Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 3 Μαρτίου 2020


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορούν να αποδώσουν πολλά καθώς φαίνεται να μπορείς να πείσεις τους γύρω σου με τα επιχειρήματά σου. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου άτομα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους για να ανταλλάξεις απόψεις. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για πρόσωπα και καταστάσεις, φρόντισε να μην πάρεις αποφάσεις λόγω συναισθηματισμού γιατί θα κάνεις λάθη.
Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένες εντυπώσεις για πράγματα που μπορεί να έχουν ειπωθεί με το ταίρι σου και τελικά αυτό να οδηγήσει στην απογοήτευση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο, φρόντισε να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί μπορεί να μην βλέπεις αντικειμενικά την πραγματικότητα.
Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς φαίνεται να είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις σε οικονομικό επίπεδο για να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε βέβαια για πιθανά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν και μπορεί με ευκολία να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού δημιουργώντας έντονη ανασφάλεια. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργεί ψευδαισθήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και να πραγματοποιήσεις κινήσεις που τελικά δεν είναι όσο επιτυχημένες θα περίμενε.
Σήμερα η προσωπική σου φόβοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς φαίνεται να μην βλέπεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εσωστρέφεια και έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώριο για νέες γνωριμίες και φλερτ.
Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις στους γύρω σου αυτά που νιώθεις. Η τάση όμως του να γίνεις έντονα εγωιστής και να παρεξηγείσαι με το παραμικρό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και αναταράξεις στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή γι αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ότι αφορά τις κινήσεις σου σε συνεργασίες ή με το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις που θα στοιχίσουν αν είναι λανθασμένες.
Σήμερα οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δεν σου δίνουν ξεκάθαρη σκέψη για να δεις αντικειμενικά πως το ταίρι σου νιώθει για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται και μπορεί να σε εντυπωσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που ζητούν από σένα.
Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο καθώς θέλεις να απομονωθείς και να επικεντρωθείς σε σκέψεις και αναμνήσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Αυτό βέβαια μπορεί να βαραίνει την ψυχολογία σου και να δημιουργεί προϋποθέσεις για έντονο συναισθηματισμό και κυκλοθυμία. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την αντιμετώπιση πιθανών καταστάσεων που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς φαίνεται ότι είσαι έμπλεος των αισθημάτων σου και δεν μπορείς να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς για να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και σε ταλαιπωρούν.
Σήμερα η συναισθηματική υπερχείλιση μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και υπόσχονται πολλά, καλά θα κάνεις να μη βιαστείς να δείξεις εμπιστοσύνη και να περιμένεις να δεις πράξεις.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους και μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και πρωτοποριακές απόψεις που έχεις ώστε να γίνουν κοινοί στόχοι. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι το να συμμετέχεις σε μία ομαδική προσπάθεια έχει πολλά να σου δώσει για αυτό μην διστάσεις να ενταχθείς σε συλλόγους και οργανώσεις που ασχολούνται με ενδιαφέροντα που σου ταιριάζουν. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει στο να βάλεις στόχους που δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν ή να υπάρξουν πρόσωπα που να προσπαθήσουν να σε παραμυθιάσουν οδηγώντας σέ σε λάθη.
Σήμερα λανθασμένες αντιλήψεις και αντιδράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο συντονισμό με το ταίρι σου σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα, καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός για το αν είναι πραγματικά. 

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να δώσεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και πιθανά σε ταλαιπωρούν και σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τις ικανότητές σου στους ανωτέρους σου καθώς ο απώτερος σκοπός σου είναι η προσωπική σου εξέλιξη. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς πιθανές καταστάσεις που έχουν προκύψει και μπορεί να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν την αξίζουν. Καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός για να μην βρεθείς εκτεθειμένος.
Σήμερα η υπερένταση και οι θολές σκέψεις λόγω επαγγελματικών ζητημάτων μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή αρνητικά και να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο έρχονται πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά, το πιθανότερο είναι όμως να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στα λόγια τους.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες και δημιουργούν έντονη ευφορία και χαρά. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον πιθανόν να σε καλέσουν για να βρεθείτε και να διασκεδάσετε μαζί, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και να συζητήσεις για διάφορα θέματα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές λόγω έντονου συναισθηματισμού και λανθασμένων αντιδράσεων και απόψεων, φρόντισε αυτό να μην επηρεάσει τις σχέσεις σου με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να λύσεις.
Σήμερα η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε κινήσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν απογοήτευση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον να έρχονται για να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άσε το χρόνο να δείξει τις πραγματικές τους προθέσεις.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί καθώς φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν ή πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να έχεις σημαντικά κέρδη. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πιθανές προτάσεις από πρόσωπα για οικονομικές συναλλαγές που να φαίνονται συμφέρουσες, καλά θα κάνεις όμως να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί το πιθανότερο είναι να θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου και τελικά να απογοητευτείς.
Σήμερα η έντονη καχυποψία σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται για να δημιουργήσει οι συναισθηματικές αναταράξεις και να θολώσει την σκέψη σου.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να εξετάσεις, καλά θα κάνεις βέβαια να βάλεις και τους δικούς σου όρους για να είσαι ικανοποιημένος. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι πιθανό να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ότι αφορά συνεργασίες και προτάσεις που μπορεί να έχεις για αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που τελικά μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.
Σήμερα λανθασμένες εντυπώσεις για το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεράσματα που τελικά να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν να σε απογειώσουν, όμως κράτησε μικρό καλάθι γιατί μπορεί να μη δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η καθημερινότητα είναι αυτή που σε απασχολεί έντονα καθώς φαίνεται να έχεις αυξημένες υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Αυτό δεν αποκλείεται να σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό που καλείσαι να τον διαχειριστείς για να μην δημιουργήσεις προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι σε καθημερινό επίπεδο. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και συμπεράσματα για καθημερινά ζητήματα πού έχεις το μυαλό σου, φρόντισε να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν.
Σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να χάσεις το μέτρο σήμερα και να ξεσπάσεις το ταίρι σου για λάθος πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η περίεργη η ψυχολογία σου δεν αφήνει περιθώρια για έντονο φλερτ και πιθανές νέες γνωριμίες.
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να διασκεδάσεις με την παρέα σου καθώς μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί τους. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα για πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν καθώς μπορεί να φαίνονται άκρως κολακευτικές για εσένα όμως κάτι κρύβουν και δεν σου δείχνουν την πραγματικότητα.
Σήμερα οι συναισθηματικές υπερβολές δεν αφήνουν περιθώριο για να επικρατήσει ηρεμία και καλή διάθεση στη σχέση, φρόντισε να μην το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που κεντρίζουν την προσοχή, το αν είναι ξεκάθαρα μαζί σου θα φανεί στην πορεία του χρόνου.

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που πιθανό να σε απασχολούν έντονα και θέλεις να τακτοποιήσεις. Αναμνήσεις από παλιότερα χρόνια έρχονται στο μυαλό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργούν κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα που καλό είναι να ελέγξεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου προκαλεί συναισθηματική σύγχυση και δεν σου αφήνει περιθώριο για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που σε βαραίνουν, οι συνέπειες μπορεί να είναι αρνητικές γιατί η ατμόσφαιρα βαραίνει.
Σήμερα η περίεργη διάθεση σου μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην προσωπική σου ζωή και να προκαλέσει προστριβές με το ταίρι σου για να σας μένουν λόγους. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμικές τάσεις και έντονος συναισθηματισμός σε οδηγούς στο να μείνεις μόνος σου μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή.
Πηγή: e-zwdia.gr
Ζώδια 7865796694245170552
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε