Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με γνώσεις, πληροφορίες αλλά και θέματα σπουδών. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κυνηγήσεις ότι θέλεις να κάνεις μέσα στο επόμενο διάστημα ιδιαίτερα αν ανήκει στα παραπάνω. Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου καθώς θα κάνουν και την εμφάνιση τους κάποια συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα, τα οποία έχουν να σε δουν καιρό και τους έλειψες. Μην ανησυχείς μπορείς να φορτώσεις όσο θέλεις το πρόγραμμά σου δεν πρόκειται να μείνεις από «μπαταρία»!
Σήμερα θα διαπιστώσεις πως ο/η σύντροφός σου χρειάζεται παρακίνηση για οτιδήποτε θελήσεις να κάνετε παρέα, όμως  εσύ θα έχεις τον τρόπο να το επιτύχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σε κάνει να  αρχίζεις να ξεσκονίζεις τις ικανότητές σου στο φλερτ!
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη  για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει καθώς η διάθεσή σου ήδη θα είναι περίεργη. Κράτησε αποστάσεις από οικονομικά ζητήματα αλλά και πιεστικούς ανθρώπους αλλιώς θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως αν δραστηριοποιηθείς για κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα θα καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου. Η ημέρα θα σου φέρει ευκαιρίες  για επαγγελματικά θέματα τις οποίες πρέπει να  αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα γεμάτη ερωτική διάθεση γεγονός που θα βοηθήσει πάρα πολύ τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, σε περίπτωση που δεν αναλώσεις την ενέργειά σου για να καυγαδίσεις μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σαν «πολλά υποσχόμενη».
Δίδυμοι
Άλλη μία ημέρα κατά την οποία οι  αγαπημένοι σου άνθρωποι θα έχουν τον πρώτο λόγο ακόμα και για τις δικές σου αποφάσεις, καθώς εσύ ο/η ίδιος/α θα αναζητήσεις τη γνώμη τους πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και τονίζει τη σημασία που έχουν οι άλλοι για εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φέρει και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι λίγο πιο τυχερός/η καθώς μέσα σε αυτές τις νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία που μπορεί να συνεχιστεί με ερωτικό ενδιαφέρον.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα όχι μόνο για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου αλλά και για να βρεις τρόπο να κάνετε κάτι ώστε να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σε κάποιον/α θα έχει άμεσα αποτελέσματα και δεν αποκλείεται να γίνει αιτία για να ξεκινήσει μία νέα σχέση.
Καρκίνος
Σήμερα αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες, ώστε να μπορέσεις μετά να βρεις και χρόνο για τον εαυτό σου και για τις προσωπικές δραστηριότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προκαλεί να δείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες ώστε να μπορέσει να διευθετήσεις καλύτερα τις δουλειές που έχουν προκύψει. Το εξάγωνο που  σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν έχεις κίνδυνο να «ξεμείνεις». Πρόσεξε βέβαια να μην περάσεις στο άλλο άκρο και  φορτωθείς με υποχρεώσεις, ξεχνώντας πως είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ!
Σήμερα καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου αν έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου και όχι πιο πριν, διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να αναγκαστείς να τροποποιήσεις ή να ακυρώσεις τη συνάντησή σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ  στο εργασιακό περιβάλλον θα είναι ευχάριστο αλλά  και υπεύθυνο για λάθη στη δουλειά!
Λέων
Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να την αφιερώσεις σε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί θα  ενισχύσει την ενέργειά σου, και θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο να προλάβεις να κάνεις όλα όσα θέλεις μέσα στην ημέρα. Κάποιος στενός σου συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου θα είναι πολύτιμοι υποστηρικτές σε ότι κι αν κάνεις σήμερα και αυτό θα φτιάξει ακόμα περισσότερο και τη διάθεσή σου.  Προτίμησε να ασχοληθείς και με μία αθλητική δραστηριότητα  είτε μόνος/η σου είτε με παρέα καθώς και αυτό θα βοηθήσει την ευεξία σου.
Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση ώστε να περάσεις την ημέρα παρέα με τον/τη σύντροφό σου κάνοντας κάτι ξεχωριστό όπως  μία αθλητική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μέσα από κάποιο φίλο σου ή κάποιο άλλο κοντινό σου πρόσωπο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!
Παρθένος
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα οικογενειακά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως εκτός από ευκαιρίες για να λύσεις οικογενειακά θέματα θα έχεις και ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποια εργασιακά.  Σημαντικό ρόλο για να μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις θα παίξει και η ενέργειά σου η οποία θα είναι ανεβασμένη και πολύ βοηθητική για αυτά. Διοχέτευσε την προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μείνεις στο σπίτι με τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα στην ήμερα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις και πιθανόν να μην έχεις όρεξη και για βραδινές εξόδους. Αν είσαι ελεύθερος/η η επαφή σου με μία πρόσφατη γνωριμία θα ανεβάσει όχι μόνο τη διάθεση αλλά και την ενέργειά σου!
Ζυγός
Σήμερα  η ημέρα είναι πιθανόν να έχει αρκετές συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος είτε γιατί έχεις καιρό να τους δεις είτε γιατί θα προκύψει κάποιο ζήτημα  που  σχετίζεται και με εσένα αλλά και με εκείνους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για  να συναναστραφείς με κόσμο. Η ενέργειά και η καλή διάθεση θα είναι τα δύο σημαντικότερα προτερήματα σου, που μπορούν να σε βοηθήσουν  και σε επαγγελματικά και σε προσωπικά ζητήματα.  Αν  ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο η ημέρα μπορεί να φέρει και μία νέα συμφωνία αλλά θα πρέπει και εσύ να «τρέξεις» λίγο για αυτό.
Η ημέρα  σε προτρέπει να μη μείνεις μέσα για αυτό πάρε τον/τη σύντροφό σου και βγείτε για ποτό,  συναντήστε κόσμο ή κάνετε μία επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα είναι αρκετά επικοινωνιακή και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και σε  αισθηματικό επίπεδο.
Σκορπιός
Σήμερα είναι  μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται χρήματα προκειμένου να το φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και μπορεί να σου δημιουργήσει μία έξτρα ανασφάλεια καθώς  βρίσκεσαι σε μία περίοδο που τα οικονομικά σου ζητήματα και τα έξοδα έχουν τον πρώτο ρόλο σε οτιδήποτε και αν σκεφτείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο τις πρωινές ώρες, υποδηλώνει πως  κάποιος άνθρωπος της οικογένειας σου θα προσφερθεί να σε βοηθήσει είτε οικονομικά είτε πρακτικά και αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα.
Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα  σε εμψυχώσει σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις και η συναισθηματική βοήθεια που θα σου προσφέρει θα σε τονώσει σε κάθε επίπεδο.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα κάνει κάτι που θα σου δείξει  πως σε βλέπει!
Τοξότης
Η ημέρα  θα είναι γεμάτη με θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει να ασχοληθείς  με αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί υποδηλώνει πως  κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει μία συνάντηση με κάποιο γνωστό σου ή ακόμα και με ένα στενό συγγενή που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να σε παρασύρει σε μία βόλτα για ένα καφέ η οποία θα βοηθήσει να χαλαρώσεις. Οι συζητήσεις για συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις ευνοούνται αρκεί να προσέξεις καθώς υπάρχει η πιθανότητα να  «κλειδώσεις» στη δική σου άποψη και να μην  γίνει διάλογος.
Σήμερα είναι μία  καλή ημέρα για να συνειδητοποιήσεις πως η επαφή με τον/τη σύντροφό σου έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου, για αυτό μην  την αποφύγεις λόγω άλλων υποχρεώσεων! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μέσω του/ης αδερφού/ης ή κάποιου άλλου στενού συγγενή σου θα σου φτιάξει την ημέρα.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ξεκινήσεις κάτι το οποίο μπορεί να σε χαλαρώσει ψυχικά και σωματικά καθώς τις τελευταίες ημέρες πιθανό να έχεις παρατηρήσει ένα έλλειμμα ενέργειας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και  σε προτρέπει να ξεκινήσεις διαλογισμό, γιόγκα ή κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει σώμα και πνεύμα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά ζητήματα και αν το καταφέρεις θα νιώσεις ανάλαφρος/η. Πρόσεξε την τάση σου να είσαι καχύποπτος/η με όλους καθώς μπορεί να προσβάλλεις με τον τρόπο σου κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σήμερα  θα είναι πιο εύκολο να ακούσεις  αυτά που δεν λέγονται για αυτό μη δώσεις βάση μόνο σε αυτά που θα σου πει ο/η σύντροφός σου αλλά και σε αυτά που θα σου δείξει με τον τρόπο του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επαφή με κάποιο πρόσωπο που δεν σε αφήνει αδιάφορο/η θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.
Υδροχόος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα τα βοηθήσει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου τις πρωινές ώρες θα σου χαρίσει παραπάνω ενέργεια και θα είναι εύκολο να τρέξεις προκειμένου να διευθετήσεις ζητήματα για μία ομάδα ανθρώπων στην οποία είσαι μέλος. Δεν αποκλείεται να σου ανατεθεί και ένα νέο project από κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι και αυτό θα ανεβάσει και τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Μην ξοδέψεις την ενέργειά σου αλόγιστα και κράτησε την μόνο για πράγματα που χρειάζεται.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αναλάβεις από κοινού με τον/τη σύντροφό σου μία δραστηριότητα η οποία  θα βοηθήσει μία μερίδα ανθρώπων και θα σχετίζεται με εθελοντική εργασία. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στις ομάδες με τις οποίες θα ασχοληθείς σήμερα θα βρεις  κάποιον/α που θα ξεχωρίσει.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς όπως και εχθές με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο το πρωί είναι ευνοϊκό για εσένα, καθώς θα προσφέρει μία κινητικότητα σε εργασιακά ζητήματα η οποία θα είναι υπέρ σου. Δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για να αναλάβεις κάτι νέο το οποίο μπορεί να συνοδεύεται και με περισσότερες ευθύνες αλλά θα έχει και το ανάλογο οικονομικό μπόνους. Προσπάθησε να επιλέξεις που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου και μην πέσεις στην παγίδα να ανοίξεις πολλές δουλειές ταυτόχρονα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν θέλεις να του/ης προτείνεις να σε βοηθήσει με μία υποχρέωση επαγγελματικής φύσεως. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον άνθρωπο που συναντάς στη δουλειά σου, το οποίο δεν είναι τόσο εμφανές. 
Ζώδια 1657170391048331044
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε