Loading...

ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού: 《Τοπική Περιοδεία με θέμα την Υγεία, στο Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ》


Στο πλαίσιο πραγματοποίησης των τοπικών περιοδειών και ύστερα από την ολοκλήρωση των θεματικών της Αυτοδιοίκησης και της 3ης Ηλικίας, την Παρασκευή 4 Μαΐου πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων στα πλαίσια της ομώνυμης Τοπικής Περιοδείας για την Υγεία. 

Ακολουθεί σχετική δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού Βασίλη Κεσίδη:

''Στα πλαίσια του αφουγκρασμού της κοινωνίας, ευρύτερα, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το Κέντρο Υγείας Καλυβίων, με αποτέλεσμα έναν πολύ παραγωγικό διάλογο με τον Διευθυντή, και το Προσωπικό, με χαρά μας γνωστοποιήθηκε πώς βρίσκεται σε ανοδική πορεία, στοχεύοντας όμως πάντα για το καλύτερο, είναι μια δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας που εξυπηρετεί και δημότες γειτονικών δήμων αλλά και μεγάλο αριθμό παραθεριστών και τουριστών ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο. Κατέχει περισσότερες από 10 ειδικότητες ιατρών και οι εγκαταστάσεις του κατά πλειοψηφία είναι πλήρως λειτουργικές. Εμείς βρεθήκαμε εδώ όχι για να επαινέσουμε (αν και χρειάζεται και αυτό) αλλά για να τονίσουμε την εύρρυθμη λειτουργία του, την αναπτυξιακή του πορεία και την δέσμευσή μας για την υποστήριξη αυτής της δομής περίθαλψης.
Οι νέοι είμαστε δίπλα στους επιστήμονες που προσπαθούν για το αύριο, αφήνοντας πίσω τις παθογένειες του εχθές. Η κοινωνία πρέπει να καταλάβει πώς είμαστε δίπλα της και βγαίνουμε μπροστά, για να αφουγκραστούμε, να μάθουμε και να συνδράμουμε στην προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα, αυτή που μας αξίζει. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή και το προσωπικό για την φιλοξενία και τον χρόνο τους. Είμαστε κοντά τους.''



Πολιτική 787881505619386207
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε