Loading...

Γαλάζιο αποκριάτικο γλέντι από τη ΔΗΜ.Τ.Ο Μενιδίου



Μια μεγάλη νεοδημοκρατική γιορτή έλαβε χώρα χθες βράδυ στο Μενίδι. Η γαλάζια δημοτική τοπική οργάνωση, εξ’ αφορμής των αποκριών, διοργάνωσε ένα φαγοπότι για… δυνατούς παίκτες. Σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του Μενιδίου, στη ταβέρνα του Νώντα, οι νεοδημοκράτες συγκεντρώθηκαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Βέβαια, πέραν των προπόσεων διεξήχθη και πολιτική συζήτηση. Κι εκεί τα πνεύματα πήραν «φωτιά». Όλοι, στελέχη και φίλοι του κόμματος, δεικνύουν μεγάλη διάθεση να συνδράμουν την παράταξή τους. Τα «πρέπει να φύγουν» αλλά και «πόσο κακό θα κάνουν ακόμα στο τόπο αυτοί άνθρωποι;» (σ.σ. οι κυβερνώντες) ήταν κουβέντες που ακούγονταν σε κάθε τραπέζι.

Ο ιθύνων νους, η δραστήρια πρόεδρος της τοπικής, Γεωργία Βλάχου, επιμελήθηκε κάθε πτυχή της βραδιάς. Επιθυμούσε πολύ, να γίνει μια ωραία μάζωξη, στην οποία, οι παρευρισκόμενοι θα άφηναν για λίγο τα προβλήματα και το μόχθο της καθημερινότητας, και θα απολάμβαναν κρασάκι και νόστιμους μεζέδες με αγαπημένους φίλους. Έτσι και έγινε. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και γιορτινό. Όλοι συνεχάρησαν την «Γεωργία τους», όπως την αποκαλούν. Και εκείνη χαμογελούσε διαρκώς. «Αυτές οι συνεστιάσεις θυμίζουν παλιές καλές μέρες» ψιθύριζαν μεταξύ τους οι παρευρισκόμενοι.


Εκτός λοιπόν από τη δυναμική Γεωργία Βλάχου, εκεί ήταν και η ΟΝΝΕΔ του Μενιδίου, φορείς και διάφορα σωματεία από την ευρύτερη περιοχή, όπως αυτό των Θεσσαλών Μενιδίου και πολλά στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Το παρών στη συνεστίαση έδωσε και ο νομικός, συντονιστής της ομάδας ιδιωτικών επενδύσεων, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ και επιφανές στέλεχος της κεντροδεξιάς στην Αττική, Κωνσταντίνος Δέδες.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κος Δέδες, σημείωσε ότι κάθε νεοδημοκράτης έχει καθήκον να πείσει τους φίλους του που δε ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές. «Εχθρός της Νέας Δημοκρατίας είναι η αποχή» τόνισε, και συμπλήρωσε πως «ευτυχώς για τον τόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και η ΝΔ κυβέρνηση». 

Στη συνέχεια, ο Κώστας Δέδες, επιτέθηκε στη κυβέρνηση. «Η κατάσταση δε πάει άλλο. Υπάρχει μια καταστροφική και εθνομηδενιστική αντιπατριωτική κυβέρνηση. Ξέρετε ότι είμαι μετριοπαθής, αλλά πιο αμοραλιστές και ανεύθυνους δεν έχω ξανά δει» είπε και προσέθεσε πως «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λυμαίνονται την εξουσία και απομυζούν το εθνικό κεφάλαιο και φρόνημα, οδηγώντας μας στην αβεβαιότητα. Σπρώχνουν γενιές παιδιών, παιδιών μας, μορφωμένων παιδιών μας, στο εξωτερικό. Μικραίνουν τη ψυχή και το δυναμικό, ενός σπουδαίου έθνους. Αυτό δεν θα συνεχίσει» ολοκλήρωσε, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους. Τέλος, αφού τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και την αντιμετώπιση, ευχήθηκε «καλήν αντάμωση στους φιλελεύθερους και δημοκρατικούς αγώνες για την πατρίδα μας».


Επρόκειτο για μία πολύ επιτυχημένη βραδιά. Το καλό φαγοπότι, συνδυάστηκε με καλή παρέα και πολύ κέφι. Τις πρώτες πρωινές ώρες που αποχωρούσαν και οι τελευταίοι, συζητούσαν ότι η βραδιά πρέπει να επαναληφθεί.



Πολιτική 4298511887904801732
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε