Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου)


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένα πλανητικό σκηνικό που δίνει πληθώρα επιρροών που κάποιες στιγμές ίσως να γίνονται και αντικρουόμενες. Τί σημαίνει αυτό; Η Σελήνη σε θετική όψη με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου, να εμβαθύνεις πάνω στην έννοια της ύπαρξής σου και να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα. Την ίδια στιγμή όμως, πραγματοποιεί δύσκολη όψη με τον Κρόνο και σε κάνει πολύ πιεστικό προς τους γύρω σου καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και προβληματισμοί. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις δυσκολίες που προκύπτουν με ωριμότητα.
Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι αρκετά ισορροπημένη σήμερα και λαμβάνεις ιδιαίτερη ευχαρίστηση από την αισθηματική σου ζωή. Μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με το ταίρι σου και να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις την αποδοχή που ψάχνεις.
Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορεί να μην φανούν τα θετικά των αλλαγών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά, αρκεί να μην υποκύψεις στην τάση για υπερβολές.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία σε επηρεάζει έντονα τη σημερινή ημέρα. Σου χαρίζει ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές, κάνοντάς σε πιο φιλικό και γενναιόδωρο. Ίσως, βέβαια, υπάρξει μια υπερβολή από την πλευρά σου όσον αφορά στο συναίσθημα, με αποτέλεσμα να φέρεσαι σαν ένας αθεράπευτα ρομαντικός που οδηγείται σε τρέλες. Γενικότερα, προβλέπεται επιτυχία στα αισθηματικά, καθώς είσαι δημοφιλής στο άλλο φύλο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην τάση αυτολύπησης που σου δημιουργεί η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Μην πιέζεις τους γύρω σου αναζητώντας επιβεβαίωση.
Αισθηματικές
Στην σχέση σου σήμερα σε περιμένουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Γίνεσαι πολύ ρομαντικός και αυτό προσφέρει απίστευτη γλυκύτητα στην ατμόσφαιρα. Απόλαυσε τις στιγμές σου χωρίς να εκφράζεις ανασφάλεια και άγχος.
Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και εσύ θα προσπαθείς να ελέγξεις το άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες για να νιώσεις πιο ισορροπημένος. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί δείξεις μεγαλύτερη πειθαρχία με τα έξοδα.
Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με μια πολυδιάστατη οπτική. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ωθεί σε μια αναζήτηση σε βάθος που σε ωθεί να αγγίξεις τον πυρήνα της ύπαρξής σου. Υπάρχουν πράγματα πέρα από αυτά που αντιλαμβάνεσαι με τη λογική και που σε κάνουν να προβληματίζεσαι με έναν θετικό και δημιουργικό τρόπο. Κράτα τα συμπεράσματα που θα βγάλεις σήμερα, γιατί θα αποτελέσουν πολύτιμη γνώση για κάπου παρακάτω. Παράλληλα, όμως, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σου δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση, μια έλλειψη αυτοπεποίθησης που τη βγάζεις με την άσκηση πίεσης προς τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Χαλάρωσε και συγκρατήσου!
Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σουαρκεί να αφήσεις τις κυριαρχικές τάσεις που σου βγαίνουν. Το πλανητικό σκηνικό κάνει την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική, ιδανική για τρυφερές στιγμές. Ακόμη και αν είσαι μόνος, δεν θα λείψουν οι όμορφες εκπλήξεις.
Επαγγελματικές
Καλό είναι να μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά είναι σημαντικό να μην κάνεις σπατάλες και να προσπαθήσεις να αποταμιεύσεις κιόλας.
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ανήκεις και εσύ σε ένα από τα ζώδια που βρίσκονται « στο μάτι του Κυκλώνα». Με την έκφραση αυτή εννοούμε ότι επηρεάζεσαι από διάφορα πλανητικά δεδομένα, όπως τη σύνοδο Αφροδίτης- Δία. Αυτό σημαίνει ότι ευνοείται η αισθηματική σου ζωή, αποκτώντας επιτυχίες και αναγνώριση από το άλλο φύλο. Ίσως ακόμη και να ξεκινήσει μια σχέση την ημέρα αυτή. Προσοχή, ωστόσο, χρειάζεσαι με τα χρήματα που φαίνεται ότι αδυνατείς να πειθαρχήσεις στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Γενικότερα δεν χρειάζονται υπερβολές. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε κάνει ανασφαλή, για αυτό δείξε αυτοπεποίθηση και προχώρα.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα. Φρόντισε να προσεγγίσεις περισσότερο τον σύντροφο σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι. Αν πάλι είσαι μόνος, η αποδοχή από το άλλο φύλο σου δίνει πολλές ελπίδες για μια νέα «περιπέτεια».
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και είναι πιθανό να γίνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με ώριμη ματιά, γιατί φαίνεται πως είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου προσπάθησε περισσότερο να τα ισορροπήσεις.
Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Παρθένο και αυτό σου δίνει για ακόμη μια μέρα την ευχέρεια να βάλεις τάξη στη ζωή σου. Αξιοποίησε την επιρροή αυτή στο έπακρο στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα που η εβδομάδα ξεκινάει και πρέπει να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος, όμως, γιατί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε ωθεί να αναζητάς συνεχώς την επιβεβαίωση και το αποτέλεσμα είναι να γίνεσαι πιεστικός προς το περιβάλλον σου. Όπως καταλαβαίνεις, η στάση αυτή δε σου προσφέρει αυτό που ζητάς. Οπότε, άλλαξε τακτική!
Αισθηματικές
Είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και να βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματα που δυσχεραίνουν τη σχέση σας. Έχεις ρομαντική διάθεση και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον άνθρωπό σου που φαίνεται να νιώθει ικανοποίηση από αυτό.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, συνέχισε να κινείσαι αποφασιστικά , χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που θα γίνουν γύρω σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα, γιατί δεν φαίνεται να αποφεύγεις τις υπερβολές. Σε οικονομικές συναλλαγές που προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ασχολήσου και αυτή την ημέρα με την επίλυση προβλημάτων και την αναδιοργάνωση των σχεδίων σου, όσο ακόμη η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου. Παράλληλα, όμως, με την επιρροή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Δία εκμεταλλεύσου τις ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές που σου χαρίζει. Πρόσεξε την εμφάνισή σου και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν προς όφελός σου στα αισθηματικά. Μπορείς να έχεις επιτυχίες με το άλλο φύλο για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία. Ίσως να προκύψει και κάτι εντελώς καινούριο σήμερα… Παράλληλα, δείξε εγκράτεια με τα χρήματά σου γιατί θα δυσκολευτείς να τα διαχειριστείς σωστά.
Αισθηματικές
Είναι μια καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου για να πάρεις πρωτοβουλία. Τόλμησε να προτείνεις τις ιδέες σου για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η επιτυχία στον τομέα αυτό είναι δεδομένη. Είσαι αρκετά δημοφιλής στο άλλο φύλο.
Επαγγελματικές
Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αν είσαι Παρθένος. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω που πρέπει να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που έχεις σκεφτεί. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, κράτα την ισορροπία στην καθημερινότητά σου κάνοντας τα πράγματα πιο εξυπηρετικά για εσένα. Αν υπάρχουν πράγματα που θέλεις να αλλάξεις μην διστάσεις να το κάνεις τώρα που η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται για λίγο ακόμη στην Παρθένο. Όσο πιο καλά οργανώσεις το πρόγραμμα και τις ενέργειές σου, τόσο πιο χαλαρή και απολαυστική θα είναι η υλοποίηση. Παράλληλα, δείξε αυτοσυγκράτηση και μην αφήνεσαι στις αρνητικές σκέψεις που σου δημιουργεί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Υπάρχουν δυσκολίες που γεννιούνται από εσένα και παράλληλα έχεις την ανάγκη να ζητήσεις επιβεβαίωση από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Συγκρατήσου γιατί δεν ωφελείσαι!
Αισθηματικές
Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και σήμερα είναι κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις στον άνθρωπό σου τα συναισθήματά σου. Είσαι απίστευτα ρομαντικός και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να του το δηλώσεις.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να δουλέψεις ομαδικά για να καταφέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά είναι σημαντικό να μην κάνεις ακρότητες.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα τη σημερινή ημέρα δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αναζητάς απόκρυφες πτυχές του χαρακτήρα σου για να ρίξεις φως και να μάθεις περισσότερα για αυτές. Η αυτογνωσία γίνεται μέρος της αναζήτησής σου, γιατί ξέρεις ότι αν την κατακτήσεις θα καταφέρεις να οδηγηθείς στην μεταμόρφωση της ψυχής και του πνεύματος. Η ύπαρξη ως όν θα σε απασχολήσει. Για αυτό είναι πολύ πιθανό να φλερτάρεις έντονα με την ιδέα να ξεκινήσεις ψυχανάλυση. Είναι ιδανική ημέρα! Μην διστάζεις!
Αισθηματικές
Πολύ ευνοϊκή η σημερινή ημέρα για την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις μια νέα σχέση ή να βάλεις τις βάσεις για μια νέα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η εύνοια μεταφράζεται σε αρμονικό κλίμα, γεμάτο κατανόηση και ρομαντισμό.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι η περίοδος αναμένεται πολύ καλή σε ό,τι και αν κάνεις και θα καταφέρεις να έχεις μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα όμως. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά χωρίς υπερβολές.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής, εκφράζοντάς το με κάθε τρόπο στους γύρω σου. Πιέζεις πολύ τα πρόσωπα που αγαπάς στην προσπάθειά σου να σε βοηθήσουν να νιώσεις και πάλι αυτοπεποίθηση. Να ξέρεις ότι οι προσπάθειες με αυτόν τον τρόπο θα πέσουν στο κενό! Για αυτό άλλαξε ρότα. Μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας για να νιώσεις ικανοποίηση. Οργάνωσε τη ζωή σου και επανεξέτασε τα σχέδιά σου και θα δεις ότι θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για τις εξελίξεις.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά σήμερα, αρκεί να αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη την τάση αυτολύπησης που έχεις. Δεν χρειάζεται να γίνεσαι πιεστικός προς τον σύντροφό σου. Αφέσου στον ρομαντισμό της ημέρας και θα περάσεις καταπληκτικά.
Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει βρεις τρόπο να υλοποιήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις κάποιες σπατάλες. Ισορρόπησε την τάση σου αυτή για να δεις βελτίωση.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία σε βοηθάει να έχεις ευχάριστες συναναστροφές σήμερα. Οπότε, αξιοποίησε την επιρροή τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στα αισθηματικά σου αναμένονται μεγάλες επιτυχίες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις την αρχή σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση σήμερα. Ο ρομαντισμός σου θα είναι υπέρμετρος, όπως και η τάση σου να κάνεις οικονομικές υπερβολές. Παράλληλα, γεύεσαι την αποδοχή και τη ζεστασιά από τους γύρω σου. Απόλαυσε τα δώρα του πλανητικού σκηνικού περιορίζοντας κάθε υπερβολική συμπεριφορά.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αναμένεται πολύ ζεστή και ενδιαφέρουσα είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία σε κάνει φιλικό και γενναιόδωρο, πράγμα που σε βοηθάει να βρεθείς κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές
Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία σήμερα στην εργασία σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα αν κινηθείς σωστά. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια ακόμη ημέρα που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Αν τις προηγούμενες ημέρες ασχολήθηκες με την τάξη στο σπίτι και την προσωπική σου ζωή, σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία να ασχοληθείς με την τάξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Οργάνωσε τις εκκρεμότητες και θα δεις ότι δεν θα έχεις λόγο να γκρινιάζεις. Βέβαια, δεν είναι απίθανο να νιώσεις ανασφάλεια καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένους φόβους και άσχημες σκέψεις. Χαλάρωσε και μην ξεσπάς στους γύρω σου, γιατί με τον τρόπο αυτό δεν καταφέρνεις να πάρεις αυτό που θέλεις.
Αισθηματικές
Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ ζεστό σήμερα καθώς υπάρχει έντονο συναίσθημα και ρομαντισμός. Είσαι επιεικής με τον σύντροφό σου και αυτό φέρνει ισορροπίες στην μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου και μην φοβάσαι.
Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως πιστεύεις.Προσπάθησε να περιορίσεις τις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία τη σημερινή ημέρα ασκούν τις επιρροές τους για να περάσεις καλά, κυρίως στον τομέα των αισθηματικών σου. Απολαμβάνεις την αποδοχή και τη ζεστασιά από τον σύντροφό σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις πληρότητα. Επίσης, οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι αρκετά ευχάριστες μέσα σε ένα κλίμα φιλικό και γενναιόδωρο. Πρόσεξε μόνο να αποφύγεις τις υπερβολές στο συναίσθημα και στις οικονομικές σου συναλλαγές. Δεν φαίνεται να ελέγχεις απόλυτα το χρήμα και αυτό ίσως σου δημιουργήσει προβλήματα. Για αυτό λάβε υπόψη σου τις συμβουλές αυτές και κινήσου ανάλογα.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είσαι πολύ δοτικός και τρυφερός σήμερα και αυτό σε βοηθάει να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη. Περνάς όμορφα με το ταίρι σου και αν είσαι μόνος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις ακόμη και μια νέα σχέση σήμερα.
Επαγγελματικές
Αναμένονται αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου. Ό,τι γίνει , θα είναι πολύ καλό και με καλές προοπτικές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τελειώνεις με κάποια χρέη του παρελθόντος.
Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr
Ζώδια 7371656859849566142
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε