Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 19/7/2018


Καλημέρα !! Ας δούμε πως θα είναι η Πέμπτη για τους δώδεκα του ζωδιακού κύκλου!
Κριός

Κριέ,στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα σου δώσει τις λύσεις που αναζητάς. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Στα αισθηματικά σου,θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτό το βράδυ. Όμως, πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.
Ταύρος
Ταύρε,μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου αυτήν την Πέμπτη, θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αισθητά από τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.
Δίδυμοι
Δίδυμε,στη δουλειά σου, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου , για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου.
Καρκίνος
Καρκίνε,στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.Στα αισθηματικά σου,πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και θα έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του.
Λέων
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια εμπόδια και ίσως προς στιγμήν να νιώσεις ότι κανείς δεν ακούει ή δεν υπολογίζει τις ιδέες σου. Μη χάσεις την υπομονή σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχεις καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου.
Παρθένος

Παρθένε,στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο και δημιουργούσαν επανειλημμένα προστριβές ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.Στα αισθηματικά σου,πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου.
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε καλύτερα.Στα αισθηματικά σου,υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες.
Σκορπιός
Σκορπιέ,στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Στα αισθηματικά σου,μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου .
Τοξότης
Τοξότη,ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, γι’ αυτό μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, προσπαθώντας να εκμαιεύσεις την γνώμη τους και να ικανοποιήσεις τυχόν ανασφάλειες σου. Σίγουρα δεν σου χρειάζεται. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να εξετάσεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου,αναζήτησε την παρέα του συντρόφου σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Θα σου αποδείξει ότι είναι στο πλευρό σου και θα νιώσεις ασφαλής και ήρεμος.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου,αυτή η Πέμπτη θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες και θα διευκολύνει την προώθηση των ζητημάτων σου, για να έλθουν πιο γρήγορα στην επίτευξη τους.  Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και δώσε προσοχή σε κάθε οικονομική συναλλαγή που θα προκύψει.Στα αισθηματικά σου,ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις, αλλά καλό είναι να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου για κάποιο διάστημα, μέχρι τουλάχιστον να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις. Το καλό είναι ότι αρχίζουν και αποδίδουν οι προσπάθειες σου και τα οικονομικά σου δείχνουν σαφή βελτίωση.Τα αισθηματικά σου,μάλλον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα σήμερα με τον σύντροφό σου.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Έχε το νου σου σε συνεργασίες που θέλουν λίγο σπρώξιμο. Ίσως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να σπρώξει… Τα οικονομικά ανοίγματα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή την ημέρα.Στα αισθηματικά σου,αν δεν ηρεμήσεις, δεν θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά.
Ζώδια 6304831674724363039
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε