Loading...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Αν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια.
ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι γι’ αυτούς που δεν έχουν ισχυρότερα όπλα για να νικήσουν. Ξεκουραστείτε για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας με καινούργιες ελπίδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν, αν δεν σας ικανοποιούν. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε επιφυλακτικοί με άτομα που τα γνωρίζετε καλά. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και θα δείτε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας.
ΛΕΩΝ: Κάθε κίνησή σας θα είναι σημαντική και θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλοι από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα χρειαστεί να κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Η διπλωματική στάση, έστω και προσωρινά, απέναντι σε άτομα που δεν σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις που θα φωτίσουν το παρασκήνιο.
ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ ό,τι έως σήμερα. Ομως να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό περιβάλλον σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και ακολουθήστε μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας οδηγήσει σε ανοιχτούς ορίζοντες. Φροντίστε παράλληλα να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας κάνουν αυτή την περίοδο κάποια άτομα μπορεί να αποδειχθεί ό,τι καλύτερο, αφού θα σας δώσει δύναμη και θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αλλά θα το διαπιστώσετε στην πορεία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας καλός λόγος κάποιες φορές αρκεί για να ανακουφίσει αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε υποχρεωμένοι σε κάποιους, αναγνωρίστε την προσφορά τους. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως βρίσκεστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Να θυμάστε πως αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι όσον αφορά τα βήματα που θα ακολουθήσετε.
ΙΧΘΥΕΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς θα σας βγάλει από μια δύσκολη θέση, αλλά ίσως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση κάποιων γεγονότων. Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με έναν συνεργάτη.
ΠΗΓΗ
Ζώδια 6718754229622235363
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε