Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 2/8/2018


Καλημέρα σας! Για να δούμε τι θα μας φέρει η δεύτερη μέρα του Αυγούστου!

Κριός
Κριέ,το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή . Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει τον σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ταύρος 
Ταύρε,δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν.Στα οικονομικά σου αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.Στα αισθηματικά σου, η μέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου.  Αν είσαι μόνος αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι από σήμερα και στο εξής μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το παρελθόν σου.
Δίδυμοι
Δίδυμε,στη δουλειά σου μίλησε με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ψάξε μαζί τους κάποιες λύσεις στα ζητήματα που σας πάνε πίσω επαγγελματικά. Μπορείς να κλείσεις πετυχημένες συμφωνίες και να προχωρήσεις ζητήματα, που θέλουν υπογραφές. Προσοχή στις αποφάσεις που έχουν οικονομικό ρίσκο.Στα αισθηματικά σου, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου.
Καρκίνος
Καρκίνε,οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα αναφορικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, μόνο αν είσαι σίγουρος . Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν.Στα αισθηματικά σου,άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησε τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματα σου. Οι ελεύθεροι καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Λέων 
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος που σε διακατέχει και να στρώσεις τα σχέδια σου για μία υπόθεση που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να κάνεις καλό πρόγραμμα.Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να περάσεις μία παθιασμένη μέρα μαζί του. Υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο μεριές, γι’ αυτό μην διστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση.
Παρθένος
Παρθένε,μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν.Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αλλά καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Και αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου πολλά θέματα που σε άγχωναν, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα,όμως συνέχισε να κάνεις οικονομία.Στα αισθηματικά σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα, κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.
Σκορπιός
Σκορπιέ,στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων.Στα αισθηματικά σου,θα υπάρξει στασιμότητα στη σχέση σου, αλλά αν θέλεις μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.
Τοξότης
Τοξότη,πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, με την βοήθεια που σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου αγαπητέ Τοξότη. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο και ξοδεύεις πολλά χρήματα οπότε χειρήσου τα με σύννεση.Στα αισθηματικά σου,η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα  . Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, πρέπει να ξέρεις ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι,για να αλλάξει και η αισθηματική σου ζωή.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή για να μη χάσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στις υποχρεώσεις σου. Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις σήμερα τις κινήσεις πανικού που θα σε αποσυντονίσουν. Κυρίως τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία και απαιτούν σοβαρότητα από μέρους σου.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι σήμερα να ξεχάσεις τα προβλήματα της σχέσης σου και να απολαύσεις το καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο σύντροφός σου . Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, σήμερα δεν θα λείπουν τα φλερτ που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.
Υδροχόος
Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα καλό σημείο και οι προσπάθειες που έχεις κάνει σου δίνουν στιγμές ικανοποίησης και αναγνώρισης. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Μην κάνεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και σκέψου πριν δεχτείς κάποιες συνεργασίες.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.
Ιχθείς
Ιχθύ, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλειςκαι πολλές από τις αλλαγές που ετοιμάζεσαι να κάνεις θα βγουν προς όφελός σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και αν συνεχίσεις να προσέχεις, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Στα αισθηματικά σου,χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πας καλύτερα τα πράγματα μέσα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις επειδή φοβάσαι τη ρήξη . Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Ζώδια 6379489759104640235
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε