Loading...

«Τέλος» σε παράνομη χωματερή στη Σαλαμίνα


Αποκαταστάθηκε ο χώρος που για 4 χρόνια λειτουργούσε ως παράνομη χωματερή στην περιοχή Κατσέλι -Μπιζάνη – πλησίον του σκοπευτηρίου στη Σαλαμίνα με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ.

Μετά από συνεχείς ελέγχους, συστάσεις και τη συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΣΔΝΑ, ο χώρος είναι πλέον καθαρός. Τις σχετικές ενέργειες αποκατάστασης, μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, συντόνιζε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης κυρία Βάσως Θεοδωρακοπούλου -Μπόγρη.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο Γ. Πατούλης δήλωσε ότι «η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας Αττικής. Εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξει σελίδα η Αττική στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων».

Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει με ανακοίνωσή του και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος. Ειδικότερα σε σχετικό Δελτίο Τύπου ο δήμος επισημαίνει:

«Με πολλή δουλειά και ενώ παράλληλα έπρεπε να καθαρίσουμε το νησί από άκρη σε άκρη, το οποίο παραλάβαμε στη χαώδη κατάσταση του Καλοκαιριού, καταφέραμε να καθαρίσουμε το χώρο του Σκοπευτηρίου.

Στην προσπάθεια μας αυτή καθοριστική ήταν η βοήθεια του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γιώργου Πατούλη, της Αντιπεριφερειάρχου Νήσων κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη και της Διοίκησης του ΕΔΣΝΑ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά
».
Περιφέρεια Αττικής 5248929873092312321
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε