Loading...

Τι κρύβεται πίσω από τη φονική επίθεση στη Βάρη;



Πόλεμος μεταξύ φατριών από το Μαυροβούνιο φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση δύο ατόμων σε γνωστή ταβέρνα της Βάρης το βράδυ της Κυριακής. Οι τέσσερις ένοπλοι δράστες με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν στην κατάμεστη ταβέρνα και άρχισαν να “γαζώνουν” δύο άνδρες που εκείνη την ώρα έτρωγαν με τις οικογένειές τους. Η πρωτοφανής επίθεση έγινε μπροστά στους ανυποψίαστους πελάτες, πολλοί εκ των οποίων ήταν παιδιά. 

Οι δύο νεκροί άνδρες, κοντά στην ηλικία των 40 ετών, είναι αλλοδαποί, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από το Μαυροβούνιο.

Τα θύματα γευμάτιζαν στην ταβέρνα της περιοχής με τις οικογένειές τους, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στον χώρο τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες, οι τρείς ηλικιας περίπου 25-30 ετών κι o αλλος γύρω στα 45, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στο σημείο βρέθηκαν δε άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σερβικά ΜΜΕ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων από το Μαυροβούνιο αποδίδουν σερβικά ΜΜΕ τη δολοφονική επίθεση σε ταβέρνα στην Βάρη. Τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν ανήκαν σε μαφιόζικη φατρία που αποκαλείται «Σκάλιαρι», διατείνεται στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Novosti του Βελιγραδίου.

Κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας, τα θύματα ονομάζονταν Ίγκορ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς και ήταν ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι». Για τον Ίγκορ Ντέντοβιτς εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απόπειρα δολοφονίας, που εξέδωσαν οι αρχές του Μαυροβουνίου το 2016, μετέδωσε η σερβική δημόσια τηλεόραση RTS.

Η λεγόμενη «Σκάλιαρι» είναι μια από τις δύο ισχυρές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο Μαυροβούνιο.
Διάφορα 657144362314584898
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε