Loading...

Απάντηση Δημάρχου Σαρωνικού στην καταγγελία του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων




Γιώργος Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού: Την επόμενη ανακοίνωση του για το συλλαλητήριο του Συντάγματος στις 4 Φεβρουαρίου, το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων να την εκδώσει από τα Σκόπια.


Το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, αποκομμένο από τη σημερινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα κι αρνούμενο, λόγω μικροκομματικών αγκυλώσεων και ιδεοληψιών, να αντιληφθεί τις πραγματικές επιθυμίες του ελληνικού λαού, με εγκαλεί γιατί αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τα εκατομμύρια των Ελλήνων και Ελληνίδων, που αρνούνται να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Τους αγνοώ, όχι γιατί δεν σέβομαι την αντίθετη άποψη, αλλά γιατί αρνούμαι να κάνω διάλογο με όποιους αποκαλούν εθνικιστές όσους συμμετέχουν σε συλλαλητήρια για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Ακόμη και ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ , σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, αναγνώρισε το δικαίωμα συμμετοχής των πολιτών σε αυτά, γιατί αντιλαμβάνεται το αυτονόητο. Δηλαδή,  ότι η μαζική συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και όσων θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, δεν μπορεί να είναι εθνικιστική σύναξη.

Ως Δήμαρχος λαμβάνω καθημερινά το μήνυμα της βούλησης και της αποφασιστικότητας της τοπικής μας κοινωνίας να συμμετάσχει ενεργά στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, την άλλη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 2 το μεσημέρι.

Οι συμπολίτες μας θέλουν να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση για να υπερασπιστούν όχι απλά την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και τις ίδιες τις αξίες του Ελληνισμού, για τις οποίες θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας.

Σε πλήρη ταύτιση με τη βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας, θα διευκολύνουμε τη μετάβαση των συμπολιτών μας στο Σύνταγμα.

Είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση που αποδεικνύει ότι ταυτιζόμαστε ως Δημοτική Αρχή με την κοινωνία. Στέλνουμε μήνυμα στους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, που μέχρι πριν τρία χρόνια έσκιζαν τα μνημόνια και σήμερα υπογράφουν το ένα μετά το άλλο, ότι ούτε η κρίση, ούτε η λιτότητα, ούτε οι οικονομικές δυσκολίες δεν μπορούν να λυγίσουν το φρόνημα και την υπερηφάνεια των Ελλήνων.

Η ελληνική κοινωνία μπορεί να ανεχθεί ίσως την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, τη μείωση των συντάξεων, τη μετατροπή της γενιάς των 750 ευρώ σε γενιά των 360, το ξεπούλημα των αεροδρομίων και των λιμανιών μας.

Δεν πρόκειται  όμως να ανεχθεί να ξεπουληθούν οι αξίες και η Ιστορία μας.

Ως Δημοτική Αρχή ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους πολίτες και δημιουργούμε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης απέναντι σε όσους επιχειρήσουν να προωθήσουν έναν ανέντιμο συμβιβασμό, που δεν θα λαμβάνει υπόψη τα εθνικά μας συμφέροντα.

Όσον αφορά την επόμενη ανακοίνωση για το συλλαλητήριο του Συντάγματος στις 4 Φεβρουαρίου, το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων καλό θα ήταν να την εκδώσει από τα Σκόπια.

  Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Β. Σωφρόνης
Περιφέρεια Αττικής 4042475653118729229
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε