Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου και θα ξυπνήσει μέσα σου επαναστατικά αισθήματα αλλά και την ανάγκη να βοηθήσεις για το κοινό «καλό».  Η ενασχόλησή σου με ομάδες ευνοείται σήμερα για αυτό ακόμα και αν δεν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου επεδίωξε το. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα  στα αισθηματικά σου ζητήματα το οποίο θα «κουβαλάς» όπου κι αν πας σήμερα. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις καταστάσεις ώστε να μην την πληρώσουν άνθρωποι που δεν φταίνε.
Σήμερα τα τερτίπια ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου θα είναι αρκετά όμως μπορεί να βγουν σε πολύ καλό, καθώς θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας και θα την κάνουν άκρως ερωτική. Αν είσαι ελεύθερος/η η διάθεσή σου θα ζωντανέψει καθώς θα συγχρωτιστείς με νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Ταύρος
Σήμερα από τη μία θα σε νοιάζει πολύ το πως φαίνεσαι στους γύρω σου και ιδιαίτερα στον κοινωνικό σου περίγυρο, από την άλλη όμως  η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις την επανάστασή σου! Τα αντικρουόμενα συναισθήματα θα δημιουργήσουν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μην τη μεταφέρεις και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν ένα γερό crash test. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να δημιουργήσει ανατροπές και να διαταράξει σχέσεις που έχουν γερές βάσεις.
Η ημέρα σήμερα θα φέρει οτιδήποτε έχει μπροστά τη λέξη κεραυνοβόλο είτε αυτό είναι έρωτας είτε είναι χωρισμός, για αυτό θα πρέπει να προσέξεις καθώς από τις κινήσεις σου θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.  Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως οι ερωτικές περιπέτειες είναι πιθανές…
Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σε καλεί να βγεις, να κάνεις μία μονοήμερη εκδρομή  και να περάσεις καλά με ανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.  Σήμερα καλό θα ήταν να βρεις κάτι να ασχοληθείς και να γεμίσεις την ημέρα σου διαφορετικά ο εκνευρισμός σου δεν θα αργήσει να φανεί. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έρθουν στο μυαλό σου κάποιες σκέψεις σχετικά με ερωτικά ζητήματα και απωθημένα του παρελθόντος, που θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μέσα στην ημέρα καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να δυναμιτίσεις το κλίμα χωρίς καν  να το καταλάβεις.
Σήμερα η ημέρα  μπορεί να φέρει εκρήξεις με τον/τη σύντροφό σου αλλά και ισχυρό πάθος το οποίο θα σας βοηθήσει τελικά να ξεπεράσετε τις εντάσεις που θα προκύψουν μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον  θα σε αναστατώσει ευχάριστα.
Καρκίνος
Σήμερα το πιο πιθανόν είναι να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα ούτε και να γεμίσεις την ημέρα σου με δουλειές και υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Υδροχόο σε κάνει ευερέθιστο/η. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Να θυμάσαι πως από την ημέρα μπορεί να βγει κάτι καλό όσο κι αν οι πιθανότητες σου φαίνονται μικρές. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου και τα κτητικά σου συναισθήματα να κάνουν παιχνίδι.
Σήμερα δεν αποκλείεται να ερωτευτείς το ταίρι σου ξανά από την αρχή και να το εκπλήξεις ευχάριστα, όμως πρόσεξε  γιατί αυτό δεν είναι δικαιολογία για τις ζήλιες  που θα του κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ο κεραυνοβόλος έρωτας παραμονεύει ο οποίος θα είναι και στη συνέχεια απρόβλεπτος!
Λέων
Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα καθώς με τον ένα ή τον άλλον τρόπο δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις!  Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθούν ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Προσπάθησε να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, οι οποίες θα είναι έντονες και σπασμωδικές σήμερα ακόμα και για ζητήματα που δεν χρειάζεται. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις και τελικά δεν γλιτώσεις τις εντάσεις πριν πας σπίτι κάνε και μία μεγάλη βόλτα ώστε να αποφορτιστείς και να μην ξεκινήσεις δεύτερο γύρο εκεί.
Οι εξελίξεις στα ερωτικά σου ζητήματα θα είναι ραγδαίες και ίσως αναπάντεχες μιας και ο Ουρανός θα κάνει το θαύμα του σε αυτές! Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση πρόσεξε καθώς  η ημέρα θα είναι επιρρεπής σε επεισόδια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι αναπάντεχη  και ολίγον περίεργη για αυτό κράτησε μικρό καλάθι για τη συνέχεια.
Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, φρόντισε να τσεκάρεις τις εργασιακές υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειές καθημερινότητας ώστε να μη σε προλάβουν! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα υπάρξουν αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα που θα εκνευριστείς, είτε από το φόρτο εργασιών που έχεις επωμιστεί είτε και από τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς φημίζεσαι για αυτό μιας και το κλίμα θα είναι ήδη έντονο. Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα σε βοηθήσουν σε κανένα τομέα για αυτό απόφυγε τες συνειδητά.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες δεν ήσουν και τόσο φρόνιμος/η απέναντί του/ης, και έχεις κάνει κάτι που δεν θέλεις να μάθει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το στενό σου περιβάλλον θα σε αναστατώσει  όπως θα έρθει, πρόσεξε όμως καθώς με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να φύγει.
Ζυγός
Σήμερα η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική αλλά και έντονη για εσένα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να πλήξεις ούτε στιγμή, ιδιαίτερα αν έχεις εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτά τις οποίες δεν περιμένεις! Να θυμάσαι πως μπορείς να γλιτώσεις πολλά αν οι αντιδράσεις σου δεν είναι έντονες ώστε να δημιουργήσουν συγκρούσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα και τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις σπατάλες καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια επιπλέον ξαφνικά έξοδα.
Σήμερα θα πρέπει να έχεις τα πόδια σου γερά στη γη καθώς μία νέα γνωριμία θα σε απογειώσει αλλά το ίδιο απότομη μπορεί να είναι και η προσγείωση. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου μη σκεφτείς καν να ρισκάρεις τη σχέση σου για να δοκιμάσεις κάτι νέο!
Σκορπιός
Τα ζητήματα που απασχολούν τους δικούς σου ανθρώπους και σχετίζονται με το σπίτι σου και την ακίνητη σου περιουσία θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα, καθώς θα φροντίσει να τα φέρει η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο. Μαζί με αυτά θα φέρει και κάμποσα παράπονα τα οποία έχεις κρατήσει για τους δικούς και τώρα θεωρείς πως είναι η κατάλληλη ώρα για να τα πεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως «όχι αγαπημένε μου Σκορπιέ», σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να ανοίξεις ξανά ζητήματα του παρελθόντος. Αν το κάνεις τότε προετοιμάσου για εντάσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα  στη σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες σχέσεις σου καθώς και για τις συνεργασίες.
Η ημέρα θα είναι απρόβλεπτη για τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό φρόντισε να θωρακίσεις με τη σωστή συμπεριφορά σου τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση με κάποιο συνεργάτη σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο, μπορεί να προκύψει ξαφνικά και να ταράξει τα ύδατα!
Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει τον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει τα κατάλληλα ερεθίσματα προκειμένου να περάσεις  ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σου παρέα με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις συναναστροφές σου καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα βρεθούν κάποιοι που θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις την καλή διάθεση που θα έχεις και μην πέσεις στην παγίδα να «τσιμπήσεις». Ένα εργασιακό σου ζήτημα μπορεί να σε εκνευρίσει εξίσου, για αυτό διευθέτησε καθετί που έχεις εκκρεμότητα πριν αποφασίσεις  να πιείς ένα καφέ και να συναντηθείς με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τα αισθηματικά σου ζητήματα και διπλά προσεκτικός/η σε περίπτωση που έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου. Η ημέρα θα έχει ερωτικό παρασκήνιο και δεν αποκλείεται να έχεις και νέα από κάποιο/α πρώην σύντροφό σου. Σκέψου καλά πριν δράσεις και αν έχεις σχέση μην τη ρισκάρεις.
Αιγόκερως
Σήμερα τα οικονομικά σου ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τον Υδροχόο σε κάνει να ψάχνεις να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδα ή έστω να μειώσεις τα έξοδα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με  την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν και έξοδα τα οποία δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που ξοδεύεις σήμερα και μην κάνεις παρορμητικές αγορές,  ώστε να είσαι πιο ευέλικτος/η σε περίπτωση που προκύψει κάποιο έξοδο εκτός προγράμματος!
Σήμερα  ο μόνος τρόπος για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου είναι για να του/ης γκρινιάξεις για τα έξοδα που κάνει, για αυτό καλύτερα προτίμησε να κρατήσεις απόσταση ασφαλείας ώστε να μη δημιουργηθεί εκνευρισμός ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τις νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να σε εκνευρίσουν, αλλά αυτό θα είναι που θα σου αρέσει!
Υδροχόος
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και  με αυτό το πέρασμα τελείωσαν και οι ημέρες που αισθανόσουν υποτονικός/η και καχύποπτος/η. Τώρα είσαι έτοιμος/η να βγεις ξανά μπροστά και να επιστρέψεις στην κανονικότητα και σε αυτά που επιθυμείς. Μέρος της δικής σου κανονικότητας αποτελούν και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, για αυτό δώσε τους την αναγκαία προσοχή. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως η ημέρα μπορεί να φέρει μπερδέματα ανάμεσα σε επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην τα μπλέξεις γιατί μετά δεν θα είναι εύκολο να τα ξεμπλέξεις.
Σήμερα η ημέρα θα είναι ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου φρόντισε τον/ην για να μην τον/ην χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος δες μία νέα γνωριμία προσεκτικά και ακόμα πιο προσεκτικά αν  ξεκινήσει από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Ιχθύες
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από το φιλικό σου περιβάλλον και την πολυκοσμία των προηγούμενων ημερών καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Η αλήθεια είναι πως όλοι μας έχουμε ανάγκη κάποιες στιγμές ξεκούρασης αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας, για αυτό εκμεταλλεύσου την κατάσταση και βρες χρόνο για εσένα. Το ταυ τετράγωνο που  σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως  κάποιες στιγμές θα νιώθεις αρκετά νευρικός/η και έτοιμος να κάνεις την ανατροπή σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Μόνο οι πράξεις που είναι αποτέλεσμα σκέψης ευνοούνται σήμερα, καθώς οτιδήποτε άλλο θα περιπλέξει τα πράγματα και δεν θα είναι υπέρ σου.
Σήμερα προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον/τη σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα πίσω από την πλάτη του/ης καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν θα μείνει κρυφό! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις «μυστικές επαφές» ερωτικού τύπου, αν θέλεις να εξακολουθήσουν να είναι μυστικές! 

Ζώδια 6250307775098292356
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε