Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 31/7/2018


Καλημέρα !! Για να δούμε πως θα είναι η τελευταία μέρα του Ιουλίου!
Κριός
Κριέ,στη δουλειά σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα όσα σε αγχώνουν περισσότερο, για να ηρεμήσεις και να κινηθείς αποτελεσματικά και σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Η ημέρα είναι καλή για συμφωνίες οικονομικές, αλλά με προσοχή .Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή αν θέλεις να μείνεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος για να προχωρήσεις μπροστά. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου.
Ταύρος
Ταύρε,η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και αν δείξεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται θετικά χωρίς να αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Αν τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ανησυχούν, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές.Στα αισθηματικά σου,η ημέρα είναι καλή για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου και καλό είναι να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου κρυφά. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα.
Δίδυμοι
Δίδυμε,οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.Στα αισθηματικά σου,η καλή σου διάθεση θα σου δώσει σήμερα περισσότερο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.
Καρκίνος
Καρκίνε,τα επαγγελματικά σου θα χαρακτηριστούν από τη δική σου τάση να κάνεις αρκετές αλλαγές σε τομείς που σε ενοχλούν. Μπορείς σήμερα να κλείσεις κάποια χρέη του παρελθόντος και αυτό θα σε χαλαρώσει αρκετά. Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μην μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην το κάνει και ο σύντροφός σου.
Λέων
Λέοντα,σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.Στα αισθηματικά σου,μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά τον σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας.
Παρθένος
Παρθένε,tα επαγγελματικά σου έχουν πολλές υποχρεώσεις και μόνο ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις. Δείξε την κατάλληλη ωριμότητα σε όλα τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και στα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να μην τα βάζεις συνεχώς μαζί του.
Ζυγός
Ζυγέ,φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή που να έχει σχέση με έξοδα. Στα αισθηματικά σου,ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή,  μιας και ο σύντροφός σου σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς.
Σκορπιός
Σκορπιέ,τα επαγγελματικά σου μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό, με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν μέχρι το μεσημέρι. Μη δώσεις συνέχεια σε σχόλια συνεργατών σου αλλά δείξε κατανόηση. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε δύσκολη φάση. Στα αισθηματικά σου,τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα σε ένταση. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι, γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου!
Τοξότης
Τοξότη,στη δουλειά σου τα πράγματα θα κυλήσουν σήμερα αρκετά καλά, καθώς θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου για την προώθηση κάποιων σχεδίων σου.  Τα οικονομικά σου με την σειρά τους θα αρχίσουν να αυξάνονται σημαντικά.Στα αισθηματικά σου,Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέση σου. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου,σήμερα, φρόντισε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας, ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν.
Υδροχόος
Υδροχόε,θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, που θα σου φέρουν μία βελτίωση στα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,αφιερώσου λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις έξω από τη σχέση σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα.Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σας και τα πράγματα θα πάνε όπως τα υπολογίζεις.
ΠΗΓΗ
Ζώδια 2612448245989030045
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε