Loading...

Κωνσταντίνος Δέδες: Mία νέα εποχή στο επενδυτικό τοπίο της χώρας


To Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και συμπολίτης μας στην Ανατολική Αττική κ. Κωνσταντίνος Δέδες, με την ιδιότητα του Νομικού Συμβούλου της εταιρίας Mirum Hellas, εγκαινίασε το πρώτο ξενοδοχείο της Στρατηγικής επένδυσης ρωσικών συμφερόντων εταιρίας Mirum. 

Ο κ. Κωνσταντίνος Δέδες, όπως όλοι γνωρίζουμε δραστηριοποιείται στο πολιτικό, νομικό και επενδυτικό γίγνεσθαι της χώρας, με όραμα την υλοποίηση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων στην Ελλάδα. Έτσι κατάφερε να προσελκύσει τους επενδυτές από το εξωτερικό με αφετηρία την Κρήτη. 

Η εταιρεία Mirum με κάθε νέο έργο επιτυγχάνει την τελειότητα, με ανώτερη ποιότητα, σύγχρονη υποδομή, αναγνωρίσιμο αρχιτεκτονικό στυλ, αποκλειστικό σχεδιασμό και λεπτομέρειες. Μάλιστα, αναμένεται η ολοκλήρωση της  ως άνω Στρατηγικής επένδυσης  να δημιουργήσει τετρακόσιες νέες θέσεις εργασίας και της οποίας η αξία εκτιμάται στο ποσό των τετρακοσίων πενήντα εκατομμυρίων ευρώ με τα συνακόλουθα οφέλη στην οικονομία, την απασχόληση και τον τουρισμό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ.  Κωνσταντίνος Δέδες δήλωσε

“ Η εγκαινίαση της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας της Στρατηγικής επένδυσης της Mirum σηματοδοτεί μία νέα εποχή στο επενδυτικό τοπίο της χώρας και γεννά μεγάλες προσδοκίες για την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων σε όλη την επικράτεια. 

Ευχαριστώ όλους τους αρμοδίους φορείς για την παρουσίαση τους την σημερινή μέρα καθώς και για την βοήθεια τους στην υλοποίηση όλου του έργου. ‘’

 

Πολιτική 8472402875631562152
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε