παρθένος
Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις άδεια από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με εσένα, με τους φίλους σου, με τον/τη σύντροφό σου και με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και  φέρνει αισθηματικά ζητήματα σε  προτεραιότητα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εμπλοκές καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις επικριτικός/η, είτε με τον/τη σύντροφό σου είτε με κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο είτε ακόμα και με τους ίδιους σου τους φίλους.  Προσπάθησε να το καταπολεμήσεις  διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να στεναχωρήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα  θα είναι δύσκολο να δείξεις τα συναισθήματά σου στον/τη σύντροφό σου  και πιθανόν να φαίνεσαι απόμακρος/η μαζί του/ης, για αυτό αξίζει να κάνεις μία προσπάθεια αν δεν θέλεις να δώσεις λάθος δείγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας και η λογική θα συναντηθούν μία νέα γνωριμία.
Ζυγός
Σήμερα καλό θα ήταν να αφήσεις λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στο ημερήσιο σου πρόγραμμα, καθώς  είναι πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβεις και κάποια δουλειά  ενός προσώπου της οικογένειάς σου ή να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις μία υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν θα σου αφήσει περιθώρια  για ευχάριστες δραστηριότητες καθώς οι δουλειές θα είναι αρκετές. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τον εκνευρισμό και την κούραση που θα νιώθεις στους δικούς σου ανθρώπους και σκέψου πως για κάθε τι που κάνεις αλλά και για κάθε τι που δεν κάνεις, υπάρχει και η ανάλογη ανταμοιβή.
Σήμερα είναι πιθανόν να  έχεις αρκετές υποχρεώσεις οι οποίες θα  σε απομακρύνουν από τον/τη σύντροφό σου όμως μην ανησυχήσεις καθώς αυτό θα είναι προσωρινό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί δουλειά προκειμένου να  εξελιχθεί.
Σκορπιός
Σήμερα θα παρατηρήσεις από νωρίς πως θα έχεις πέραση στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, μιας και τα τηλέφωνα  από εκείνους θα  παρουσιάζουν αυξητική πορεία! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ευνοεί την επικοινωνία καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με συναντήσεις και επαφές με κόσμο! Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει στιγμές, όπου θα νιώθεις «ξένος/η» ακόμα και αν βρίσκεσαι με δικούς σου ανθρώπους. Αν δεν θέλεις να εντείνεις αυτό το συναίσθημα προσπάθησε να κοντρολάρεις την επικριτική σου διάθεση. Αυτό θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό το οποίο χρειάζεται να κατευνάσεις, για να μην δημιουργηθεί μία παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.
Σήμερα είναι πιθανόν να  ξεκινήσεις να διαφωνείς με τον/τη σύντροφό σου για κάτι που δεν αφορά εσάς αλλά κάποιο τρίτο πρόσωπο, η διαφωνία όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε εσάς! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να μην βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις με αυτόν/ην που θέλεις σήμερα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό.
Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει μία ανησυχία για οικονομικά ζητήματα,  λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει ακόμα περισσότερο την ανησυχία σου με αποτέλεσμα -παρόλο που  συνήθως είσαι η επιτομή της αισιοδοξίας- σήμερα να τα βλέπεις όλα μαύρα. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα βλέπεις απλά θα έχεις μία τάση να υπερβάλλεις και να ανησυχείς πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται. Πάρε χαρτί και μολύβι κάνε τους κατάλληλους υπολογισμούς και διευθέτησε τα οικονομικά σου ζητήματα, με βάση τη λογική και όχι με βάση τις αρνητικές σκέψεις! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ίσως χρειαστεί να δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα που δεν είχες υπολογίσει.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώθεις ανασφάλεια και αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει δυσμενώς τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, αν το αφήσεις να φανεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται  καλή διάθεση και όχι αρνητικά σενάρια πριν καν ξεκινήσει!
Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και  είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να επιβάλεις τη γνώμη σου και τις ιδέες στους άλλους, αδιαφορώντας αν εκείνοι έχουν άλλη άποψη. Αυτό μπορεί να το κάνεις ακόμα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία απόσταση ανάμεσά σας, η οποία θα οφείλεται  στο πείσμα σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως χρειάζεται να αποφύγεις να πιέσεις αγαπημένους σου ανθρώπους για οτιδήποτε, καθώς αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να τους  δείξεις πως έχεις δίκιο.  Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρός/η και μην παίρνεις προσωπικά το γεγονός πως κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σου.
Σήμερα είναι πιθανό να γίνεις αρκετά πιεστικός/η με τον/τη σύντροφό σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα σου κάνει πολύ καλό να ακούσεις προσεκτικά οτιδήποτε σου πει αυτός/η που σε ενδιαφέρει, καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα.
Υδροχόος
Σήμερα είναι  πιθανόν να έχεις την τάση να ταυτίζεσαι με οτιδήποτε αρνητικό ακούσεις ακόμα και αν  δεν έχεις τις «προϋποθέσεις» να το πάθεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει τις ανησυχίες σου και τις ανασφάλειές σου, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρατήσεις  ένα θετικό μοτίβο σκέψεων.  Για να αποφύγεις το άγχος, χρειάζεται να βάλεις στο παιχνίδι και τη λογική. Πριν αποφασίσεις να ταυτιστείς με οτιδήποτε αρνητικό θα πρέπει να σκεφτείς  αν πραγματικά υπάρχει λόγος να το κάνεις και τι έχεις να κερδίσεις από αυτό. Η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει καθώς θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο, για αυτό μία καλή ιδέα είναι να το ρίξεις στη δουλειά!
Σήμερα  για εσένα ο/η σύντροφός σου θα είναι ύποπτος/η μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όμως αυτό μπορεί να τον/ην προσβάλει καθώς θα τον/ην βάλει στη διαδικασία να απολογείται ακόμα και για πράγματα που δεν έχει κάνει απλά και μόνο επειδή εσύ τα σκέφτηκες! Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς δεν είσαι  σε αυτή τη διάθεση.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα συναναστραφείς με κόσμο ή θα πάρεις μέρος σε μία συλλογική δραστηριότητα είτε για εθελοντικό σκοπό είτε για να κερδίσεις χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για οτιδήποτε σχετίζεται ομάδες και συλλόγους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τη συμμετοχή σου σε  μία συλλογική δραστηριότητα είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, για αυτό φρόντισε να αιτιολογήσεις την απόφασή σου!
Σήμερα είναι πιθανόν να  προκύψουν διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με τη συμμετοχή σας σε μία ομάδα ή σε μία συλλογική δραστηριότητα,  και  αν είσαι επικριτικός/η απέναντι του/ης τότε σίγουρα οι διαφωνίες θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να νιώσεις πως δεν έχεις τρόπο να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει, αλλά μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι παροδικό! 
Ζώδια 205880836958785511
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε