Loading...

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Για να νιώσετε καλύτερα βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο σας. Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη.
ΤΑΥΡΟΣ: Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι απαραίτητο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές του συντρόφου σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας ανάμεσα σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις αυτά που νιώθει το ταίρι σας. Σε προσωπικά θέματα, που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι.
ΛΕΩΝ: Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιον φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα. Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους. Μην κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Αφήστε τον χρόνο και τα γεγονότα να κυλήσουν, ώστε να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά.
ΖΥΓΟΣ: Η διαίσθησή σας αλλά και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω από αυτά θα σας βοηθήσουν με αρκετές από τις εκκρεμότητές σας. Θα αναγνωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες, που θα σας δώσουν νέες πηγές εσόδων.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ξεχνάτε πως δεν γίνεται να λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε μεγαλόψυχοι. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από το παρελθόν.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε τρυφεροί με τον σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Διαμάχες και εκνευρισμοί, που δεν σας προσφέρουν τίποτα, μπορούν να αποφευχθούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας με αυτοσυγκέντρωση. Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Με γνώμονα τη λογική και την ευαισθησία σας θα λύσετε κάποιο πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας.
ΙΧΘΥΕΣ: Περάστε τη σημερινή μέρα με έναν καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε. Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές.
Ζώδια 9185196821605993476
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε