Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και πιθανό είναι να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να υπάρχουν υποθέσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη επιβολής είτε των άλλων προς εσένα, είτε εσένα προς τα οικογενειακά σου πρόσωπα, κάτι που θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και να χαλάσει την ζεστή ατμόσφαιρα της οικογενειακής εστίας. Προσοχή γιατί τα παιχνίδια χειρισμού θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και η ψυχρότητα θα κάνει την εμφάνισή της.
Σήμερα οι πιεστικές συμπεριφορές εντείνουν την κυκλοθυμία και τη μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η κατήφεια αυξάνονται και δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη κοινωνικότητα.
Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε θέματα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων για σημαντικές υποθέσεις που μπορεί να χρειάζονται την άποψή σου. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει διαφωνίες στο προσκήνιο που θα εξελιχθούν σε κόντρες και καλό είναι να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες ή επαγγελματικές κινήσεις που εξελίσσονται καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να επιβάλουν τα συμφέροντα και τις απόψεις τους.
Σήμερα η επικοινωνία και η συζήτηση με το ταίρι σου θα πρέπει να γίνει σε ήρεμους και ώριμους τόνους διαφορετικά οι λεκτικές συγκρούσεις θα πονέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα δείξει το ενδιαφέρον του πιθανές χειριστικές του διαθέσεις όμως να μην αφήσουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις.
Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν λογαριασμούς και οικονομικές υποθέσεις που έχεις αφήσει και εκκρεμούν. Η ανασφάλεια σου είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να αφήσεις το πείσμα και την κτητικότητα στην άκρη. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε βάλει σε μία διαδικασία συναλλαγών με τρίτους για ζητήματα που θέλεις να οριστικοποιήσεις, προσοχή γιατί οι προτάσεις τους μπορεί να μην είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα αλλά για εκείνους
Σήμερα οι φόβοι σου είναι αρκετό να δημιουργήσουν προβλήματα και να φέρουν στην επιφάνεια απωθημένα που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθείς για να εμπιστευτείς πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου καθώς η καχυποψία είναι στα ύψη.
Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε επαγγελματικές κινήσεις που πιθανά θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μπορείς να πάρεις τις πρωτοβουλίες καθώς ο δυναμισμός και η μαχητικότητα σου ξεχωρίζουν και δεν σε αφήνουν να γίνεις απλός παρατηρητής υποθέσεων που σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαράθεσης και συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο με συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να θέλουν να σε χειριστούν ή να επιβάλουν τις δικές τους απόψεις, κάτι που σε πιέζει σε ψυχολογικό επίπεδο.
Σήμερα είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα που σου δημιουργούν τάσεις επιβολής του/της συντρόφου σου, διαφορετικά οι προστριβές θα είναι έντονες και θα κοστίσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που σε μαγνητίζουν, η ανάγκη όμως να σε περιορίσουν είναι αυτή που σε οδηγεί στο να αντιδράσεις έντονα. 

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και πιθανό είναι να θέλεις να απομονωθείς καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχεις καταφέρει να λύσεις. Δείξε προσοχή στην καθημερινότητα γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθη και παραλείψεις λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που σε διακρίνει. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο ή με συναδέλφους σου καθώς φαίνεται να προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους προκαλώντας τα δικά σου συναισθηματικά ξεσπάσματα.
Σήμερα η πιεστική καθημερινότητα λειτουργεί αρνητικά στην ψυχολογία σου και κατ επέκταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από τα παλιά έρχονται, η παρουσία τους και πάλι στη ζωή σου όμως δεν αφήνει θετικό στίγμα. 

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να βρεθείς κυρίως με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αυτό που είναι πολύ σημαντικό για εσένα είναι η συναναστροφή τους μαζί τους και η διάθεση να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει ένταση στις συζητήσεις που συμμετέχεις καθώς φαίνεται να υπάρξουν να υπάρχουν από τους γύρω σου επιβλητικές διάθεσης και ανάγκη για χειρισμού των καταστάσεων στις οποίες συμμετέχεις. Λειτούργησε με ωριμότητα, διαφορετικά η ψυχρότητα θα επηρεάσει φιλικές σχέσεις.
Σήμερα οι διαφωνίες με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που έχετε θα είναι έντονες και μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αντιπαραθέσεις που θα πληγώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει η γνωριμία μέσα από φίλους, η καχυποψία και η ανάγκη να πάρεις τις αποστάσεις σου είναι πρώτες και πάνω από όλα.
Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σου δημιουργούν ιδιαίτερη πίεση. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει στο να επικρατήσει ήρεμο πνεύμα και ψυχραιμία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συμπεριφορές και παιχνίδια παρασκηνίου που μπορεί να σε ενοχλήσουν ιδιαίτερα. Προσπάθησε βέβαια και εσύ να αποφύγεις επιβλητικές διαθέσεις που θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις και τελικά στο να πάρεις απόσταση από σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου.
Σήμερα η κατήφεια και οι εμμονές του επαγγελματικού περιβάλλοντος δεν πρέπει να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, διαφορετικά έντονες αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν και με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν αφού η ψυχολογία σου δεν είναι ιδανική για να παίξεις ερωτικά.
Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι κομβικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους διασκεδάζοντας και συζητώντας για διάφορα πνευματικά θέματα που πιθανά σας απασχολούν από κοινού. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στην επιφάνεια εξουσιαστικές διαθέσεις και ανάγκη επιβολής είτε από εσένα είτε από τους άλλους, αυτό όμως θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει τη συζητήσεις και να δημιουργήσει έντονα φανατικό κλίμα πού θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.
Σήμερα επικεντρώσου να διασκεδάσεις και να βιώσεις μοναδικό πάθος και αισθησιασμό με το ταίρι σου, παρά να διαφωνείς για πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν τις συζητήσεις στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να σου δώσει σημαντικές στιγμές.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς φαίνεται να έχουν παρουσιαστεί υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να θέλεις να τακτοποιήσεις. Παράλληλα επιχειρηματικές κινήσεις είναι πιθανό να προκύψουν πόσο κεντρίζουν την προσοχή. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή θέλεις να κινηθείς επιχειρηματικά μαζί τους. Πρόσεξε γιατί πιθανό είναι να προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.
Σήμερα ανασφάλειες και απωθημένα οδηγούν σε περιοριστικές συμπεριφορές προς το ταίρι σου κάτι που θα ενοχλήσει έντονα και θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η έντονη καχυποψία που σε διέπει δεν δίνουν “το πράσινο φως” για να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να βρεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να μην είχε υποχωρητικός στις απαιτήσεις τους και να εκφράσεις με δυναμισμό τις προσωπικές σου ανάγκες ώστε να βρίσκεσαι σε καταστάσεις που σε ικανοποιούν. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα συγκρουσιακές διαθέσεις καθώς η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου ή να σου επιβληθούν οι απόψεις των άλλων θα είναι αρκετή για να οδηγήσει σε καυγάδες που μπορεί να κοστίσουν στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.
Σήμερα φρόντισε να αποφύγεις την ανάγκη να εξουσιάσεις το ταίρι σου και να χειριστείς ανάλογες συμπεριφορές με ωριμότητα καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα νέα μπορούν να έρθουν στη ζωή σου που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, παράλληλα όμως θα επηρεάσουν περίεργα την ψυχολογία σου.
Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στην καθημερινότητα ή τη δουλειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι έχεις αναλάβει. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο που επηρεάζουν το εργασιακό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις σε κανέναν να προσπαθήσει να σου υποδείξει πώς θα κινηθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις γιατί αυτό θα είναι αρκετό να εντείνει το άγχος και τη νευρικότητα που έχεις και να υπάρχουν καυγάδες που θα δυσχεράνουν την ατμόσφαιρα.
Σήμερα το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι άκρως πιεστικό και δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου δημιουργώντας γκρίνια και δυσαρέσκεια στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα βγεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, καθώς η ρουτίνα που έχεις είναι απαιτητική και άκρως πιεστική.

Ιχθύες
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή πιθανή μία γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής διασκεδάζοντας και βιώνοντας τον απόλυτο έρωτα. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ανασφάλειες στην επιφάνεια που να επηρεάσουν την διάθεση τόσο του/ης συντρόφου σου όσο και εσένα. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς με ήρεμο τρόπο και ώριμη σκέψη διαφορετικά οι εξουσιαστικές συμπεριφορές και οι απόλυτες απόψεις θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε δυσαρέσκεια και ψυχρότητα με το ταίρι σου.
Σήμερα αφέσου στον ερωτισμό και τον πόθο και μην επιτρέψεις σε αμφιβολίες που μπορεί να έχεις να κυριαρχήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα είναι σημαντικές, φρόντισε να βάλεις τα όριά σου όμως γιατί η πίεση δεν θα λειτουργήσει θετικά.
Ζώδια 4892251565278754549
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε