Loading...

Η διμοιρίτισσα υπολοχαγός της Λέσβου που συγκλόνισε το πανελλήνιο! (βίντεο)


Στα παραμεθόρια μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος και στα ακριτικά νησιά κάθε Κυριακή πραγματοποιείται έπαρση και υποστολή της Ελληνικής Σημαίας 
Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η νεαρή υπολοχαγός, Διμοιρίτης στρατιωτικού αγήματος, που έκανε την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας την περασμένη Κυριακή στην ακριτική Μυτιλήνη, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους κατοίκους του νησιού που παρακολουθούσαν την τελετή, όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο (Γ. Παπαδόπουλος) που αλιεύσαμε στο Youtube! 


Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι γνωστό πως σε όλα τα παραμεθόρια μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος και στα ακριτικά νησιά κάθε Κυριακή πραγματοποιείται η έπαρση και η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στην κεντρική πλατεία του τόπου, με στρατιωτικό άγημα και τη στρατιωτική μουσική του τοπικού σχηματισμού. 
Πρόκειται για μία παράδοση δεκαετιών που έχει σκοπό την ενίσχυση του φρονήματος τόσο του κόσμου όσο και του στρατεύματος στις περιοχές αυτές
Έτσι λοιπό, στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Κυριακή, 3 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Λέσβου, τη Μυτιλήνη, πραγματοποιήθηκε η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από στρατιωτικό άγημα, μία διμοιρία, επικεφαλής της οποίας ήταν μία λεβέντισσα υπολοχαγός ως Διμοιρίτης!
Μόνο από τις εικόνες αυτές μπορεί να διαπιστώσει και ο πλέον αδαής πόσο υψηλό είναι το ηθικό τόσο του Στρατού μας στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όσο και των ίδιων των ακριτών!

Διάφορα 2598649740842828569
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε