Loading...

Γιώργος Φράγκος: Η ένταξη ενός δραστήριου νέου στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ.



 Στοχευμένη και όχι τυχαία επιλογή της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική αποτέλεσε ο Γιώργος Φράγκος για το Εκτελεστικό Γραφείο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., ο οποίος ορίστηκε Αναπληρωτής Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής. Ο Γιώργος είναι 26 ετών, κάτοχος πτυχίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από τα 18 του χρόνια, ενώ κατόπιν της απόκτησης του Πτυχίου του, τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζεται στον κλάδο των σπουδών του σε γνωστή συστημική Τράπεζα. 

Το ενδιαφέρον του για την πολιτική αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα για τον ίδιο, καθώς κατά τις σπουδές του έχει διατελέσει υπεύθυνος Πόλης Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Πρέβεζας για τέσσερα χρόνια την περίοδο 2012 – 2016, ενώ με το πέρας των σπουδών του και συνεχίζοντας πιστά την διαρκή κοινωνική προσφορά του μέσω της ενασχόλησης με τα κοινά, εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων για την περίοδο 2017-2019. Οι δύο αυτές θητείες του σε δύο τελείως διαφορετικές θέσεις με διαφορετικές συνθήκες και απαιτήσεις, χαρακτηρίστηκαν από απόλυτη επιτυχία, αφού ο ίδιος ανέπτυξε και υπηρέτησε καθολικά τους σκοπούς και τις ιδεολογίες της Οργάνωσης.

Προωθεί, αντιπροσωπεύει και εργάζεται για μια ΟΝΝΕΔ, η οποία υφίσταται ενεργά μέσα στην κοινωνία προς όφελος ολόκληρου του κοινωνικού συνόλου και ειδικότερα των νέων. Στόχος του και ταυτόχρονα όραμα του είναι μια σύγχρονη ΟΝΝΕΔ με ιδεολογίες και απόψεις που συμβαδίζουν με την εποχή, στηρίζοντας τους νέους ουσιαστικά, παρέχοντας λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και μη αποτελώντας απλά ένα κομματικό φερέφωνο.

Εμείς από την μεριά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα και απαιτητικά καθήκοντα του, με μια θητεία αξιόλογη και με τον ίδιο να παράγει έργο προς όφελος της ευρύτερης περιοχής.

 

Περιφέρεια Αττικής 982118655364006165
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε