Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια μέσω των υλικών αγαθών καθώς τα ζητήματα αυτοεκτίμησης έρχονται στην επιφάνεια εάν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες οικονομικές υποδομές. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τα δικά σου πρόσωπα και να δημιουργήσεις την απαραίτητη η ατμόσφαιρα για να απολαύσεις τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου όπου το πάθος θα απογειωθεί.
Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί στη σχέση και δημιουργεί έντονες προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα δημιουργήσουν γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται για σου τονίσουν την ανάγκη για έντονα συναισθήματα και ερωτισμός στην ζωή σου.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστείς σε όποιον περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς φαίνεται να παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στην συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και εριστικός με όσους δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τα βήματά σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να δεις σημαντικές συνεργασίες που μπορείς να επιτυχείς και τα πιθανά μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και σε οικονομικό επίπεδο.
Σήμερα εκφράζοντας αυτά που νιώθει στο ταίρι σου είναι τελικά αυτό που θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να δίνουν ώθηση στην προσωπικότητά σου.
Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς φαίνεται να έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον έντονο συναισθηματισμό αφού δεν θα σε βοηθήσει στις καθημερινές υποχρεώσεις και τελικά μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη λόγω απροσεξίας και ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Φρόντισε να ασχοληθείς με το πνεύμα και την τέχνη καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσει σε ψυχολογικό επίπεδο και να ξεφύγεις από τη μελαγχολία.
Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου αρκεί να αφεθείς τις όμορφες στιγμές και να μην κυριαρχήσουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος προβλέπονται που πιθανά να σου ζητήσουν και πάλι να είναι στη ζωή σου.
Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθούν τους και να εκφράσεις προσωπικές απόψεις που μπορεί να έχεις. Παράλληλα οι οργανώσεις και σύλλογοι μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα αφού φαίνεται ότι απολαμβάνεις το να συντονίζεσαι με άλλους για να επιτύχετε ένα κοινό σκοπό. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και αλαζονικός με όποιον δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά σου, κάτι που θα δημιουργήσει εντάσεις.
Σήμερα είναι ιδανική μέρα για αναθέσεις με το ταίρι σου από κοινούς στόχους για να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο έρχονται για να δείξουν τα έντονα συναισθήματά τους για εσένα.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και μπαίνεις στη διαδικασία να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έτσι θα μπορέσεις να δείξεις την εργατικότητα και την μεθοδικότητα που σε διέπει. Ο απώτερος σκοπός σου είναι η επίτευξη μιας καλύτερης θέσης ή η εξέλιξή σου, αυτό όμως είναι κάτι που σε γεμίζει άγχος και μπορεί να οδηγήσει σε νευρικότητα και αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα από πιθανά μπορεί να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου.
Σήμερα η ένταση της ημέρας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις για να μην εκτονωθείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με θέματα επιμόρφωσης και σπουδών που μπορεί να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξουν που καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα και να ξεφαντώσεις με την ψυχή σου. Φρόντισε βέβαια να είσαι προσεκτικός στις υποχρεώσεις σου γιατί η έντονη αμέλεια που μπορεί να δείξεις θα οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Μην είσαι αφηρημένος γιατί θα υπάρξουν προβλήματα.
Σήμερα η αισιοδοξία και ο ερωτισμός κυριαρχούν στη σχέση και μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και την ψυχολογία σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είναι δύσκολο να έχεις νέες κατακτήσεις καθώς εντυπωσιάζεις με την θετική σου στάση.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να απασχολούν έντονα ή πιθανές επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να προωθήσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ανταποκριθείς με ψυχραιμία και ότι προκύψει για να κρατήσεις την καχυποψία μακριά από τη συμπεριφορά σου που μπορεί να επηρεαστεί έντονα. Η ένταση δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δημιουργήσουν έντονη διάθεση για έλεγχο και χειρισμό, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις από το ταίρι σου.
Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αφέσου στο πάθος που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις όλα όσα σε φοβίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία και τα απωθημένα σου μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποφύγει τις εντάσεις με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Αυτό βέβαια μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία του να καταπιέζεις τον εαυτό σου και αυτά που θέλεις πραγματικά με σκοπό να ευχαριστήσεις τους άλλους. Προσπάθησε να εκφράσεις πραγματικά τις δικές σου ανάγκες γιατί αργότερα αν δεν το κάνεις θα οδηγηθείς σε σπασμωδικές αντιδράσεις λόγω του ότι θα ανακαλύψεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν πραγματικά.
Σήμερα η αρμονία στη σχέση είναι ο σκοπός σου, καλά θα κάνεις όμως να σκεφτείς και τον εαυτό σου διαφορετικά δεν θα είσαι ικανοποιημένος. Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις μοναδικά και αυτό θα φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό όμως να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει μακριά από το άγχος και από την γκρίνια που μπορεί να σε κατακλύσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και κυρίως τους συναδέλφους σου. Το να ασχοληθείς με τη γυμναστική και κάποιο είδους άσκησης που σου αρέσει θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις και να ισορροπήσεις ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σήμερα ο εκνευρισμός που σε χαρακτηρίζει μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την πορεία της σχέσης σου και να προκαλέσει οι καυγάδες για λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφιερωθείς στον έρωτα καθώς η κούραση και η ένταση δεν σου αφήνουν τα κατάλληλα περιθώρια.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη. Αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να κυριαρχείς στον έρωτα και να επιδιώκεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Η ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη γίνεται εμφανής και αυτό σε οδηγεί στο να συμμετέχεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα ή να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία κινηματογραφική και θεατρική παράσταση που σε γεμίζουν χαρά και ευφορία. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τον αποφύγεις.
Σήμερα η ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει στο να δημιουργήσεις μία μοναδική ατμόσφαιρα που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα κάποιος μπορεί να σου αντισταθεί αφού κεντρίζει την προσοχή με το πάθος και το χιούμορ σου.
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δώσεις λύσεις σε ότι απασχολεί τα οικεία πρόσωπα. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα και αυτό σε οδηγεί στο να περάσεις χρόνο στο προσωπικό σου χώρο με τους δικούς σου ανθρώπους που μπορούν να σε γεμίσουν σταθερότητα και ζεστασιά. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και να αφήσεις το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει καθώς φαίνεται να μπορεί να σου δείξει τον κατάλληλο δρόμο για επικερδείς συμφωνίες.
Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση και να δημιουργήσεις την απαραίτητη η ατμόσφαιρα για μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα ασχοληθείς με το να φλερτάρεις καθώς η κυκλοθυμία και η νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με πρόσωπα κοντινούς του περιβάλλοντος και να έρθεις σε επαφή μαζί τους επιδιώκοντας έτσι να συζητήσεις ζητήματα από πιθανά σε απασχολούν. Απαραίτητο για εσένα είναι το να ασχοληθείς με το εμπόριο και την επικοινωνία γενικότερα καθώς φαίνεται να έχει στην πειθώ και την γρήγορη αντίληψη στα πράγματα, κάτι που χρειάζεται για επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες. Μην χάσεις την ευκαιρία που μπορεί να σου δοθεί για αποδράσεις λόγω επαγγελματικών καταστάσεων που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Σήμερα μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου θα είναι ιδανική για να περάσεις μοναδικά μαζί του και να ξεφύγετε από ότι σας καταπιέζει στο πρόγραμμά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα σου κινήσουν έντονα το ενδιαφέρον.
Πηγήe-zwdia.gr
Ζώδια 4272917383500227613
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε