Loading...

Μαφιόζικη εκτέλεση Βέλγου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα


Κομμάτι - κομμάτι επιχειρούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών να συνθέσουν το παζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα.
Ήταν γύρω στις 21:20 το βράδυ όταν ο Βέλγος επιχειρηματίας επέστρεφε στην πολυκατοικία που διαμένει επί της οδού Δωδεκανήσου 14 στη Βούλα. Στάθμευσε το όχημα του και ξεκίνησε να κατευθύνεται προς την είσοδο του σπιτιού. Εκείνη την ώρα, ένας άγνωστος άνδρας εμφανίζεται μπροστά του και τον εκτελεί με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Στη συνέχεια επιβιβάζεται σε μοτοσικλέτα που οδηγεί συνεργός του και εξαφανίζονται.
Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς κάλεσαν την Άμεση Δράση, ωστόσο παρά τις έρευνες δεν κατέστης δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.
Το θύμα δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στον χώρο του εμπορίου, ενώ φαίνονταν να ζει μία ήσυχη ζωή. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9mm, ενώ οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως να λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες και να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.
Ο τρόπος δράσης των εκτελεστών δείχνει «συμβόλαιο θανάτου» και «επαγγελματία» εκτελεστή, με τις εξιχνιάσεις τέτοιων εγκλημάτων να είναι παραδοσιακά από τις πιο δύσκολες.

Περιφέρεια Αττικής 2008473534443453690
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε