Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 29 Μαρτίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα σίγουρα δεν θα καταφέρεις να βαρεθείς ακόμα και αν το θέλεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα φροντίσει να γεμίσει τις ώρες σου με δουλειές και υποχρεώσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να  παραποιήσεις λίγο την αλήθεια προκειμένου να αποφύγεις κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες σου έχουν αναθέσει. Πρόσεξε καθώς αν πεις κάτι που δεν ισχύει πρέπει να το έχεις οργανώσει πολύ καλά, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνεις αντιληπτός/η από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και μετά να χρειαστεί να δικαιολογηθείς!
Σήμερα είναι γεγονός πως θα έχεις κάποιες δουλειές παραπάνω που ενδέχεται να τις επικαλεστείς προκειμένου να πάρεις "ρεπό" από τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν  είσαι σε  ερωτική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην πεις πολλά σε μία νέα γνωριμία τα οποία δεν εννοείς.
ΤΑΥΡΟΣ
Έφτασε η μέρα που θα μπορέσεις να κάνεις ένα διάλειμμα και να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου! Μια έξοδος με φίλους, η ενασχόληση με αγαπημένες δραστηριότητες αλλά και τα αισθηματικά ραντεβού ευνοούνται! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βάλει στη διαδικασία να πεις μερικά ψεματάκια προκειμένου να ακυρώσεις  μία συνάντηση που δεν επιθυμείς. Αν βγεις έξω πρόσεξε τις υπερβολές στην κατανάλωση ποτού καθώς μπορεί να το παρακάνεις.
Σήμερα η αλήθεια είναι πως θα φλερτάρεις αρκετά και είναι πιθανό να γίνεις αντιληπτός/η από τον/τη σύντροφό σου και να χρειαστεί να  ξεκινήσεις να βρίσκεις δικαιολογίες προκειμένου να καλυφθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ακούσεις τα πάντα από μία νέα γνωριμία και περίμενε να δεις και τις πράξεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη  βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις των δικών σου και του σπιτιού σου. Είναι πιθανό να σε πιάσει το παράπονο και να ξεκινήσεις να πιστεύεις πως όλα σε έχουν κουράσει. Η αλήθεια είναι πως  θα έχεις μία γενικότερη δυσθυμία σήμερα και ενδεχομένως να την πληρώσουν οι δικοί σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς ενδέχεται να προκύψει κάποιο μπέρδεμα στη δουλειά ή να προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο  να θολώσουν την κρίση σου. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, ιδιαίτερα με επαγγελματικά ζητήματα  και  απομάκρυνε από κοντά σου τους κόλακες.
Η ειλικρίνεια δεν θα είναι το βασικό στοιχείο της ημέρας και θα πρέπει να το έχεις κατά νου είτε είσαι ελεύθερος/η είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι σε αυτά που θα ακούσεις από τον/ην ενδιαφερόμενο και αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση τσέκαρε κάτι το οποίο θα σου φανεί "μη ρεαλιστικό".
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να επιδιώξεις να δεις συγγενείς γνωστούς ακόμα και οι γείτονές σου! Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο ενισχύει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αλλά και την ανάγκη σου να αποκομίσεις πληροφορίες από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να  θολώσει την κρίση σου και να φέρει στα αυτιά σου πληροφορίες για τους γύρω σου οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μη βιαστείς να βγάλεις αποφάσεις για οτιδήποτε και για οποιονδήποτε, καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα μπορέσεις εύκολα να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για τα πράγματα.
Το ταίρι σου μπορεί να σου μεταφέρει νέα από το περιβάλλον σας όμως βεβαιώσου πώς ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς και οι παρανοήσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πάρεις αποφάσεις για μία πρόσφατη γνωριμία και περίμενε λίγο καθώς η ήμερα δεν ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα.
ΛΕΩΝ
Σήμερα η αλήθεια είναι πως θα νιώθεις ανασφάλεια για αυτό και θα στρέψεις την προσοχή σου στα χαρίσματα και τις δεξιότητές σου που ξέρεις  πως υπερτερείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δείξεις τι αξίζεις και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν αυτήν ακριβώς την ανάγκη σου και θα σε γεμίσουν με κολακείες. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η για την φερεγγυότητά τους και συζήτησε τα θέματα που σε απασχολούν -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα- μόνο με ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σου πει αυτά που θέλεις να ακούσεις αν τον πιέσεις όμως ενδέχεται να μην είναι η πραγματική του άποψη. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να "πατήσει" πάνω στις ανασφάλειές σου για αυτό καλό θα ήταν να τις εκμυστηρεύσεις ακόμα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να δείξεις τι ακριβώς θέλεις στους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Σημασία έχει ο τρόπος που θα το κάνεις και θα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά καθώς είτε θα σας φέρει κοντά είτε θα σας απομακρύνει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς ενδέχεται να ακουστούν κάποιες ανακρίβειες σήμερα που ίσως να μην αντιληφθείς. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, για συζήτηση σοβαρών θεμάτων και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με συνεργασίες, σχέσεις και συμβόλαια καθώς οι καταστάσεις και οι όροι δεν θα είναι ξεκάθαροι.
Σήμερα μπορεί να πεις στο ταίρι σου κάτι που δεν ισχύει όμως να έχεις το νου σου πώς το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει και εκείνο και μάλιστα με την ίδια ευκολία! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με κρυμμένα χαρτιά για αυτό χρειάζεται προσοχή.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα έχεις ανάγκη από εσωστρέφεια για αυτό και θα είναι συνειδητή επιλογή σου να μείνεις μακριά από φασαρίες και κόσμο καθώς θέλεις να  ανασυντάξεις  τις δυνάμεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα φέρει στην επιφάνεια  τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε παρασύρει στη δίνη μη ρεαλιστικών καταστάσεων και ανησυχιών και θα χρειαστεί να ασκήσεις βούληση προκειμένου να βγεις από το φαύλο κύκλο των σκέψεών σου. Αν έχεις κάποια πρακτική δουλειά να κάνεις πρόσεξε τη ιδιαίτερα καθώς μπορεί να σε μπερδέψει  με αποτέλεσμα να μην την κάνεις έτσι όπως πρέπει.
Σήμερα οι παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν ανάμεσα σε σένα και στον/στη σύντροφό σου λόγω παρανοήσεων των λεγόμενων σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για ξεκάθαρα πράγματα για αυτό μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα μπερδευτούν κι άλλο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι φίλοι σου και τα νέα τους θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει ούτε να βαρεθείς αλλά ούτε και να μείνεις μόνος/η σου. Τηλέφωνα, πληροφορίες, νέα, συζητήσεις και συναντήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους είναι πολύ πιθανά σενάρια για σήμερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σας παρασύρει σε  κραιπάλες μέχρι τελικής  πτώσεως για αυτό θα πρέπει να είσαι λίγο εγκρατής προκειμένου  να "μαζέψεις" και τους υπόλοιπους. Μη δώσεις βάση σε κάθε νέο που θα φτάσει στα αυτιά σου σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό  να φτάσει διαστρεβλωμένο.
Προσπάθησε να κρατήσεις διαχωρισμένα τα θέματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου και αυτά που σχετίζονται με τους φίλους σας  αν δεν θέλεις να μπερδευτούν όλα μαζί καθώς η ημέρα ευνοεί μπερδέματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πιθανή αλλά μπορεί να μην είναι ειλικρινής.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα θα εγείρει επαγγελματικά ζητήματα και θέματα κοινωνικής καταξίωσης καθώς η Σελήνη από την Παρθένο δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις και θα σε βάλει στη διαδικασία να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τις δεξιότητές σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πώς δίπλα σου θα βρεθούν κόλακες και άνθρωποι οι οποίοι δεν θα είναι 100% ειλικρινείς μαζί σου. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στα επαγγελματικά σου θέματα καθώς θα σε παρασύρει και θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Ακόμα θα πρέπει να είσαι εξίσου προσεκτικός/η σε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση που μπορεί να  σου γίνει καθώς το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Σήμερα το ταίρι σου  μπορεί να σε μπερδέψει σε ζητήματα που έχεις για αυτό προσπάθησε να τα λύσεις μόνος/η σου και αν μπορείς όχι σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα ενδιαφέρον πρόσωπο θα πει πολλά το θέμα είναι τι από αυτά θα μπορέσει να πραγματοποιήσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε βάζει στη διαδικασία να ετοιμάσεις βαλίτσα και να φύγεις άμεσα για ένα ταξίδι σε κάποιο προορισμό προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει πολύ αφηρημένο/η  για αυτό τσέκαρε τα ραντεβού που έχεις σήμερα αλλά και τις συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν έχεις κανονίσει ήδη ένα ταξίδι έλεγξε ξανά πως δεν έχεις ξεχάσει κάτι και δες όλες τις λεπτομέρειες, καθώς είναι πιθανό κάτι να σου έχει διαφύγει και μετά θα χρειαστεί να τρέχεις πίσω.
Σήμερα θα είναι δύσκολο να βρεις μία κοινή γραμμή συνεννόησης με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είστε και οι δύο ιδιαίτερα αφηρημένοι, ο καθένας με τις σκέψεις του. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τις απόψεις των γύρω σου σχετικά με μία νέα γνωριμία και να κάνεις κάτι τελικά δεν θέλεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σκέψεις σου θα είναι  βαθιές και τα συναισθήματά σου έντονα σήμερα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητας, αλλά μόνο με αυτά που θα ιντριγκάρουν  το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και δημιουργεί την ανάγκη για μυστήριο και νέες συγκινήσεις με αποτέλεσμα να ασχοληθείς μόνο με κάτι ή κάποιον που μπορεί να σου τις προσφέρει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ημέρα θα έχει παρανοήσεις  που δεν θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα  ζητήματα που σε απασχολούν. Αν έχεις σε εκκρεμότητα κάποιο οικονομικό ζήτημα απόφυγε να ασχοληθείς με αυτό σήμερα καθώς τα ξεκαθαρίσματα δεν ευνοούνται.
Σήμερα επιθυμείς να ακούσεις τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου όμως να ξέρεις πως αν τον/ην πιέσεις ενδέχεται να σου πει και πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/Η η μέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά και ερωτικά ξεκαθαρίσματα, για αυτό τήρησε στάση αναμονής.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις την ημέρα μαζί με αγαπημένους συνεργάτες σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα βρίσκεις νόημα πουθενά αν δεν έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους που θέλεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με  τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως αυτά που θα ακουστούν σήμερα μπορεί να μην ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα για αυτό καλό θα ήταν να ελέγξεις κάποια ζητήματα σημαντικά για εσένα. Ακόμα καλό θα ήταν να αποφύγεις να συζητήσεις για μία νέα συνεργασία πόσο μάλλον υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο. Κλείσε τα αυτιά σου στις Σειρήνες και  προσπάθησε να αφήσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με νέες συμφωνίες για άλλη μέρα.
Σήμερα έχεις αρκετές πιθανότητες να πεις κάτι που δεν ισχύει στον/τη σύντροφό σου είτε ηθελημένα είτε άθελά σου όμως να ξέρεις πως τις ίδιες πιθανότητες έχεις και να ακούσεις κάτι αντίστοιχο! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι για αυτά που θα ακούσεις από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. 
Ζώδια 1840465072653886585
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε