Loading...

Μαυροειδάκος: Κάποιοι εμπνέονται πατέντες για να κάνουν οπωσδήποτε Πάσχα στο χωριό


Αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν... στην επαρχία, αναφέρει ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών 
“Πατέντες” για να κάνουν οπωσδήποτε “Πάσχα στο χωριό” εμπνέονται ορισμένοι ασυνείδητοι Έλληνες όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. 

“Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν... στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα (στο αμάξι) και θα ξεκινήσουν για Πάσχα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

“Είναι λίγοι, αλλά το κάνουν... Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα διόδια δε θα πάει κάνεις στην επαρχία, έχουμε πόλεμο”, διεμήνυσε ο ΓΓ των ειδικών φρουρών, συμπληρώνοντας ότι οι αστυνομικοί ευγενικά και με πειθώ αποτρέπουν τους εποχούμενους να ταξιδέψουν. 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες που ακούνε τους Έλληνες αστυνομικούς... Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δε μένουμε σπίτι, είμαστε έξω να το σεβαστούν αυτό” τόνισε.
Μείζον ηθικό ζήτημα
Αναφερόμενος στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση-δώρο Πάσχα που διεκδικούν οι αστυνομικοί, ο Στράτος Μαυρεοειδάκος σημείωσε ότι επικρατεί αναστάτωση μεταξύ των αστυνομικών που καθημερινά στο δρόμο δίνουν και τη μάχη του κορονοϊού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ηθικό και όχι οικονομικό ζήτημα.
Κάνοντας, μάλιστα, έκκληση στον πρωθυπουργό για το θέμα, ανέφερε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορονοϊού είναι οι υγειονομικοί, γιατροί και νοσηλευτές, και οι αστυνομικοί.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, οι αστυνομικοί θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πολιτών, αλλά πλέον εκτός από τα όπλα των κακοποιών καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι και με έναν ακόμα «ύπουλο εχθρό», τον κορονοϊό, βοηθώντας με αυταπάρνηση την κοινωνία να αντιμετωπίσει την ειδική κατάσταση και γι' αυτό ακριβώς -όπως σημείωσε- το ειδικό επίδομα είναι μια κατ' εξοχήν ηθική αναγνώριση και όχι ένα οικονομικό αίτημα.

Κορονοϊός 7233476009158524747
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε